Bara för att jag har skitdålig humor!


HANNA POWER!

Jag har ont i halsen, uscha! Har verkligen ingen lust att ha det när vi ska gåka iväg men det går säker över lika fort som det kom, jag har liksom nyss varit sjul och så riktigt jävla sjuk!

Hanna och hennes Bollnäskör tog hem segern i Körslaget! Bollnäs kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta fast jag aldrig är där längre typ, men jag saknar verkligen det och människorna där! <3 Minnena försvinner aldrig ...

Sitter och pratar med Jessy på msn, saknar dig babe <3

Jag börjar bli riktigt trött faktiskt så att jag blir antagligen inte uppe särskildt länge till, ska bara gå och tvätta mig och göra mig klar så sitter jag väl här en stund till.

Tar och lägger in lite bilder imorgon istället.

Godnatt på er iallafall! Sov sött. ;*

Ont i fötterna.

Nu är jag hemma eller ja jag hat vart hemma i drygt en timme och hållt på packat upp lite saker som jag köpt och som jag fått av mammi, hittade en hel del saker idag men det blev mest små saker; en grön lång topp, makeup-remover, en fotlänk i silver, en halskedja till alla mina berlocker, 2 par örhängen, hårspray, ansiksmasker och lite sånt.
Så fick jag tre skitsöta små blommor av mamma.

När jag va mindre hade vi gårdsfester här på gården varje månad, skitmysigt var det med alla vänner och grannar. Det fanns en gammal tant på kanske 75 år som brukade vara med som sen helt plöstligt försvann och alla trodde hon hade dött men vi träffade henne idag och hon är riktigt gammal nu så hon kände inte igen oss.

Har vart på morfars grav idag också och bytt ut hans ros, han får alltid en ros av mig när jag åker dit.

Mina fötter värker, ajaj .. I kväll ska jag se på Körslaget, GO HANNA! Hörs sen!

Puss! ;*

Hyvää huomenta!

Haha!

För er som inte fatta, God morgon! men på finska.

Jag är vaken och hyfsat pigg oh utvilad för en gångs skull, jag vaknade bara en gång i natt och lyckades somna om nästan på engång.

Dagens planer är Ikea för jag behöver dit och köpa en till sån där grön bambuväxt för den fattas en i min ena vas sen så är det alltid kul att kolla runt på ikea och drömma sig bort.

Carpe diem! ;*

Dejt med kudden.

Jag är verkligen lätt påverkad, har suttit med mamma och tagit några cider med henne bara för att mysa till det lite och jag känner redan att dom börjar ta sig.

Haha en annan sak på tal om alkohol, berättade ju att jag var på stan med mamma idag och så frågade jag henne om jag kunde handla lite på systemet till helgen och ja klart jag fick det sa mamma men sen så sa hon också men du kan väl gå dit själv för jag är så kissnödig så jag knappt kan gå. Hon va så kissnödig så hon glömde bort att jag har lite mer än en månad kvar innan jag får gå själv.

Och jag glömde att berätta att jag köpte ett skitgullligt halsband med en gitarr på med klocka idag på ur&penn (ni får se bild imorgon.)

Nu ska jag gå och tvätta mig, borsta tänderna och göra mig klar för sängen, känner hur jag bara sitter och gäspar.

Godnatt sötnosar! ;*

Planer kan ändras fort.

Blev ingen tur till Sandviken idag för det skulle ha blivit för stressigt så att jag följde med mamma ner på kappahl för hon skulle kolla på en tröja och ta ut medecin till resan.

Var äntligen iväg till Redrum idag så nu har jag en ny söt liten plupp som just nu är lite öm men annars så är det ingen fara.

Det blev en mysig middag idag med räkmackor och bacardi, mums! Och nu sitter vi oh kollar lite på Let's dance bara för att jag är kåt på Niclas Wahlgren, haha! *blinkblink*
Ska se på AMF klockan nio tror jag om inte mamma vill se Hasse.

Uppdaterar lite innan jag lägger mig senare, ska lägga mig i hyfsat tid så jag slipper gå runt oh vara trött hela dagarna.

Puss! ;*

Sandviken nästa!

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit bättre än jag för jag har vaknat flera gånger i natt och haft svårt att somna om.

Nu är jag iallafall uppe eller ja har vart den i över en timme men håller på göra mig iordning ska följa med mamma till Sandviken och checka läget där, haha! Får se om dt finns något kul där men först ska jag iväg oh prata med tandis.

Vi hörs senare när jag kommer hem, är la hemma runt 18:00 ikväll.

Puss! ;*

Time to say goodnight!

Haha jag har fortfarande inte tagit upp allt från golvet än det kommer hela tiden grejer imellan men det är bara jättelite kvar nu fast det tänker jag ta hand om i morgon, börjar bli riktigt trätt nu men det ser iallafall hyfsat ut här nu.

Imorgon ska jag iallafall åka iväg till tandis och prata med dom så jag får klart det någongång, jag hoppas dom har tid med mig på engång imorgon men antagligen får jag väl en tid till måndagen eller nåt sånt. Ringde tll Redrum idag också och dit fick jag tid imorgon eftermiddag så före det ska jag först som sagt iväg till tandis sen så ska jag göra mamma sällskap till Sandviken, det kan väl bli lite kul för jag är typ aldrig där.

Ska alldeles strax lägga mig ...

Godnatt på er gullungar! Dröm sött, vakna blött *blinkblink* Haha!

Headache.

Orkade inte iväg till Redrum och tandis idag för jag har haft huvudvärk hela förmiddagen så jag åker nog iväg och fixar det imorgon istället.

Följer med mamma till ÖB, Rusta och sånt imorgon också, hon kände inte för att åka dit idag.

Blir en lugn dag idag istället, ska städa klart mitt rum lite senare för jag hade ingen ork igår men har inte så mycket att göra bara att plocka upp lite småsaker från golvet dt är egentligen Kim som tagit fram allt.

Måste köpa hårfärg också för min utväxt är riktigt hemsk just nu, haha! Ska fixa dt innan vi åker iallafall, har rätt mycket som ska göras nu innan resan.

Hörs senare ;*

Godnatt sötnosar!

Imorgon hade jag tänkt komma iväg till tandis och bestämma mig vad jag ska ha och har jag tur kanske dom har tid med mig dirket imorgon och så ska jag förhoppningvis iväg till Redrum imorgon sen så följa med mammma på Rusta och ÖB, kan vara riktigt roligt ibland.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok har inte orkat hållt i den dom senaste dagarna, twilight böckerna är rätt så tunga på över 500 sidor styck.

Godnatt! ;*

I feeeel good.

Sorry att det inte blev nåt inlägg igår hade nån liten blogg-svacka ellr nåt sånt och kände satt knappt något alls vid datorn, låg med och kollade på film och tvn det var ju Andra Avenyn igår!

Hann inte skriva uppdatera bloggen imorse heller innan jag följde med mammma till nån secondhans butik och efter det drog vi på stan och gick runt där, kom för typ en och en halvtimme sen.

Köpte inte något speciellt, det finns inte så mycket nåt på stan än utan det är fortfarande massa januarireor men det blev ialllafall en stor halsduk i lila och orange(?!) trodde jag inte om mig själv faktiskt, en ny ljusgrej som man droppar doftoljor , löppbalsam och så lite nya örhängen till alla mina små hål, jag har ju sju hål om man inte räknar med dom två längst fram där jag alltid har stora smycken och mitt lilla hål uppe i örat. Ni ska få se lite bilder senare eller imorgon, orkar inte leta efter usbgejen nu.

Sen så bjöd mamma på thaimat i stan, gottgott! Jag älskar nudlar!

Jag är äntligen helt pigg, känner mig inte det minsta sjuk! Även om jag vart hyfsat pigg dom senaste två dagarna så har jag kännt mig sämre på kvällar och när jag ansträngt mig men inte idag!

Nu ska jag äta piggelin sen ta och plocka lite i mitt rum, ser ut som en liten bombkatastrof eller nåt.

Puss! ;*


It’s a halleluja moment!

Jag känner mig faktiskt lite piggare idag än vad jag har gjort dom senaste dagarna, har fortfarande ont överallt och halsen är välldigt svullen en jag tror inte jag har någon feber just nu faktiskt. Jag mår lite illa också men det bror väl på att knappt ätit nåt på 3 dagar nu, ska försöka få i mig lite om en stund.

Har legat och kollat på Våra bästa år och väntar nu på att Cityakuten ska börja, jag tycker bättre om dom äldre som visas på 8:an varje dag!

Och i kväll är det Design: Simon&Tomas. Mamma och jag är lite sådär smygförälskade i Simon och hans underbara brittiska dialekt, haha! *blinkblink*


Uppdaterar lite senare får se om jag känner mig piggare!


Off.

Jag är typ helt död så jag har inte gjort något alls idag förutom att sovit ett x antal timmar och sen sett på en sjukt konstig film och kollat på miami ink mer klarar jag inte just nu.

Är alldels svullen i halsen idag och kroppen gör lika ont idag som igår men jag har inte lika hög feber idag, den ligger bara på 38, 7 idag.

Orkar knappt vara vid datorn just nu fast jag har den i sängen men jag kollar blogg och bildagboken lite då och då för jag är galet rastlös fast jag vet att min kropp inte klarar nåt alls just nu.

Ibland känns det som om jag blir bortglömd av vissa och utanför, som om jag bara var ivägen i deras liv. Om jag nu är dt så säg det istället för att stänga mig ute.

;*

Känner mig nästan döende!

Helvete! Jag är riktigt dålig just nu knappt så jag klarar av att röra mig, har 39,3 i feber och kroppen känns som om det har blivit överkörd av en långtradare och då menar jag hela kroppen, allt gör ont både utan på och innuti.

Har legat på soffan och kollt på Wallander med mamma nu ikväll, dom visade enda filmen jag inte sett förutom den som går på bio nu då, men jag gillar Rolf Lassgård än han Krister Henriksson. Roffe, King of Gävle!

Nej nu känner jag inte för att skriva mer, hörs väl nångång imorgon när jag vaknat och känner mig piggare!

Godnatt!

Feber och illamående.

Idag är jag inte alls pigg har haft feber hela natten och vaknat miljoner gånger och varit tvungen att dricka massa vatten sen vaknade jag vid nio imorse med världens magsmärtor men försökte somna om och sov små stunder med vaknade av värken så för ett tag sen kräktes jag så nu är iallafall magsmärtorna borta.

Så det blir en dag i sängen idag med tyvärr och jag är riktigt rastlös så jag får försöka sysselsätta mig med film och photoshop.

Jag som hade planerat massa trevliga saker idag men ja vad gör man?! Det kommer fler dagar ju.

Vi hörs senare!

På väg uppåt.

Förlåt för yttiligare en kass blogg-dag jag är inte speciellt social alls idag, har legat i sängen hela dagen med feber men känner mig piggare nu.

Känns som om hela veckan gått förlorad men vad kan man göra åt saken när man knappt orkar stå på benen liksom men imorgon hoppas jag på att vara piggare för jag vill iväg och kolla på starkar högtalare till min dator.

Och på tisdag har jag fått ny tid på Redrum om jag inte är satförkyld då eller nåt men tror det är på bättringsvägen, ska passa på att gå till tandis på tisdag också och så ska mamma oh jag checka runt i stan som vi egentligen skulle gjort idag.

Jag blir nog inte uppe särskildt länge ikväll, bättre och sova bort skiten så jag orkar göra nåt. Det värsta jag vet när man är sjuk är att man blir så orkeslös vilket gör att iallafall jag blir satraslös så jag nästan vill klättra på väggarna.

Ska ta oh lägga mig och kolla på en film, natti!

På väg att bli sjuk?!

Dagen har jag tillbringat mesta tiden i sängen med att kolla på film och i soffan framför tvn för jag är inge pigg alls har ont i halsen och fryser om vart annat men det är ju bra att jag blir sjuk nu innan jag åker.

Har inte alls kännt för att blogga men tyckte kankse jag kunde skriva några rader här idag iallafall.

Jag hoppas iallafall att jag är piggare imorgon och att jag kan sova inatt, gick inte bra alls att sova natten som var så därför sov jag fram till typ 14:00 idag.

Hade egentligen massa saker jag skulle göra idag och imorgon skulle jag på stan med mamma men inget verkar bli som jag tänkt mig.

Och min lilla gullunge är också sjuk fast han har kräks i 3 dagar nu så är han inte piggare imorgon måste han läggas in. Uscha!

Nej nu blir det inge mer idag, får om jag är piggare imorgon och går ut. Ska försöka uppdatera lite bättre här.

Godnatt på er!

HAHAHA.



Jag vet att jag har sjuukhumor!

Inne hela dagen.

Min dag blev inte alls som jag hade tänkt mig, varken tandis eller Redrum så jag fick ringa och avboka ska beställa en ny tid och så ska jag till tandis någonannan dag.

Känner mig inge pigg alls, ont i halsen, huvudet, ena örat och runt bihålen.. blää!

Så jag har legat och kollat på film hela dagen och bara tagit det lugnt. Nu ska jag gå och kolla på Simpson sen blir det väl att läsa! Kan inte sluta.

Hoppas jag är piggare imorgon att skiten försvinner lika fort som det kom för jag hatar att vara sjuk, känner mig alltid så hjälplös och rastlös då.

Skriver kanske senare!

Enjoy!

 

(Börjar dagens inlägg med två underbara Gustavsson-klipp!)

Godmorgon på er! eller goddag kanske passar bättre har vart vaken sen 11:00 men har inte haft lust att skriva först nu, har suttit och kollat i massa kataloger som kom med posten idag.

Ska strax göra mig iordning och gå ut, iväg till tandis och prata med dom idag hade jag tänkt sen så blir det Redrum! Hell yeah! Annars vet jag inte vad som händer idag.

Men vi hörs senare. Have a nice day!

*hugs 'n kisses*

Hemmaspa.

Har haft en mysig kväll med hemmaspa och Andra Avenyn.



Jag älskar hemmaspa med ansiktsmask, kroppspeeling, bubbelbad, hårinpackning, levande ljus och mysig musk man känner sig som en ny människa.

Sen blev det att bänka sig framför tvn och glo på Andra Avenyn och dregla lite över sexiga Tony, *blinkblink* okej inte bara därför då haha Andra Avenyn är faktiskt galet bra.

Och så efter det hamnade jag såklart i säng med Edward, haha! Oh dit ska jag alldels strax igen,

Asså ibland förstår jag mig verkligen inte på människor men det kankse inte är meningen heller ..

Godnatt på er sötnosar!
 
Hade inte tänkt uppdaterat nåt mer efter detta för jag vill försöka somna i hyfsad tid, trött på att sova bort halva dagarna så jag inte henner göra det jag ska.

*hugs 'n kisses*

Shit vad det snöar!

Det har snöat nu i över ett dygn! Förra året var det ju precis tio år sedan vi hade snökaos här i Gävle men jag minns det så väl, vi slapp gå till skolan och kunde vara hemma och leka och jag hade min dåvarande bästa kompis bara några meter ifrån mig och traktorerna hade byggt skithäftiga labyrinter på våran gård som vi sprang runt i.

Jag pallade inte att gå ut idag så jag ska iväg til tandis imorgon istället inna jag ska iväg till Redrum och den 3:e februari ska mamma och jag iväg och göra naglar igen, gjorde det förra sommaren. Det är så snyggt! Hur jag än sparar mina naglar får jag dom inte så snygga som jag vill.

Har mest legat och läst idag faktiskt det är knappt så jag lägger ifrån mig boken när jag ska på dass men jag la ifrån mig den nu för att försöka spara på spänningen lite.

Sitter just nu och lyssnar på Johan Plan från idol kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar hans röst eller inte, i vissa lptar sviker hans röst honom.

Ikväll är det Andra Avenyn, hell yeah!

Jag har funderar på att skaffa mig en egen domän till min blogg men har inte rikrigt tagit tummen ur arslet än och verkställt den iden än så vi får se hur jag gör. Just nu har jag ingen speciell blogglust alls men det varierar ju från dag till dag liksom. Funderar på ny design också men känner inte heller för det just nu men det kommer väl snart.

Ska försöka skriva nåt mera senare!

*hugs 'n kisses*

Dear blogg!

Haha rubrikbrist eller något.

Min måndag har verkligen varit lugn, nästan för lugn. Har mest suttit och kollat på film och lyssnat på massa musik sen så lagade jag middag, det blev spagetti och köttfärssås.

Och det snöar oh inte lite heller, det bara vräker ner.
(Så här såg det ut utanför mitt fönster förra veckan
när det snöade så här mycket.)




Nu blir det väl att sitta här och tjöta med lite folk innan jag lägger mig och försvinner i Ljudet av ditt hjärta!

Har inte riktigt haft någon blogglust idag så det blir nog ingen mer uppdatering ikväll men antagligen imorgon när jag vaknat.

*hugs 'n kisses*

Våra bästa år.

Egentligen har jag varit uppe ganska så länge men jag var tvungen att se Våra bästa år när jag vaknade, haha! Förstår inte hur en såpa med så många intriger kan vara så underhållande.

Idag har jag beställt tid för att använda mitt presentkort hos Redrum så på onsdag så är det dags, jag behöver verkligen en liten kick nu och så ringde jag tandläkaren för att få komma dit men jag måste först komma och välja sen så.

Oh det känns som jag har så mycket kul att se framemot just nu så jag känner mig riktigt posetivtinställd till allt.

*hug 'n kisses*

Filmtajm again.

Idag har jag inte alls gjort mycket mer än att varit barnvakt åt Kimpa ett par timmar i eftermiddags men ändå så börjar jag bli skittrött men det tar på krafterna att slänga runt ungen i sängen och busa så han tjuter av skratt, låter så jävla gulligt jag älskar att höra han skratta och se hans leende.

Tänkte bara skriva några rader här och uppdatera lite innan jag lägger mig och ser på film och drömmer mig bort.

Läste i tidiningen om en barndomsvän idag .. nog för att jag visste att det var illa men verkligen inte så illa. Men jag vet att du innerst inne är en rätt så bra människa som bara hamnat väldigt snett.

Blir nog ingen mer uppdatering idag, hörs imorgon!

Godnatt!

Goodmorning or somthing like that.

Jag låg ock kollade på film till klockan var runt fyra i morse så jag klev inte upp först vid ett, har ätit frukost eller kanske lunch haha, paj blev det iallafall.

Idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra tills vid fem när Kimpa kommer, ska nog bara ta det lungt, se på film och ska sotera massa bilder i datorn.

Vi hörs om ett tag antar jag!

*hug 'n kisses*

Nattinatti.

Nu ska jag ta och krypa ner med min fantastiska bok tror jag eller om jag sätter på en film vi får sen.

Imorgon ska jag iallafall ha Kimpa ett eftermiddagen men före det tror jag unte att det händer speciellt mycket, jag ska iallafall sova ut imorgon och så fixa håret.

Godnatt!

Some pics.

Hade tänkt lägga in lite blandade bilder jag tagit den senaste tiden sen så kommer jag att börja lägga in lite bilder i inläggen istället. Enjoy!


(klicka för större bilder.)

pics ett; ego bild på mig.
pics två; sötaste bilden på min plutt.
pics tre; min skitsnygga dörr.
pics fyra; jag är besatt av dessa böcker!
pics fem: rosen jag la på morfars grav.
pics sex; morfars grav <3
pics sju; växterna och krukan jag köpte idag, (glittret syns knappt.)
pics åtta; den söta laman Lukas som bor i Valbo.

En liten shoppingrunda.

Idag glömde jag helt bort att uppdatera när jag vaknade och innan jag drog iväg till Valbo.

Ja, har som sagt  trallat runt i Valbo på köpis flera timmar idag och handlade lite saker typ en shaker i glas, två små vaser, en leopartpläd,  ansiktsmask, doftolja,  första boken i twilight-serien och fyra stycken glittriga blommor i svart/vit kruka.

Sen så var vi på kryrkogården och jag hade köpt en stor röd ros till morfar <3.

Nu är det snart middagsdags och ska gå och hjälpa mamma med det sista, det blir kyckling!

Föresten så har jag tänkt att börja lägga in lite mer bilder här i bloggen så det blir mer än bara massa text.

Jag uppdaterar om ett tag med lite bilder, see u!

*hugs 'n kisses*

Godkväll!

Hoppas alla har haft en lika rolig dag som jag har, haft fullt upp hela dagen med lill plutten min han är en riktig buse som lyckades ringa både min mormor och min morbror, haha. (på snabbnummer.)

Ja som sagt så har jag vart med Kim mesta dels idag, han kom vid 09:30 och stannade ett par timmar sen åkte jag ner på stan och köpte hårtottar och brun utan sol, haha.
Och så kom en kompis till mamma som hon kännt i 37 år räknade vi ut, jag har bara träffat henne när jag var mindre för dom har inte umgåts pga lite saker men nu så har dom funnit varandra igen och hon är supertrevlig, satt och lyssnade på hur dom levde när dom var unga och så, jättekul att lyssna på faktiskt.
Sen vid 16:00 kom Kim tillbaka för jag skulle vara barnvakt medans Lollo skulle iväg och göra massa ärenden i Valbo så har jag lekt med honom heöa eftermidagen och kvällen.

Nu börjar jag bli riktigt trött och skulle egentligen fixa håret och brun utan sol ikväll men jag orkar inte så vi tar det imorgon, har suttit och satt in lite bilder på bilddagboken nu om nån har lust att kika.

Kanske hörs nåt senare, blir säkert ett kort litet godnattinlägg.

*hugs 'n kisses*

Väckt av Kimpa idag med.

Godmorgon everyone!

Vaknade idag också av stt plutten satt i min säng, haha! Riktigt mysigt att vakna med en liten pojke i sängen. Han har gått nu för han skulle iväg och hämta sina äldre bröder snart.

Jag ska göra mig iordning alldels strax för vi får besök om ett tag och jag ska ner på stan en sväng igen och köpa hårsnoddar.

Vi hörs senare!

*hugs 'n kisses*

Still awake.

Jadu lilla blogg..

Jag är fortfarande vaken och klockan är snart 03:00 och jag har hållt på fixa oh haft mig i mitt rum så nu ser det inte ut som en katastrof längre och jag börjar bli pratsjuk, Danne vill inte prata med mig för han ser på nån serie..

Dagen har varit en av dom roligaste på länge faktiskt först kom ju Kimpa på besök och han är bara för underbar, han har ju precis lärt sig gå och han trallar runt som E.T och skriker "eeeeoouu!" och skrattar hela tiden. Har tagit lite kort jag ska sätta in på bilddagboken men vet inte om jag gör det nu inatt eller imorgon.
Sen så var ju jag och mamma iväg och kollade på fotografierna och dom var riktigt snygga om jag får säga dt själv även om många kort såg lite udda ut för det kort jag  log på log inte Danne på och tvärt om men några av kortena log vi båda på så mamma valde ett till sin förstoring som gick på 1800 kr bara för att hon har världens snällaste barn *blinkblink* och jag valde ett litet kort för 380 kr som jag ska skaffa en söt ram till och ha som minne.

Nej nu blir det inge mer idag, vi hörs imorgon!

Godnatt!



Gulleplutten har varit här.

Blev väckt i morse vid 11 av att Kimpa stod och petade på mig, haha såå sött! Så jag har varit med honom fram tills nu för han skulle iväg och göra en sak,

Nu ska jag snart iväg till polisen och kolla på pass oh sånt ät klart, sen ska jag ner på stan och köpa boken och linsvätska fast först ska vi nog til fotografen och kolla bilderna och välja mellan dom, eller ja mamma ska välja jag ska bara bestämma lite haha. Och så funderar jag på att köpa en litet kort på mig och Danne, kul att ha liksom.

Sen när jag kommer hem ska jag städa mitt rum, ser ut som en jävla bomb här!

Hörs senare!

*slängpuss*

Det snöar i massor!

Nu är man hemma i sitt lilla rum, känns skönt. Oh guud var drygt på tåget det satt en gubbe brevid mig som satt och pratade heela vägen nästan, han berättade sitt livs historia ifrån när han var liten till hans barnbarn i Hudik.

När jag klev av tåget blev jag skitglad för det snöade, och det snöar fortfarande satmycket är alldels vitt ute.

Ibland förstår jag inte hur människor prioriterar saker i sina liv, vad som är viktigast .. Det sårar iallafall.

Imorgon ska jag iväg och leta boken eller böckerna för jag vill ha den första också sen så ska mamma och jag iväg till fotografen och kolla bilderna på mig och Danne, det ska bli jättespännande att se dom och så ska jag förhoppningsvis vara med Kimpa ett tag, känns som det var evigheter sen jag fick leka med honom.

Robins mamma var med i aftonbladet idag det är så hemskt att läsa! Ingen vet vad som hände honom den natten när han frös till döds.

Börjar sitta och gäspa massa nu så har man tur kanske man får sova gott i natt när jag är hemma i min nya säng, blir iallafall uppe ett tag till men det blir inga mer uppdateringar idag så..


.. Godnatt!


*slängpuss*

På väg hem.

Sitter på tåget och är skittröltt och jag har läst ut min underbara bok är helt besatt så nu måste jag köpa 3:e boken, var in på två bokaffärer idag men ingen av dom som hade den så jag får hoppas den finns i Gävle.

Det är jätte dött på tåget, annat är det när Rosemarie, Sisela och jag åker haha! då är det fart här.

Om typ 40 minuter är jag hemma, skönt.

Vi hörs senare!


*slängpuss*

Sjukskriven igen.

Jag var ju iväg och träffade skolläkaren idag 09:00 och han tyckte helt klart att jag behövde sjukskrivas vilket jag inte hade väntat mig men det känns skönt även om jag kommer sakna mina vänner skitmycket. Och han försökte få mig att förstå att jag verkligen inte får trycka ner mig själv för att jag inte orkar med skolan och skolarbeten men jag känner mig ändå besviken på mig själv när jag inte gör vad jag ska i skolan.

Åker hem nu i eftermiddag för jag har lite saker att fixa och måste prata med personalen här på kolletivet och lämna tillbaka sängen mamma hade när hon var här i november som fortfarande står här.

Hörs senare när jag sitter på tåget, känner mig lite små stressad nu.

Andra Avenyn.

- Glöm dina bekymer, imorgon kommer nya. -

Nu har jag sett säsongsstarten av Andra Avenyn älskar verkligen den serien!

Sisela var här en sväng ikväll kändes skönt att prata med nån även om jag trivs bäst ensam när jag inte mår bra, hon hade iallafall lite roliga saker att berätta så hon lyckades locka fram lite skratt i mig.

Och så har jag städat lite idag, orkade inte göra klart det men det får väl bli imorgon. Ska nog ta och lägga mig och läsa min underbara bok alldels strax.

En underbar sak bara, min gullesnutt har lärt sig gå! Längtar efter att få se det. Saknar honom!


Godnatt!


Vissa dagar går bara inte.

Natten har varit völdigt jobbig för jag har inte sovit många minuter alls, så idag kommer jag inte att klara av att gå ut. jag fick avboka min tid hos psykologen och sjukanmäla mig, jag ska till skolläkaren imorgon istället får se vad han har och komma men för förslag för att jag orkar inte hålla på må såhär.

Så idag ska jag bara ta det lungt för jag är sjukt trött men kan inte sova för att tankarna och känslorna bara far omkring så jag ska ta och läsa lite i min underbara bok och försöka städa lite här och kanske om jag klarar av det så ska jag försöka plugga lite.

Jag saknar min gullunge men honom lär jag ju inte få träffa på ett tag, jävla idiotmänniska!


Vi hörs senare!

Jag är med och tävlar ..



.. om en SATC-box! <3


The smile died on her lips.

Nu sitter jag här i Örebro igen fast jag egentligen inte har kraft nog till det men jag försöker jag gör verkligen det mer än så går det inte, jag är bara människa liksom.

Får se hur morgondagens möte blir om vi kommer något varts eller inte fast det är nog lite för tidigt att komma fram till något.

Resan hit var riktigt jävla jobbig och jag funderade flera gånger på att vända igen, tack Patrik för att du lyssnade på mig och pratade med mig!

Jag ska alldels strax lägga mig för jag är galet trött, känner hur ögonen går i kors på mig.

Godnatt sötnosar!

*slängpuss*

Fortfarande i Gävle.

Åkte inte till Örebro igår för jag hade verkligen inte kraften till det så jag åker i eftermiddag istället för imorgon ska jag till psykologen igen om det nu gör någon nytta.

Igår fick jag en ny säng av mamma, skitsnygg. så mitt nya rum kommer sakta men säkert!

Idag är det precis en månad kvar tills vi åker! Guud vad jag längtar.


Vi hörs senare, är inte alls på humör att skriva just nu.

Jag älskar ikea.

Sorry, blev ingen uppdatering imorse innan jag åkte iväg till ike aoch kollade sen va vi på köpis en sväng för jag skulle köpa en bok eller egentligen 3 men den fanns bara den 2:a av dom, jag ska köpa dom andra 2 i serien när jag hittar dom, ska kolla i Örebro. Älskar twilight böckerna så jag vill ha dom inbundna.

På ikea hittade jag mycket smått och gott, en skitsnygg svart boll-lampa, en datorbräda, skithäfriga stora klister blommor som jag satt på min dörr (ni ska få se bild sen), en sån där grön bambublomma, sänggrejer och lite annat.

Och så köpte jag 4 stycken dvdfilmer för 100 spän, blev 3 skräckisar och en komedi.
- 30 days of night.
- Touch of pink.
- Boogeyman
- Desperation.

Nu ska jag ta och fixa dippen vi ska ha till en av filmerna senare ikväll, först ska vi äta när mamma kommer hem.

Hörs senare!

*slängpuss*

Time to say goodnight!

Ikväll har jag bara myst framför tvn med mamma och Danne med pizza framför Let's dance, okej danne vägrade se det men han kom ut då och då.

Nu är jag jättetrött och ska alldels strax lägga ifrån mig datorn och sova lite faktiskt annars sover man bort heela lördagen vilket inte är speciellt kul.

Och så har vi planerat lite saker framöver, det är inte först i mars och april så ni får höra lite närmare. Längtar!

Godnatt på er!


*slängpuss*

Rest in peace!

Sitter på tåget nu och tankarna finns hos Robin och hans familj, där har dom varit hela dagen för idag var det begravning för Robin. Jag tände ett ljus 11:00 när begravningen skulle börja, jag kan inte föreställa mig hur det känns för hans mamma och resten av familjen. Tänker på dom flera gånger varje dag. Vila i frid, Robin!

Lite mindre än en timme kvar till Gävle, det känns väldigt skönt. Det ska bli en lugnt och skön helg.


Stter in denna låten eftersom den spelades på begravningen.


Hörs senare!

*slängpuss*

Tidsfördriv på tåget.

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Nej, jag är nöjd som det är.
Skulle du vilja flytta från Sverige?
Nej inte helt och hållet.
Skulle du bli arg om din vän svek dig?
Enormt ledsen och sen arg.
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Haha ohyes!.
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Nej känner inte riktigt för det just nu.

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Nepp.

Kan du slicka dig på näsan?

Inte det heller.

Kan du kolla i kors med ögonen?

Jaa, vill du se?!

Kan dina föräldrar lita på dig?

Ja, jag är ärlig av mig.

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

Haha jadå, fast möjligt att jag får anstränga mig.

Kan du vara på fest utan att dricka?

Jupp, men rätt tråkigt om alla andra dricker.

Kan dina vänner lita på dig?

Ja, självklart.

Kan du tänka dig att pierca bröstvårtan?

Det vore fräckt men nej.
Kan du suga?

Haha ja.

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Kan kan jag om jag gör det är en annan sak.

Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Jo, det har jag.

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Min mamma iaf.

Har du ett syskon?

Yes.

Har du varit full den här månaden?

Nix.

Har du någonsin haft sex med någon?

Ja.

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Kanske när jag var mindre.

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Jag tröttnar aldrig på frågor!

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nej, inte sen i morse.

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Ja.

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Ja.

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Yes.

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Jo, men jag vill inte.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

Japp.

Har du haft sex med mer än tre personer?

Ja, det har jag. Men inte samtidigt, haha.

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej!


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Jag har rätt så delade platser där, Jessy, Rosemarie och Sisela.

Vem älskar du?

Mamma, haha!

Vem hade du senast sex med?

*förtränger*.

Vem vill du bli full med?

Ingen just nu.

Vem är den bästa artisten?
Jocke Berg!

Vem pratade du senast i telefon med?

Mamma.

Vem har du en liten crush i?

Vad är det. *känner sig dum*

Vem är snyggast i världen?

Brolle.

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Min familj.

Vem är snällast i världen?

Bamse? haha!

Vem är din bästa kompis?

Ja, det har inte ändrats sedan sist.
Vem vill du prata med?

Någon rolig.

Vem sov du med senast?

Sandie.

Vem såg du full senast?

Danne.

Vem vet allt om dig?

Jag tror inte att någon vet allt.. men Rosemarie och Sisela är väl de som vet mest. Emelie knappar in också.

Vem kysste du senast?

Markus.

Vem kramade du senast?

Sisela.

Vem kan berätta allt för dig?

De jag kan berätta allt för, kan berätta allt för mig.

Vem kan du berätta allt för?

.. läs ovan.
Vem hatar du?
Dumt att hata.

Huvudvärk och sömnbrist.

I natt har jag inte sovit mycket alls fast jag var skittrött när jag la mig, när jag völ somnat fickjag bara sova drygt 3 timmar och vaknade med huvudvärk. Är väl på väg att få nån jävla föekylning igen av det här jävla vädret, först är den svinkallt sen helt plöstkigt så smälter all snön oh det blir nästan 10 plus grader.

Jag mår inge vidare psykigt heller idag så jag åker hem över helgen, det är lugnast för där mår jag alltid bra, hemma  är alltid bäst även om det bara blir över helgen.

Vi hörs senare ska ta och packa lite oh så.


*slängpuss*

Myskväll under täcket.

Dagen i skolan gick väldigt långsamt men hade iallafall en rolig engelska lektion fast det bara var jag och läraren, vi pratade om massa filmer och musik.

När jag kom hem så började jag städa men orkade inte allt så jag kröp ner i sängen med min underbara bok som jag är helt frälst i, nu ska jag dricka varm soppa för jag håller på hacka tänder jag fryser som satan.

Mitt hår kom inte idag heller så imorgon får vi hoppas!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera just nu, ska bättra mig! men ikväll blir det inge mer, godnatt!

*slängpuss*

Torsdag!

Vaknade före klockan idag så drygt men jag är iallafall pigg så jag skriver ett litet inlägg här innan jag gör mig iordning för skolan.

Idag kommer nog min hårförlägning för mamma hade fått hem den igår och skickade det till mig, guud så kul!

Oh idag har vi engelska och historia .. usch. historian är värst engelskan kan vara rätt kul om Fredde och Emma är där, annars är den bara helvete. Så har jag min UF lektion som kan tycker är rätt kul men jävligt svårt att klara av tycker jag.

Nu ska jag gå och göra mig iordning, vi hörs kanske från skolan . Have a nice day!

*slängpuss*

Du är varm när jag är kall ..

chans .. <3

Jag ligger i min säng under både filt och täcke för jag är alldeles genomfrysen, det är satkallt. Jag har försökt att städat lite fast det ser fortfarande ut som en bomb här men jag orkar inte, jag känner nåt i halsen också så jag stannar kvar här under täcket resten av kvällenn, städningen får vänta tills imorgon.

Jag och Sisse åkte hem ifrån skolan tidigare idag för att jobba hemma och shit så mycket folk det var på bussen, vi blev helt intryckta.

Nej jag känner inte riktigt för att skriva något mera nu.

*slängpuss*

När jag hör din röst ..

uppföljaren till Twilight som jag bara måste läsa, är helt kär i första filmen och andra filmen kommer i november men jag kan inte vänta tills dess så jag läser boken först.

Sitter i skolan med Sisse och Daniel, dom har en layout lektion som jag hade förra året, jag har håltimme så jag sitter bara här för att döda lite tid innan vi ska iväg och äta lunch sen så ska vi ha en lektion till innan vi slutar för dagen.

Jag försöker hålla min posetiva inställning men går inte riktigt hela tiden .. blää..

*slängpuss*


Iväg till skolan snart.

Förlåt att jag inte skrev något igår men jag kände verkligen inte för att skriva något, det gör jag egentligen inte nu heller. har bara den där jävla klumpen i magen av att vara här och att jag ska till skolan snart gör inte saken bättre, men jag försöker verkligen tänka posetiva tankar även om det känns svårt.

Satt och pratade med Sisela i telefon hela vägen igår för hon missade tåget i Gävle med typ 6 minuter, jävla idioter som inte kunde stanna och vänta in. Så hon fick forsätta till Stockholm men när hon kom till Uppsala typ så stannade tåget där i kankse 30 min för att polisen stannade alla tågena för att det sprang folk på spårena.. IDIOTER!

POSETIVA TANKAR .. JAG ÄÄÄR POOSETIV! .. säger vi ..

Ha en bra dag alliopa.. det ska jag försöka med ..

*slängpuss*


Yesterday.

Igår var allt som en bergochdalbana, först var allt på topp nästan hela dagen.

Danne och jag var iväg till fotografen och tog massa bilder till förstoringen mamma fick av oss i julklapp, jag garvade som fan för Danne va så sööt när han försökte följa fotografens instruktioner, Danne gillar inte att bli fotograferad men det gick bra tillslut.

Sen var jag och mamma iväg till polisen och fixade pass så det blev klart inför resan, på vägen hem åkte vi och handlade lite grejer till middagen som vi glömde dagen innan och så träffade jag en bardomskompis som jag inte träffat på typ 6-7 år och vilken chock jag fick, hon hade en dotter på 5 år och en liten pojke på 2 år, skitsöta.

Igårkväll känndes allt åt helvete, skulle packa oh sånt men det gick inte alls kände bara den där jävla klumpen i magen som jag fortfarande har.

Försöker verkligen tvinga mig själv idag att göra mig iordning  och packa ..

Vi hörs senare!


Godnatt!

Jag har verkligen ingen lust att uppdatera något just nu, jag mår inge vidare alls. Jag uppdaterar om dagens händelser, tankar och känslor imorgon när jag vaknar istället.



Sista dagen i Gävle.

.. imorgon åker jag ju tillbaka till Örebro.

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott, vaknade för en stund sen.. Har den där jävla klumpen i magen just nu bara för att jag åker imorgon, men jag längtar efter att träffa Sisela och Rosemarie! dom andra med såklart men mest my girls.

Idag ska vi iväg till fotografen och det ska bli kanonkul, jag undrar vad broder D tänker eftersom han hatar att vara med på bild. Hihi..

Jag ska ner på stan en snabbis också och köpa en bodyloiton med skimmer i, skithärlig eller om den finns på ICA.

Väntar på posten också just nu fast den kommer nog inte först runt 11, jag hoppas ju på att min hårförlägning kommer idag!

Igår beställde jag ett par skitsnygga convers, mina är lite slitna. Skulle egentligen leta ett par sommarskor till Egypten men blev convers istället, får leta vidare efter sommarskor.

När jag vaknade idag hade jag fått mail ifrån Jonas Gardell, gissa om jag blev glad :D Jag skrev ett mail om att jag tyckte att han är en fantastisk människa men en underbart udda personlighet och han svarade att jag hade gjort hans dag ljusare!

Nej nu ska jag ta och kliva upp och äta lite frukost.

*slängpuss*

I don't want to feel this way.

På tisdag åker jag till Örebro igen och det ska verkligen bli fantastiskt att få träffa alla igen för nu saknar jag dom verkligen men samtidigt så har jag världens panikångest inför att försöka mig på skolan igen, känns fortfarande inte som om jag kommer klara av det.
Jag fick ju grejer att jobba med hemma av alla lärare nu menas jag var hemma men jag har inte klarat av det. det känns helt omöjligt så lärarna lär väl strypa mig långsamt, får försöka förklara för dom fast dom vet redan min situration.

Just nu längtar jag bara efter att få träffa mina sötnosar och att få åka iväg till Egypten, där slipper jag att tänka på skolan och hur jag mår, där kommer jag må bra.

Jag mår bra så länge jag slipper allt som har med skolan att göra men jag vet att jag verkligen behöver en utbildning för att kunna komma någonstans i livet.

Kännde bara att jag behövde skriva av mig lite, vi hörs sen!



Var sjuukt trött.

Jag gick och la mig igår vid 22.00 för jag satt och nästan sov med datorn i knät och jag vaknade inte först nu vid 13:00, det är liksom 15 timmar! Haha.

Nu ska jag iallafall gå upp och äta nåt sen hjälpa mamma med sitt hår, hon ska slinga det.

Hörs senare!

*slängpuss*

Lagat tacos.

Nu har har jag gjort middag och vi hade en väldigt trevlig middag med tacos och efterrätt med glass och fruktsallad som jag gjort.

Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på, sitter och lyssnar på musik fast egentligen vill jag bara lägga mig och sova, då slipper man känna. '

Och jag börjar känna paniken och ångesten inför att åka till Örebro på tisdag, vet inte om jag kommer klara det men jag tänker iallafall försöka.

Ska ta och försöka komma på andra tankar, hörs senare ..


*slängpuss*



Ont i svanken!

Kom nästan precis hem från Valbo det blev lite smått idag med som alltid, hihi! Hårgrejer, mascara, kajal oh sånt.

Jag har ont i svanken, blää! tror det kan bro på att jag sitter askonstigt vid datorn när jag är hemma, försöker att byta ställning lite då och då.

Skrev ju igår att jag skulle följa med mamma på second hand idag och jag hittade ett skithäftigt spegelbord som mamma köpte till mig, det är typ som en lång kub med spegelglas ihopsatta. Ni ska få se en bild när jag fixat till lite.

Ikväll ska jag laga tacos åt oss, mums! Typiskt myshelgsmat. hehe!

*slängpuss*

Godmorgon lördag!

Tjohopp!

Jag är på galet bra humör idag och vaknade för typ en timme sen men har suttit och käkat frukost med mamma och v art i duschen nu ska jag fixa håret som är nytvättat och sminka mig.

Har sathög musik på och sjunger för full hals, stackars grannar, haha!

Det är alldels vitt ute idag men det har slutat att snöa fast det kommer säkert mer, skulle snöa mycket i helgen ju.

*slängpuss*

Godnatt!

Nu snöar det ute, det är skitmysigt!

Ska alldeles strax lägga mig och sova för imorgon har jag lovat mamma att följa med henne till Valbo på någon loppmarknad där eftersom hon gick på stan med mig i evigheter idag, haha! Så ska jag passa på att gå in på köpis och ikea en sväng när vi ändå är där, sist jag var där va det ju såå jävla mycket folk.

Jag skriver iallafall imorgon när jag vaknar.

*slängpuss*

En liten shoppingrunda.

Hann inte uppdatera något mer innan mamma och jag åkte ner på stan, kom hem för typ en timme sen. Blev inte så mycket, köpte lite nytt smink, en tröja, kalender 2009, tofflor och en berlock till mitt armband.

Det fanns ingen tid för piercing idag så jag kanske gör det på måndag i stället.

Ska gå och umgås lite med mamma och Danne vid köksbordet, dom sitter och äter och jag är fortfarande mätt för mamma bjöd på mat och bakelse på stan. Mums!

*slängpuss*

But Friday never hesitate *sjunger*

Jävligt att vakna över 3 timmar tidigare än vad man egentligen ska men jag är på fantastiskt humör idag och sitter oh sjunger för full hals, jag skulle döö utan all min musik!

Det är fortfarande mörkt ute känns som om klockan vore mitt i natten eller nåt. Tror jag kanske ska krypa ner i sängen och vila ett tag till istället för att sitta i dem här döda cybervärlden.

Hörs lite senare!

*slängpuss*

Navy CSI.

Sitter och kollar på Navy csi med broder D men jag orkar nästan inte hålla ögonen öppna så jag ska gå och göra mig klar för sängen och lägga mig och jag hoppas att jag får sova hela natten och vakna utvilad.

Morgondagens planer är inte riktigt klara än men tror det blir en sväng ner på stada med mamma och kika runt lite och funderar på en ny piercing, fick ju presentkort av mamma i julklapp men vet inte riktigt vart än fast har några ider.

Och så behöver jag en ny mascara och så ska jag leta efter en sak jag hittade på HMs hemsida, sen blir det alltid massa annat också, haha!

Godnatt på er snyggingar ;*

*slängpuss*

Sovit och ätit middag.

Jag la mig och vilade oh fick sova två timmar innan Danne kom in och sa att det var mat, gick upp och kände mig mycket piggare är forfarande skittrött men inte alls lika som innan.

Har precis ätit pecannötsglass och nu sitter jag oh väntar på att Det halvt dolda ska börja på svt1, en dramaserie i 4 delar skriven av Jonas Gardell.

Har satt in ett musikvideo-klipp i inlägget under men en låt jag alltid tyckt om!

Ett litet citat ur mammas stenålderskompisars samtal om datorer idag:
Mannen: Det är imponerande hur dom får in alla bilder på internet!
Kvinnan: Jaa! Det måste sitta någon där och sätta in dom.
HAHAHAHA!
 

Hörs senare, ha en trevlig kväll everyone!

*slängpuss*

En riktigt bra låt från 1998.



Låten ger mig barndomsfeelings när jag och min bästa vän stod och mimade till denna bara 9 år gamla och jag minns att jag älskade hennes lila hår och tyckte att hennes öron var råcoola.

NJUUUT..!


Haha. stenåldersmänniskor!

Kom hem för snart två timmar sen jag var iväg och handlade åt mamma och är jag kom hem hade mammas  gäster kommit och jag satt mig för att vara artig och fika tillsammans med dom.

Men shit vad dom har pratat om allt ifrån gamla tider vilket var galet tråkigt sen så började dom prata datorer som dom typ inte kunde ett skit av oh sist men inte minst började dom prata om homosexuella och att vi människor föddes med två kön. Jag garvade som faen!

Nu har jag flytt fältet och in i min lilla koja i skogen och jag är så trött att ögonen håller på att gå i kors på mig och jag har huvudvärk oh fryser.

Ska lägga in ett musik-klipp som jag lovade i natt men det blir lite senare, ska ta och vila ett tag.

*slängpuss*

Nyårsdagen.

Jag har sovit apdåligt i natt jag somnade och vaknade varanan timme så tillslut sket jag i att sova och kollade på en av Jonas Gardells shower, och shit vad jag garvade! Danne kom in och frågade vad som var jävla roligt.

Nu håller jag på att göra mig iordning lite ska gå och handla åt mamma sen får vi gäster, en bekant till mamma kommer med sin nya karl. Hon kan vara riktigt trååk men man garvar åt henne sen så har hon alltid med sin  kataloger med smink som hon säljer som jag gillar.

Hörs senare!

*slängpuss*

Bara för att jag älskar Jonas Gardell.

För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du älskar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du ville vara.

Förlåt dig själv.

("ur det 1:a kapitlet i En komikers uppväxt")

I'm still awake.

Jag kan inte riktigt komma till ro och sova så jag ligger här och kikar runt på lite sider och lyssnar på musik, jag har rätt så blandad musik allt ifrån schlager till hårdrock.

Har bestämmt att jag ska försöka vara så aktiv och uppdatera så mycket som möjligt både här och på bilddagbiken nu under 2009 med både bilder och videoklipp så jag har också bestämmt att jag minst en gång under veckan ska lägga in en video med en låt jag tycker är värdig att nämna och som sagt så är min musiksmak extremt stor och jag ska sluta skämmas för vissa låtar jag lyssnar på.

Tänkde börja imorgon med en ett klipp, sen kommer det säkert bli många fler än ett klipp per vecka!

Godnatt everyone!


Hello 2009!

Nu är det nytt år!

Min nyårsafton var som sagt väldigt lugn tillsammans med mamma och Daniel, en av mina få lugna nyåraftonar. Dom brukar bli rätt crazy så det var skönt att bara vara hemma. Mamma & jag lagade wook och senare såg vi på film och åt chips oh dip, mys!

Var ut vid tolvslaget och kollade på fyrverkerierna, dom är så vackra.

Ska snart lägga snart hoppas jag, känner mig faktiskt trött fast jag sov till och från hela dagen. Kanske lägger mig och ser en film eller nåt.

*slängpuss*

Blommor av stål.

Jag älskar verkligen den filmen, den är så underbar. En riktig blandning av glädje och sorg, den är inspelad 1989 och några kända namn som medverkar Julia Roberts, Sally Field, Tom Skerritt och Dolly Parton. Vet inte hur många gånger jag stett filmen, idag fick jag mamma att se filmen också.

Filmen handlar om Shelby som bor i en liten småstad i Louisana, USA, som precis gift sig och är gravid trots att läkarna avråder henne pga hennes diabetes. Det blir mycket av både skratt och tårar under filmen.

"Det som inte dödar oss, gör oss starkare..."