I need it just like a heart needs a beat.

Det blev en riktig luuuugn dag idag med massa Gunvald Larsson ;] kääärlek till den mannen!

Gunvald; - vet du hur man använder en mobiltelefon?
Den anhållne; - tror du jag är dum?
Gunvald; - du är både dum och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla!
Den anhållne; - sluta trakassera mig! Är det du som är den där Gunvald Larsson?
Gunvald; - det sa jag när jag satte på bandspelaren men ditt närminne sitter väl i förhuden?

---

Martin;
- vad har du gjort?
Gunvald; - vad ser det ut som? gjort illa mig i foten. vill du vara så vänlig och flytta på dig, du kanske ser att jag har svårt att gå?
Martin; vad är det som har hänt?
Gunvald; Jag har trampat snett.
Martin; när hände det? -
Gunvald; 21.30 i går kväll. sen dess har jag suttit på den där JÄVLA AKUTMOTTAGNINGEN!!! Satan, DET ÄR SKRIKANDE PSYKFALL, UPPSKRUVADE PUNDARE OCH FAN OCH HANS MOSTER! VARENDA JÄVEL SKA HA FÖRTUR. FÖRE MIG!!! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SJUKVÅRDSSYSTEM?! FAN, NÄSTAN 13 TIMMAR TOG DET ATT FÅ DEN HÄR SKITEN RÖNTGAD OCH KASTA PÅ DET HÄR JÄVLA PAKETET. SEN FICK JAG VÄNTA TVÅ TIMMAR TILL PÅ ATT NÅN JÄVLA ÖVERLÄKARE VAR UTE PÅ SIN FJOLLTUR PÅ GOLFBANAN OCH INTE KUNDE SKRIVA UT ETT JÄVLA... ÄAH.
Martin; är du inte sjukskriven?
Gunvald; i foten, inte i huvudet.

---

 "Jag behåller kallingarna på! Det är ingen pistol du ser, det är kuken!"

---

Sen så har jag faktiskt kollat på Sing a long med mammsen :] Ruskigt sööta Danny var ju med tillsammans med Mattias och Erik i EMD :] haha. backstreetboys wannabees. Älskar Dannys leende. Nu ska jag nog ta och läsa min bok jag äntligen tagit mig för att läsa om en ung tjej fast i heroin.


CIAO!

Leb die sekunde.

0H SHIT! det är äntligen helg. det behövs verkligen. jag är verkligen heeeelt slut i kroppen. idag har jag fått packat upp massor med handukar och lampor. men det värsta var när en mörk kille börja hålla på stöta på mig. ME NOT LIKE! Först står den jävlen utanför butiken i typ tjugo min sen kom han in oh började snacka om att jag var vacker oh att han tyckte om mig. Så drog jag in på lagret. haha. efter  typ tio min gick jag ut igen och han hade dragit men lyckan vara inte länge först fanskapet kom tillbaka och ville ha min msn och mitt mobil nummer! NEVER likom så gav han mig en lapp istället där det stog typ samma som han sa innan om att jag var fin och han tyckte om mig oh att han var en snäll kille så fick jag hans msn oh nummer haha. Forget it! Till slut gick han iallafall oh jag var på lagret de få timmar som var kvar typ. Jag hoppas verkligen inte han kommer tillbaka nästa vecka nåt oh undrar varför jag inte addat ;S döö! Han frågade ju om jag skulle komma tillbaka och jag svarade att jag inte visste. xD men palla ha han där! Mamma höll på gavra ihjäl sig när hon fick höra.

Det bästa idag var iallafall när jag träffa min gullunge imorse :D lovelovelove <3.

Nästa vecka ska jag förhoppningsvis vara med Sandie efter praktiken nåndag. Då jewlar.  <3 trevligttrevligt.


CIAO!

0h yes we're gonna fly fly away from here.

Ännu en dag avklarad på praktiken. Börjar gå riktigt riktigt bra :] nu börjar man komma in iallt oh hittar det mesta så man inte behöver leta efter nån personal såfort en kund kommer och frågar nåt :] och idag var det verkligen galet mycket folk eftersom den nya kampanjen började; 50% på heeeeeeeeeeeela sortimentet. Shit va folk alltså. så det lär väl bli lika mycket folk imorgon om inte fler eftersom det är fredag. sen är det iallafall helg. UNDERBART!

Kollade på efteryst med mamma idag. ville se hur det går med morden i Arboga. det är så jäwla tragiskt! Hur fan kan man bara komma på tanket att mörda två små barn?! jag blir så jäwla arg!.
Oh nu var det ju ett till barn och barnets mamma som hade blivit mördade nu imorse. av mammans sambo. SJUUUKT! Läste också på aftonbladet om en pappa som fick 25 år fängelse för han hade "grillat" sin ettåriga dotter i mikron i typ tjugo sekunder. HUR FAN TÄNKER MAN?!

På tal om mord. En kvinna som blev mördad en bit ifrån mig inatt. Inte alls långt härifrån .. Läskigt ;/

ska nog ta oh prata med lite trevligt folk på msn en stund nu sen soova. ont i fötterna ju. :/ sen gör det ont i nedre ryggen speciellt. guuud vad jag saknar mitt underbara örebrofolk <3


CIAO!

Jag vill leva så sträck ut din hand.

Idag har jag faktiskt inte lika ont i ryggen. men det värker ändå skapligt mycket ;S men det blir väl bättre imorgon. Idag har jag fått lagt upp löpare oh tabbleter sen massa underlakan, inte det roligaste precis. det roligaste idag var när jag fick göra om hela "skylt-sängen" som jag ville ha den. (den blev såklart rååååsa). ska sätta in nån bild på bdb sen :]

har kollat på greys anatomy idag såklart! oh strax ska jag lägga mig för jag är heeelt slut.

haft två trevliga samtal idag med annica oh sen sisse idag <3 saknar er massor ju! & er andra med såklart :]


CIAO!

I'd give my all to have just one more night with you.

Jävlar vilken dag. jag är helt jävla slut i kroppen. Både ryggen och fötterna värker. Knät har också krånglat och haft sig idag men antagligen för jag har flängt runt en massa. Började iallafall tio idag oh fick börja med att skruva upp lampor haha. hela dagen har jag verkligen jobbat skiten ur mig; skruva lampor.  lagt upp massa handukar. strykigt gardiner. inventerat. packat ner påsksaker. vart på lagret. lagt upp påslakan. inventeringen var nog det tråkigaste oh det som tog läängst tid. ;S..
men mitt under inventeringen kom Sandie <3 oh hennes kompis Malin :] då blev det genast mycket bättre. fast dom stanna inte länge jag var tvungen att forsätta. bajs!

jag gillar inte mina arbetstider .. tio till fem .. fuck ...

när jag kom hem var jag typ helt döööööd. jag ska faen ta oh lägga mig i badkaret en stund och sen lägga mig och läsa eller nåt sånt trååk för jag orkar inte sitta rakt upp oh ner här på stolen xD.


CIAO!

All your dreams can come true.

Imorgon börjar min praktik :] ska bli riktigt kul. Såå jag borde nog lägga mig snart med tanke på att jag variit uppe till drygt tre varje dag hela lovet. haha. dåliga vanor.

Jag har fortfarande nåt på g i halsen :/ men det är ju mest på kvällen jag känner av skiten. Jag försöker inbilla mig att jag inte har ont i halsen :] okej det funkar inte då men posetiva tankar är ju bra.

Kollade på Parlamentet idag :] Me like but not mammi xD haha! Björn Gustavsson är så grym. Älskar hans sång om Carina Berg och hans imitation som fyllis även om den är tagen av Robert Gustavsson :] men han gör den jävligt bra.
Sen så var det ju wallander idag :] Ola Rapace ;]] *mums*


CIAO!

Cause you making me free, in the line of fire.

and I stood the test of time, I walk the line. :] älskar verkligen den låten! Sån jävla känsla att höra den live idag. Dom grabbarna äger verkligen scenen. <3. Dom spelade tyvärr inte speciellt många låtar men sen blev det skivsigeringen och jag var ju såklart tvungen att krama Jacob :] Bandet är hel coola när man pratar med dom. Jacob och Kicken är ju mina guys ;] Tog lite kort också när dom spelade sen vid signeringen. Jag har bestämt att jag nångång ska se en konsert med dom :] yeah!

Annars så har jag inte gjort mycket idag.  Jag funderade faktiskt ett slag på att plugga men det blev inget. haha hade inte trott annat heller men jag måste iallafall plugga lite under praktiken. Mina böcker och grejer ligger och dammar igen ju ffs xD

En dag kvar av lovet :] haha shit. men börjar faktiskt att längta lite smått till praktiken :]


CIAO!

Take me out tonight cause i want to see people.

typ Glad påsk sötnosar :* .. lite sent kankse men ändå .. :]

Idag har jag inte gjort ett jävla skit. eller jo jag har badat :]. varit hos mammas kompis på middag och se myst framför tv med mamma. <3. Ibland behöver man såna dagar.

Just nu håller jag på få spel på våran minsta katt som precis börjar löpa och hon är inte kastrerad så nu går hon runt oh skriker som faan och trycker upp baken i vädret xD haha vilket jävla liv! Funderar på att kastrera helvetet själv just nu på köksbordet eller nåt .. fast så ond är jag inte.

är rätt uttråkad nu men sitter oh lyssnarmusik och chattar med lite trevligt folk :] har precis grejat med mina naglar också så nu ser dom hyfsat bra ut. =D.


CIAO!

We were young and wild and free.

Allt var så längesen. Vet inte hur det skulle kännas att möta dig igen. Kanske är barnsligt att tänka så men så tänker jag. Allt har förändras, både jag & du. Vi har massor med minnen vissa dåliga men otroligt många fantastiska. :] men ändå. Det var då ...

Idag har jag träffat min gullunge :] Lika söööt som vanligt. men idag höll han på äta upp min mobil. han gillade verkligen den :] men han dreglade ner den en massa. haha!

Guud så mycken snö vi har nu :]] jag var ute och gick i mina rosa foppatofflor idag. inte det skönaste men haha.

Ehh .. varför fick jag den där kramen idag? Vi brukar ju typ aldrig ens prata med varandra mer än små grejs som Hej hur är det?. Jag ska dock inte säga att jag inte gillade det ;] men jag vet att det aldrig skulle hända nåt.

Inatt satt jag uppe till tre med Danne :] yeah! blir la säkert lika inatt :]]

Jag börjar sakna Örebro & my friends nu <3.

CIAO!

I want to love you but I better not touch.

(Don't touch.)

Idag har jag varit oh klippt mig :] lite ovant känns det faktiskt. men det går väl över. Haha fick lite panik när jag fick veta att det var en kille som skulle klippa mig! men det gick kanon. han var skit trevlig. oh duktig. :]]

Fick min underbara parfym idag så jag är galet glad nu =D wiiiiiie. Den luktar verkligen himmelskt. <3. Så har jag en liten miniflaska jag ska ha i väskan :]

Kollade på Efterlyst med mamma ikväll. Nästan så jag grät floder när kvinnan från Arbogas pappa berättade massa ;/. det är verkligen hemsk! hur fan kan tänker man om man mördar två oskyldiga barn?! nej jag tar tillbaks det man tänker I N T E alls! och mammans som fortfarande ligger nersövd. hur ska hon klara av att vakna upp och få veta att hennes livs mest betydelsefullaste är borta föralltid. Nej jag förstår verkligen inte!

Jag var in på Hemtex idag och lämnade lite papper och presenterade mig ordentligt. kändes lite halv dumt att ringa och leta praktik men fick den ju ändå men ville iallafall in och hälsa innan jag börjar där på tisdag. Hon jag träffa där var iallafall skittrevlig så det ska verkligen bli skojj :]]

imorgon ska jag hem till kims morfar för han fyller år och får förhoppningsvis träffa gullungen. hoppas han kommer in  till Gävle. han är hemma. ;/

och jag äälskar mina naglar :] jag har varken bitit eller klöst på dom nu på typ över två månader. det är mitt nya rekord. ska verkligen klara att få dom riktigt fina =D

Kollade på Beck med mammi idag med :] jag är en persbrandt älskare *mums* Har sett alla filmer ett x antal gånger men vad gör det ;]]


CIAO!

Jag älskade dig men det räckte inte.

förstår inte hur en person kan beröra en enda in i själen. det gör ont ibland ..

idag har jag vart istan med mamma. känner mig riktigt bortskämt idag faktiskt. fått en massa fina grejer av mamma fast jag nyss fyllt år :] linnen. en topp. en tunika armband. örhängen. BH.
oh massa annat smått :]
min mamma är den bästa <3. vi var och åt thaimat också.
oh jag äälskar min nya tunika jag fick :] absolut inte min stil men snygg att ha på krogen oh såna tillfällen. ska ju ut med johan när jag kommer tillbaka till örebro :]] då jävlar ;]

imorgon ska jag få min älskade dolce&gabbana parfym av mammas kompis. eller det är en vän till familjen :] jag älskar verkligen den parfymen. helt såld på den. kommer sova med den under kudden :]

ska också klippa mig imorgon :] det ska bli skojj. jag behöver göra nåt nytt med håret även om jag älskar mitt hår som jag har det nu. men det växer ut ju.

ska också till hemtex imorgon oh skriva lite papper jag har. ska bli kul nästa vecka :]]


CIAO!

Whatever tomorrow brings i will be here.

idag har det varit en riktig tråkig dag och det är världens jävla snöstorm ute så jag pallade inte att gå utanför dörren idag. men imorgon ska mamma oh jag på stan oh shoppa :]] skojjs! sen på torsdag ska jag klippa mig. det ska bli riktgt skojj. behöver verkligen göra nåt nytt nu :]]

som sagt så är det snöstorm här så det blev filmdag uppkrypen i en skön fotölj :] oh har varken ont i öronen eller halsen idag så det känns riktgt bra. hoppas det håller i sig bara :]

imorgon ska jag nog träffa gullungen min också. saknat han imassor! inte träffat han sen sportlovet då jag var barnvakt till honom. :]

jag hade en trevlig dröm inatt. :]. man kan ju alltid hoppas att den blir sann. det vorde typ bäst. haha :]]

föresten, den nya bdb suger verkligen apballe ;O


CIAO!

Happy Birthday to me :>

Okej. då var man nitton. känns inge anorlunda alls. vill helst bara bli tjugo :] tack för alla grattulationer och fina presenter :] fick mest; pengar&presentkort, smink, underkläder. två linnen, örhängen, ett halsband, parfym oh hårgrejs. har tagit det ganska lugnt idag eftersom jag inte tänker bli sjuk nu under praktiken som jag blev sist. ;/  

Jag vet inte vad det är hos dig jag fastnat för. det är verkligen något annars hade jag inte forsatt att visa intresse. Men jag vet inte vad det är jag tycker om. oh jag är rätt säker på att du absolut inte har tid för ett förhållande i ditt liv.

Förlåt att jag är som jag är ibland. men jag försöker verkligen. jag gör verkligen det. även om det inte alltid märks.


CIAO!

We lost a dream we never hade.

idag har jag typ bara suttit oh slappat framför massa film och LA ink (Kat von D <3). jag har ont ihalsen och öronen men jag ska inte bli sjuk för nu har jag påsklov och imorgon fyller jag år :] sen nästa vecka blir det praktik :]] men har iallafall sett två kanon filmer idag; först såg jag När mörkret faller och sen Hide and seek. båda var galet spännande. Men den första var nog den jag tyckte bäst om :]

mitt knä krånglar igen. började i lördags. helvete om det ska krångla på praktiken. det har varit lungt ett par veckor nu ju så det är väl dags igen.
jag saknar redan mina snuttisar i örebro .. hur ska jag klara mig utan er i tre veckor?! det är ni som får mitt liv att glittra <3.

jag har bestämmt mig nu för att inte berätta något om mina känslor för dig. det är bra som det är nu. och förstörs det förstörs en del av mig. du är en betydande del i mitt liv ovasett hur.


CIAO!

Am I special in your eyes?

Idag skulle jag ju egentligen till tandläkaren men mådde riktigt illa när jag vaknade imorse så jag avbokade det. ingen lust att typ spy där eller nåt. så senare följde jag med mamma ut en sväng till valbo sen åkte vi och handlade. :]

sen har vi typ bara slappat framför tvn, sett på beck sen melodifestivalen. där det i n t e gick som jag ville. jag hoppades ju på BWO :] fast egentligen på nordman men jag vet att dom inte hade haft nån chans i esc. charlotte däremot gillar jag inte alls. visst låten är väl hyfsad men inget mer. BWO kom iallafall på tredje plats oh nordman på sjätte. sen så gillar jag ju Björn Gustavsson ;D coolast typ. luuk duger han med. sen så var ju ooooola med men jag gillar ju inte hans fina jesus skägg. xD.

börjar bli trött. somnade seent inatt sen upp halv åtta ;/ men imorgon ska jag sooova länge. :]] och jag har ont i örat och halsen. rädd att jag ska bli sjuk. har suttit oh varit skitkall hela kvällen också. ajaj.


CIAO!

Give us time to shine.

Nu är jag igävle <3. riktigt skönt. men jag saknar redan mina gullisar. har haft en riktigt bästig dag idag. missade busse imorse men det gjorde inte så mycket för jag möte fredde på väg till skolan. bussen från stan till skolan var full så vi gick (JAG GICK MED MIN ASTUNGA VÄSKA!) kom lite för sent med vadfan.
vid halv elva kom johan som såklart också hade försovit sig så jag hjälpte han med sitt hår :]] riktigt coolt är det. visade honom hur han skulle platta det. oh jag har varit så snäll att lånat ut min plattis i tre veckor. men jag lånar mammas när jag är igävle ju. :]]

när jag slutade halv tolv så tog jag bussen till sisela och gick iväg och köpte ett piercingsmycke sen till banken. så vart det ju "bara" en och en halv timme tills tåget skulle gå. så vi satt hos på järntorget oh prata :]

precis när vi kom till tåget så kom det in på spåret. helt fullt med folk vart det så vi fick sitta i "korridoren" (vet inte vad jag ska kalla det) ett tag innan det blev ledigt. träffade en lärare vi hade i grundskolan :] jag hade honom i rörelse och drama i sjuan :] grymt cool är han. och en jävel på teater. han har typ vart med i barnprogram på teckenspråk. kanonkul att träffa han. vi satt oh prata massa om allt. han undra hur det gick i skolan oh så och vart vi skulle nu. haha nyfiiken. sen så berättade han vad han själv sysslade med just nu oh så.

sen tog sisse oh jag massa kort i tåget. vi fick för oss att ta spegelkort på toa så vi gick in men sen kom det folk som skulle in. då började vi ju tok flabba xD. haha. älskar dig gums <3.

kollade på så ska det låta med mammi oh danne idag. myspys :] robert gustavsson var ju med. han är respekt!

imorgon ska jag till tandis så jag ska nog snart klättra upp och lägga mig. ska väl in oh prata lite med broder min först :]


CIAO!

Lay your love on me.

imorgon åker jag hem :]] shit så skönt det ska bli. men idag har jag iallafall haft en kanondag tillsammans med sisela. jag vaknade klockan sju helt av mig själv fast jag inte skulle upp först klockan nio men whatever. så vid elva åkte jag in till sisela. ringde henne från bussen men det var upptaget så jag gick dit oh ringde på typ sådär tusen gånger men hon öppna inte. så jag gick en sväng på stan oh ringde henne lite då oh då men fortfarande upptaget så när klockan var typ tjugo över tolv gick jag tillbaka oh ringde på men icke. precis när jag skulle gå kom hennes "föräldrar" hem så öppnade dom och den lilla apan satt där inne vid datorn oh pratade i telefon. hon hade inte hört dörrhelvetet. haha men det gick bra tillslut oh vi lalla iväg till skolan :]]

musikalen var kanonbra :]] sisela oh jag skrattade nog mest där inne. men våran humor äger allas ovasett vad dom tycker. right?! massa bra sånger var det med :]] dock är dom engelska versionerna från hair bättre.

jag har varit med sisela hela dagen idag faktiskt. vi gick på stan lite efter musikalen och drog oh hämtade siselas biljetter till imorgon. sen var vi och åt tillsammans (hata CSN!). trevligt. kommer sakna våra stunder nu när jag är igävle tre veckor. men vi ska ha en skojjig resa imorgon :]]

men kuuuk! tappade en kula till min madonna idag så nu har jag en 16 mm där istället. bajs va ont det gjorde att trycka in den. sen är kulan på tok för stor ;/

imorgon ska jag gå på mina två enda lektioner har jag bestämt :] sen så ska jag hjälpa johan med hans hår :]]

nu ska jag ta och packa klart oh äta min yogurt :]]


CIAO!

Never give up.

Okej. jag kom inte iväg till skolan idag heller. men nu mår jag verkligen bättre. jag känner mig till och med glad just nu. är väldigt uppåt och hoppar runt lite sådär när ingen ser i min lägenhet. natten var istället inge vidare. kunde inte sova alls för mina tankar snurrade runt helt. så istället kollade jag på alvin och gänget :] galet söt film. hihi.  fick iallafall sova ett par timmar innan min metor ringde och ville att vi skulle ha mentorssamtal så det var bara att kliva ur sängen. typ en och en halv timme senare var han utanför. okej. han vill mig bara väl men ändå. var inte så mycket negativt som jag trott. snarare tvärtom. oh så skulle han prata med mina andra lärare så dom inte tror jag skolkar eller nåt sånt vilket jag verkligen inte gör.

jag pratade ett tag mevd sisela idag också :] blev genast på mycket bättre humör. och den stackaren som var försyld. men imorgon ska vi iallafall iväg på musikalen :]]. kan nog komma att bli riktigt trevligt fast jag har alltid kul när jag är med sisela. sen på fredag åker vi hemåt tillsammans. hem. hem. hem. guud så skönt det ska bli. fast jag vet redan hur jävla mycket jag kommer sakna mina sötnosar. tre veckor hemma. tre veckor utan mina sötsar men tre veckor med familjen.

oh så till en viktig sak;
grattis johan! nu är du vuxen. haha :] arton år. tralala ... förlåt att jag inte kom till skolan och grattade dig. och tack för det du sa igår.  det värmde verkligen. <3.

jag är absolut inget melodifestivalsfreak men just nu är jag helt käär i nordman - i lågornas sken, the poodles & e-type - line of fire och eskobar - halleluja new world fast det kankse bror på att  ingen av dom är  schlager xD haha! jag hoppas verkligen nordman eller bwo vinner på lördag. är så stolt över att håkan hemlin slog carola :]] gävlebor is the shit!


CIAO!


Det är bara att fortsätta i samma stil.

Känns som om jag mår lite bättre idag. eller när jag vaknade ville jag väl helst bara försvinna men lite senare under dagen har jag försökt blivit på lite bättre humör och det känns som om det blivit lite bättre iallafall. hade tänkt försökt komma iväg till skolan imorgon även om det är värsta dagen i veckan oh jag alltid är på piss humör på dom lektionerna men vem kan vara annat? ;/ med tanke på min situration.
men imorgon fyller iallafall johan arton så honom hade man ju hoppas på att stöta på i skolan om han är där. vi har ju inga lektioner tillsammans längre på onsdagarna. men brukar ses på morgonen innan vi börjar våra lektioner. :]
och så hoppas jag på att  träffa sisse imorgon. inte sett människan sen i torsdags. inte pratat med henne heller ;/ jag vet att jag är dålig på att höra av mig oh stänger in mig själv i såna här stunder. vet att det inte blir bättre för det.

har iallafall försökt göra lite nytta i lägenheten idag men lyckades inge vidare. satt oh försökte plugga lite också men funkade inte heller. ja men vad gör man liksom. jag hatar verkligen när jag känner såhär men livet har ju sina nergångar. om man bara visste vad man ville. jag vet vad jag borde men vad jag borde är inte det jag vill.

måste ta oh träffa min rosa babe med innan hon lämnar sverige för ett tag. sen blir jag ju borta på praktik. kommer sakna mina flickor oh pojkar då ju! <3.

det ska bli väldigt skönt att åka hem på fredag oh vara hemma ett tag. örebro står mig upp i halsen just nu. eller ja det är väl inte själva staden det är fel på. utan vissa människor och massa skit som jag är trött som fan på.

tror även jag ska ha mentors-samtal imorgon. men PALLA?! på torsdag ska jag iallafall på musikal med sisela :] förhoppningsvis ska johan oh fredde med också. och lite skabb men vi klarar oss.


CIAO!

We can't cry the pain away.

Igår kom jag hem från stockholm. hade en kanonhelg tillsammans med jessy. <3. vi hade lika skojj som vanligt. sett film oh haft massa mys. alltid du&jag.

idag är det dock inte lika bra. inte alls mått så bra idag men det är inget jag tänker skriva nåt om här faktiskt. men bara så att inte nån idiot får för sig att jag skolkar och så.

känner inte för att skiriva mer idag får se hur det är imorgon.


CIAO!

I guess i'm hoping you'll be there for me in the end.

finally! imorgon åker jag till huvudstaden och min älskade jessy <3 ska bli så fantastiskt underbart att bara få vara med dig ett par dagar :]] vi har alltid så jävla skojj. oh jag vet vad som väntar; ont i magen som faen av allt skrattande ;D men det är det verkligen värdt :]

började ju ett idag :] men åkte till sisela så jag var där vid tolv så gick vi och åt i skolan. sen när lektionen började så sa våran lärare att vi skulle till jula och kolla på hur butiken är uppbyggd och så. jag och sisela började ju såklart garva med tanke på min lilla dröm jag hade för nån dag sen. haha!

äckelskabb vad jag hatar dig! du är verkligen obeskrivligt vidrig! du borde förstå att I N G E N tycker om dig. jag äcklas av att se dig och ditt jävla äckelface! skabbskabbskabb! nångång ska du få veta precis vad jag tycker&tänker om dig!

nu har jag bestämmt mig vart jag ska pierca mig nästa gång :]] nu gäller det att spara pengar till den. :]

ska ta och packa klart eller ja klar blir jag ju inte med tanke på allt som jag använder imorgonbiti. men ska packa ner det som går nu iallafall. så man slipper stressa som en drogad apa imorgon innan man ska iväg till skolan först oh sen går tåget lite före ett :]] så klockan tre imorgon eftermiddag är jag i huvudstaden <3.


CIAO!

But I won't let it die.



Denna apan är sötast :]]

Idag försov man sig. fast det gör jag ju typ alltid på onsdagar ;/ gillar absolut inte onsdagar. men imorgon är det iallafall torsdag och jag har lektion med sisela :]] sen är det fredag oh jag får träffa min älskade jessy <3.

har inte särsildt mycket att skriva idag ;p är trött som faen just nu. har sett massa film hela kvällen; om en pojke. bee movie oh ska strax lägga mig oh se mer film :]]

btw; hugh grant är sexig ;]


CIAO!

Oh my God, I feel great.

Jag mår mycket bätte än på länge just nu :]] det bror anatgligen på att jag försöker se allt positivt. och har massa saker att se fram emot. först nu i helgen åker jag ju till jessy vilket får mig på fantastiskt humör; saknar dig som fan gums <3. sen är det en vecka i skolan innan det är påsklov och efter lovet är det praktik två veckor. sen har jag massa annat jag längtar efter och ser fram emot. och så har jag ju så extremt kul i skolan på tisdagar :] idag har jag tillbringat mesta tiden med johan och fredde :]] både matte, samhälle, idrott och svenska.
på samhålle  blev det typ skrivet två svar på instuderingsfrågorna för en annan elev kom in och gav vår lärare massa kluriga uppgifter som vi satt och kollade på :]
sen åkte vi ju skidskor idag. hade helt glömt bort det och såg det imorse när jag kollade mitt papper jag har med vad vi ska göra under hela läsåret :]]  oh idag gick det faktiskt hyfsat bra måste jag säga. jag byte skidskor denna gången till vanliga hockey-skridskor. åkte lite med både mimmi, niklas och fredde. dom andra spelade typ hockey.
sista lektionen på svenskan satt jag oh skrev lite på gävle som jag ska ha redovising om sen. skrev lite histora.

sen tog jag, fredde, johan och markus bussen in till stan där jag trallade hem till sisela :] och där var rosemarie :]] <3 var där ett tag innan jag&sisela sprang iväg till karolinskaskolan och byte mitt busskort som var helt fucked up och in på cubus och sisse köpte foundation. sen gick vi hem till sisela och gjorde iordning henne för galan hon skulle på med rosemarie :] är glad att jag valde att inte följa med. hade aldrig hunnit det idag ;/ så jag har faktiskt tagit det väldigt lungt idag.
ska strax lägga mig och se på tv eller nåt. lär sova hyfsat tidigt idag eftersom jag börjar så tidigt imorgon ,/ just ja det är ju på i huvudet på gynning idag :]]

föresten så hade jag en väldigt trevlig lunch tillsammans med johan och fredde. som vi sa idag; saknar förra året som fan! det var fantastiskt! <3 så glad att jag lärt känna er boys :]] ni är bästiga.


CIAO!

Ibland gör sanningen ont. <'3

Hade en riktigt trevlig ASL-lektion idag :]] vi var bara fyra personer och läraren. träffade också sisela en snabbis idag innan hon började skolan igen. och så har jag fixat min praktik idag :]] det blir två veckor på hemtex i gävle. det kommer nog faktiskt bli rätt kul. oh dom jag pratade med verkade skittrevliga :]]

idag har jag faktiskt lagat riktig mat för en gångskull. jag gjorde mammas egna köttbullar . *stolt* dock blev dom inte lika bra som mammis.

varför känns du så fel ibland? ibland känns det som om att du och jag verkligen är menade att nångång bli ett men ibland känns du så far away. jag blir så förvirrad.

och dig. varför släpper jag inte bara taget om dig? det är nåt speciellt med dig som jag fastnat för ...

blir ett kort inlägg idag för jag har inte så mycket att skriva. men imorgon blir det nog en bra dag :]]



CIAO!

You make me happy :]

MIn helg har varit så jävla rolig och mysig. bästa helgen på länge. i fredags var jag först på stan med rosemarie och sisela så hittade jag en par rosa/bruna converse :D kääärlek! sen åkte jag och sisela gick jag och sisela på stan själva innan vi träffade annica och gick oh åt middag :]]
sen på såg jag och sisela på film och hon sov hos mig. på lördagen så såg vi på film på dagen oh skulle ju till rosemarie på kvällen. träffa sammy i stan vid halv sju oh tog bussen till rosemarie :] på bussen träffa vi johan ;D trevligttrevligt.
hade kanonkul hos rosemarie. :] först fick vi middag som hon lagat sen visade hon oss runt i huset där hon bor sen blev det film; blind dating. så jävla bra film :] oh snygg var han ;D

idag har jag bara försökt plugga. oh precis sett på en annan del av köping <3

på fredag åker jag till stockholm och jessy <3 längtar som fan!

jag tycker väldigt mycket om dig. du får mig alltid på sånt bra humör :]

imorgon ska jag äta lunch med mimmi :] alltid lika trevligt. <3

CIAO!