Sjukt trött idag.

Som jag sa imorse så har jag sovit alldeles för lite inatt och har vart på pisshumör i skolan hela dagen typ men det har ju sina orsaker med tanke på vilka jag träffat, och det har varit en tråkig jävla håltimme också från 09:20 - 12:20.
Så sista lektionen var det idrott och vi spelade innebandy vilket jag tycker är rätt kul men inte idag, jag var alldeles för trött för att hålla koll på bollen.

Kom hem runt 18:00 och skulle in till Rosemarie 18:30 men dom ändrade till 19:00 så när man kom in till henne så hade Sisse och hon lagat en överaskningsmiddag till mig, såå söta är dom! Det var en lite försenad födelsedagsmiddag men det gjorde inget alls, var skitmysigt ändå. Så fick jag en söt flaska med rosa sten och blommor i.
Sen hade vi lite udda saker för oss tillsammans med grannen, haha guud vad jag skrattade sen råkade jag dunsa ner för trapporna och det gjorde satont!

Var hos och började kolla på en av mina favorit filmer Om en pojke men jag orkade faktiskt inte se mer så nu sitter jag här och ska alldles strax göra mig klar för att gå och sova, är verkligen galet trött.

*slängpuss*

Kommentarer



För & Efternamn, tack!

Mail/Msn: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat, honey?

Jag är en flitig läsare, spara mina uppgifter!
Trackback