Du faller när jag står.

Sitter typ och halvsover i sängen just nu. sov inge vidare inatt heller men imorse så hände något så öronvärken försvan men det ska vi inte gå in på här ;S jag är bara glad att slippa den!

men det blev ingen skola idag iallafall .. :/ passade på att sova typ två timmar för att inte vara heelt borta i huvudet. Sen gick jag upp och gjorde mig iordning och packade ner det sista innan jag drog in till stan oh träffade sisela och annica och vi åt lunch på donken. värsta skumma gubben som satt brevid oss oh lyssnade på mitt och annicas samtal om B .Gustavsson oh när vi garvade garvade han också och då började jag såklart att garva mer :D.
annica följde med oss till stationen och vinkade av oss :] på tåget kollade sisse och jag å två filmer; american girl och så en av mina favorit filmer; JallaJalla :] guud va vi garvade. haha!

ikväll har jag nog haft min lugnaste valborg på mååånga år .. :] men haft vääldigt mysigt med mamma och suttit och kollat på sån där utomhus-teater på tv. guuud vad vi skrattade. älskar sånt! dag-otto är typ min idoooool ;D

funderar vad jag ska göra nu om jag ska sitta kvar här i sängen oh tralla runt oh digga musik eller om jag ska lägga mig och sova fast jag börjar bli rätt pigg så jag kanske ska gå in till broder D. :]

imorgon ska jag träffa kim :] har inte träffat min gullunge sen jag var hemma på praktik första veckan .. är ju evigheter sen. han lär ju ha växt som satan!

och grattis kungen! HAHA!


PUSS ;*

Så var vi långt långt långt härifrån.

Tror faktiskt mina öron är lite bättre idag eller så är det för att jag är hööög på ipren som jag inte känner så mycket :>. jag tvingade iallafall ut mig i den fantastiska vädret idag och tog en sväng till marieberg med sisse <3. myspys! vi tralla runt där ett tag oh så gick vi och åt. var typ helt folktomt där.

nu håller jag på packa oh har mig för imorgon åker jag til gävle :> först ska jag iväg till skolan på en lektion innan sisse oh jag drar hem till henne och hämtar väskorna. sen så ska vi käka lunch tillsammans med annica istan innan vi drar till tåget :]

ooooh jag älskar vädret just nu även om jag klagar lite då oh då.


PUSS ;*

Du rubbar hela min existens.

HELVETE! jag har fått problem med mina öron igen .. har klarat mig länge nu så nu är det dags igen. :| skitkul. sov inte mycket alls inatt för det gjorde ont i öronen. ja det blir ju bara att gå till doktorn och få såna där droppar som hälper drygt en månad eller två sen är skiten tillbaka igen.

så idag blev jag ju hemma från skolan :/ hatar att sitta inne och vara sjuk så imorgon hade jag tänkt försöka tvinga mig iväg till skolan :] för sen SKA jag iväg till marieberg med sisela. :>

ikväll är det säsongsavslutning på prision break ;/ känns ju typ som om det nyss börjar igen.

jag ska se till att inte hamna där igen .. :] i can do it. jag är stark!


PUSS ;*

En dröm för oss som längtar.

Nu har mamma åkt hem och jag får sova i min säng igen :]]. Guud så trött jag är .. men det är typ bara två och en halv dags skola. men imorgon är det lång dag .. ;S seegt hade vart bättre oh tagit bort mina två och en halvs håltimme oh haft lektionen då men typ bara jag som kan då :/ men jag tillbringar mina håltimmar med sisse <3.
oh det ska bli sköönt med långhelg i gävle :] ...

sitter och kollar på I sanningens ögonblick. det är riktigt roligt att se när dom svarar på alla dom där extremt pinsama frågorna ;] haha!

förlåt. förlåt. förlåt! jag ska ändra mig. jag lovar. jag vet att jag beter mig som helvete oh jag ångrar det men det ska bli bättre nu :] i can do it!

på tisdag ska sisse och jag till marieberg :] trevligt.


PUSS ;*

Hold on to your visions tonight.

det blev bara att åka in till stan lite oh käka idag. mitt knä krånglar som fan idag ;/ ont som fan gör det vissa stunder .. jag bara väntar på att det ska fara åt helvete vilket det säkert gör snart.

vi hade iallafall grymt trevligt idag <3. men det var kallare idag .. vill ha värmen kvar ju :] jag hoppas verkligen det blir en kanon sommar som det var '06.

jag tycker Brolle Jr är galet vacker .. ;] han är så där riktigt manlig och norrläning.

imorgon åker mamma hem men sen på onsdag åker jag också till gävle :D det är ju valborg!


PUSS ;*

Har jag äntligen lyckats glömma?

idag har mamma vart iskolan med mig. riktigt trevligt faktiskt :] så fick hon träffa lite lärare. så satt hon oh min samhällslärare och diskuterade massa. haha! sen åkte vi till stan oh trallade runt överallt innan vi gick till kinamuren och käkade. myspys var det där :>.

imorgon ska vi åka till marieberg och checka läget där. men först ska jag sooova läänge för jag är trött som en jäwla apa. ska nog fan ta oh lägga mig strax. var uppe alldeles förlänge inatt och pratade med mamma sen upp tidigt som fan oh iväg till skolan.

Seriöst?! Förstår du inte? ATT INGEN TYCKER OM DIG! JÄVLA -----HORA.


I need a hero ... <3.

.. ibland tänker jag tilbaka på det vi hade oh vad vi kunnat haft .. och jag saknar det.


PUSS ;*

Baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Ingen sovmorgon idag ju men var pigg ändå. :] haft en underbar dag. först var jag i skolan typ två timmar sen tyckte vår lärare att det var för fint väder så han släppte iväg oss :]. då drog sisse oh jag hem till henne en stund inna vi gick ut oh solade i en park inärheten där hon bor. eller först gick vi oh köpte mindre kulor till mitt snakebite. ;>

vid kvart i två drog jag till stationen oh möta mamma :] vi gick och åt pizza på pizza-planeten. vi satt ute oh åt. herregud asså det är bara april oh man kan sitta på ute-serveringen redan. myspys! vi satt länge oh åt och bara pratade. jag är typ världens underbaraste mamma <3. såå glad att hon är här!

imorgon ska mamma följa med till skolan. hon har typ bara vart där en stund på föräldrarmöte förra året. aldrig varit med oh sett på lektionerna eller träffat mina "coola" (vissa) lärare. sen ska vi checka läget i city :]


PUSS ;*

This world is just illusion.

hade ju sovmorgon idag till halv tolv bara för att första lektionen var inställt men typ tio min innan jag skulle kliva upp ringde min andra lärare och sa att vi kunde skita i hans lektion också :] härligt! så idag har jag varit duktig oh pluggat lite hemma för en gångs skull. :] så har jag fixat lite så det ser hyfsat ut när mamma kommer imorgon.

nu sitter jag och kollarpå greys anatomy. ÄNTLIGEN! det är varit sport två veckor irad nu ;S trååååk!

kollade på förtrollad idag med patrik dempsey :] riktigt gulliiig film. älskar disneyfilmer! oh så är ju patrik så jäwla heeet ;]


PUSS ;*

Life in plastic, it's fantastic!

*GÄÄÄÄSP* shit så trött jag är idag men det vet jag ju precis vad det bror på. sisse oh jag var uppe alldeles förlänge och tvättade inatt. Vi är ett jäwligt udda par. HAHA! men varför vara normal i en sjuk värld?! :]

jag var ensam på samhällen idag, jäwla lugnt det var! eller ja sisse var med dom första tjugo minuterna. sen på idrotten blev det ingen HLR :/ vi var typ inga elever heller så det blev fotboll ute i den fina vädret. som tur var kom johan till svenskan så då var det bara jag och han :D Han har piercat bröstvårtan den jävlen ;] satan så ont!

nu ska jag ta oh se på film :] så har man sovmorgon imorgon. guud så skönt. börjar halv tolv :D sen lär man hem oh damsuga innan mamma kommer på torsdag. <3.


PUSS ;*


DAGENS ..

DAGENS KLÄDSEL; Jeans. prickigt linne oh vit hoodtröja med smilys.
DAGENS SMINK; massa kajal.
DAGENS FRISYR; mega fluff.
DAGENS HÄNDELSER; plugg. färgat håret och sisse sover här :].
DAGENS LÅT; Line of fire.
DAGENS VILL HA; Sommar!
DAGENS SJUKA; -
DAGENS SAKNAD; Jonas.
DAGENS SKADA; -
DAGENS DUMMASTE; Försov mig.
DAGENS DROG; -
DAGENS ÅTERSEENDE; Johnny.
DAGENS UPPOFFRING; ASL lektionen.
DAGENS TRÅKIGASTE; Skolan.
DAGENS FINASTE; Sisela.
DAGENS KRAM; Sisela.
DAGENS PUSS; -
DAGENS FAVORIT; inga komentarer.
DAGENS KÖP; mobilsmycke.
DAGENS GODIS; Vindruvor.
DAGENS HUMÖR; HAAAAPPY!
DAGENS AVSLUTANDE: PUSS ;*

If you could see me now.

Nu är jag i Örebro igen och jag känner mig faktiskt glad och verkligen på topp inför en vecka i skolan. Enda sen i Torsdags har allt känts helt perfekt :] Känns verkligen kanon. hatar att må som jag gör ibland.

Och nu funkar mitt internet igen och förhoppningsvis håller det i sig ... :].

Åkte tillsammans med Sisse idag till örebro <3. vi har verkligen sjuuuk jäwla humor. haha! men jag äälskar den verkligen :] tror typ heela tåget hörde oss.

när jag kom hem så diskade jag :] riktigt duktigt, yeah!

satt ock kollade på det där nya sanningsprogramet på feman. riktigt sjuuuka frågor dom får svara på. jag skulle inte vilja byta med stackarna ;/

Jag har egentlien läxa till imorgon i Amerikans teckenspråk men eftersom min dator varit död för det mesta under veckan så har jag inte kunnat gjort den så det får bli en dålig ursäkt imorgon.

ska ta ock packa upp lite nu så jag slipper ha det efter skolan imorgon har ju långdag oh då brukar jag vara typ död när jag kommer hem och imorgon måste jag se Prison Break, det är såå grymt spännande nu :D


PUSS ;*

Took your soul out into the night.

snart blir det faktiskt sängen för mig. är grymt jäwla trött *gääsp* har vart en kanon dag idag :] vart på köpis med mamma oh checkat läget. köpte lite grejs; två skitsnygga stora vita kuddar med rosa stjärnmönster på som jag ska ha i min nya säng som mamma nog ska hämta i veckan :] myspys. ska ändra om mitt rum här hemma men det blir till sista aprilhelgen när vi åker hem på onsdag för nästa helg kommer mamma ner till örebro :D ska bli skitkul sist hon var ner va ju typ i början på oktober.
just ja .. tillbaka till dagen :] köpte också lite små saker på hm; typ glitter, hårspray, fickspegel, borste, hårfärg och en extremt söööt liten box med typ tops och bomull i med hello kitty <3.

nu ska jag strax gå oh tvätta mig och greja. linserna börjar skava oh mina piercingar kliar. haha! men dom lääker ju :] jag äälskar mitt nya snakebite. :D

kom på en annan sak; sisela oh jag hade ett rätt intressand samtal i tordags vid middagen .. att det är riktigt fucked up att människor lägger flera miljarder på typ massa rymdgrejs som att försöka hitta liv på andra planeter oh sånt istället för att lägga alla dom miljaderna på att hitta bätte botemedel mot dödssjukdomar som typ cancer. världen är sjuuk ..


PUSS ;*


Ibland hatar jag datorer.

eller okej det är bredbandet det är fel på ;S tro på fan att det inte dog inatt igen fast den där teknikern va och fixade det igår förmiddag. JÄWLA SKIT! får se om det funkar när jag kommer på söndag för nu är jag iallfall igävle där internet fungerar :D

idag har jag varit på toppen humör. åkte hem med sisse vid två idag oh vi hade mys på tåget och kollade på film. :]

inte sovit särsildt mycket inatt så jag är rätt trött. det är skönt att vara hemma :]

imorgon ska jag till köpis med mamma. ska bli trevligt. <3


PUSS ;*

I'm happy ;>

Idag har det varit en sån där dag där allt är precis perfekt :D såå jäwla glad är jag idag. I morse vid tio kom en gubbe oh fixade mitt internet sen så åkte jag till skolan och hade lektion med sisela :D lika roligt som vanligt! så hann jag bara sluta så fick jag sms av Jonas att han var i örebro oh så blev jag skitglad <3 gick först och piercade mig :] sisse följde med, ÄNTLIGEN är det gjort. som jag har längtat, sen gick eller snarare nästan sprang vi till stationen och träffade jonas typ femton min innan han skulle dra vidare mot motala. SÅÅ JÄWLA GLAD ATT JAG TRÄFFAT DIG <3. Du är en av dom bästa vänner man kan ha.

Nu i kväll har jag och sisse först varit hos mig oh käkat sen åkte vi för att se på fotbollen men det sööööög verkligen. FYFAN! så vi åkte tillbaka till mig och var här ett tag. Myspys.

nu borde jag packa och lägga mig snart. så jag kommer upp till skolan imorgon (a).



PUSS ;*

INTERNET HELVETE!

Mitt internet är helt åt helvete hemma. så nu sitter jag på svenskan oh kollar typ bdb oh skit istället haha. så är jag förskyld. har varit riktigt illa men är piggare nu. första dagen jag är ute sen i fredags ;/ snacka om att man blir rastlös ... jag ska nog pierca mig idag, vet att jag inte borde när jag är försyld men jag vill verkligen.

Blev ett trååk inlägg idag men loovar att det blir roliga oh trevliga inlägg sen när internet funkar igen :] oh bilder på bdb.


PUSS ;*

Dream my days away.

galet tråkig dag i skolan för sisse är sjuk och jag är inte så jäwla pigg jag heller, helt svälld i halsen oh det bubblar och har sig i näsan. Skitkul ;/
Sen så har jag varit med evve och färgat hennes hår. Blev kanonsnyggt med mörkbrun sen ljusbruna/guldaktiga slingor :] Riktigt nöjd med det måste jag säga.

Nu sitter jag är med min varma oboy och skriver. ska nog snart lägga mig. ingen lust alls att bli sjuk just nu. ska bli skönt med helg första helgen på läänge i örebro. :]

Rosemarie oh jag funderar på att prostituera oss till sommaren, bästa sommarjobbet ju ;] right? haha!


PUSS ;*

What is love? ..

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny,
when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
när Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla;
"Min pappa är rik, vill du hångla?".

Om man spärrar upp sina ögon, och tittar bak med huvudet ut,
då ser man galen ut.
Det har egentligen inte hit och höra,
det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv
Våga chansa och se om det går. Vad är fegt, vad är mod
what is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Från en afton som doftar lite YMCA, tack Göteborg, ni är kärlek för mig.

And bad times too like you.

jao jag kollade ju på filmen igår kväll som jag sa men sen kunde jag jag inte soova ;/ så jag var uppe hela natten. och gick iväg till skolan trött som en jävla mupp oh så gick jag och hämta sisela innan skolan. jävla skitväder var det också vi såg ut som två dränkta katter som flydde in på toan när vi kom til skolan. haha! När lektionen typ hade börjat oh vi hade jobbat ett tag kom en annan lärare in i klassrummet och frågade om han fick störa lite, klart han fick för han sa att vår lärare som vi skulle ha i eftermiddag fortfarande var sjuk så jag blev skitglad ;D så att jag slutade elva idag och drog in till stan med sisela och lalla runt där lite innan vi gick till ica och åkte hem till mig och fyllde mitt kylskåp :]

sen satt vi oh kolla på massa humor och skrattade som idioter :] vi såg typ happy tree friends, björn gustavsson och boys on wheels :]]

inatt när jag var typ sådär ööövertrött så kollade jag på heartbraek hotel och guud vad jag satt och garvade för mig själv. det var säkert inte särsildt kul men jag garvade ändå. haha!

jag var ju som sagt trött som fan så när klockan var typ fem la jag mig i sängen bara för att vila men jag somnade visst och vaknade igen nu :] så jag ska la bara sitta här en stund nu sen lägger jag mig igen. såå skönt vart det ju.

GRATTIS GUMMAN, SÅ JÄWLA GLAAAAD FÖR DIN SKULL <3.


nej men typ godnatt på er. fast egentligen hur  bra är det att sova nu tänk om jag typ vaknar mitt i natten. orka?! äh skitsamma jag är trött.


PUSS ;*

Can't stop miss you fucker.

jag trodde att jag skulle slippa hostan nu men inte då inatt var det dags igen. jag la mig runt tolv och efter en stund började jag hosta som en idiot och hostade tills jag kräktes. ;/ fyfan! somnade tillslut vid halv fem av utmattning. så idag har jag varit död typ. bara legat i sängen .. skitkul. jag som faktiskt ville tillbaka till skolan nu oh vara med mina sööta dunbollar <3 saaaknar ju dom! och imorgon har jag inga lektioner med dom. imorgon måste jag försöka komma iväg till skolan annars stryper läraren som jag har mig imorgon för då blir det fjärde lektionen med henne som jag missar irad. men just onsdagarna hatar jag.

så idag har jag bara sett på film oh tv. läste lite i min bok också men orkade inte hålla upp den. jag vet jag är grymt svag när jag inte är pigg. som en jävla kärring.

när jag väl lyckades somna inatt hade jag en väldigt mysig dröm :] hihi.

på fredag ska jag oh rosemarie se på sisses teateruppvisning istan <3

nu ska jag nog krypa ner oh snegla på filmen på trean. verkar riktigt bra.


Puss& Kram vi ses på stan!

Bortom regnbågen finns nattens stjärnmaskin.

Okej nu var första skoldagen över. Fast det har varit en sån där heel snurrig dag då läraren var sjuk han smsade mig typ en timme innan jag skulle till bussen så jag var ju typ halv färdig och pallade inte att lägga mig igen så när klockan var elva va jag hemma hos sisela :] va med henne fram till fem i två då hon började skolan idag. Vi hann med en massa idag. Först satt vi hos henne och pratade en massa sen gick vi till stan och banken. Sen köpte jag Hello Kitty godis hihi :]]

Sen på ASL lektionen var vi bara tre elever så vi hade rätt lungt haha. Riktigt sköönt för alla tre satt och gäspade som idioter.

ikväll har diskat och städat en del. blev inte helt klar men jag är sååå trööött. gör klart resten imorgon jag borde plugga ikväll men jag orkar inte eller har inte heller nån motivartion att börja. kommer väl på nåt bra att säga till läraren imorgon.

Nu kollar jag på prison break :] lika spännade som vanligt om inte värre ikväll! sexy boy ;]


jag va läskigt paranoid idag ;/ ... oh så såg jag han ;D

 


 

CIAO!

Och glitterfåren hoppar runt.

nu är jag äntligen tillbaka i MIN lägenhet. guuuud så skönt. jag har saknat min lägenhet och mina vänner. men nu blir allt som vanligt igen :] åkt tåg med sisse i nästan fyra timmar idag. blev ett sånt långvägståg eftersom siselas tåg var försenat och jag ville åka med henne. och vi skrattade som galningar och skämde ut oss som vanligt. sen på slutet somnade vi nästan :] haha! saknat dig i massor gums <3.

ola hade ramlat ner från väggen så nu står han här brevid hahah! jävla ola ;] men jag orkar inte sätta (på)upp han ikväll hahah!

jag borde iallafall packa upp lite grejer och så sen så tar jag och städar och packar upp resten när jag kommer hem imorgon kväll. har ju lååååångdag imorgon ;/ måste ta och packa upp alla böcker oh skit som ska med imorgon till skolan ikväll iallafall. oh så lär jag vattna blomhelvetena.

jag har ont i nacken. satt väl och spände mig på tåget. :/ ajaj ..

sååå skönt att sitta och lyssna på min musik hur höögt jag vill och ingen mamma som säger att det är dåligt eller för högt ;D yeah!



Puss & kram vi ses på stan.!

40 frågor 40 svar.

1. När gick du upp idag?
Typ halv ett.

2. Diamanter eller pärlor?
diamond are a girls best friends, eller hur är det dom säger?

3. Senaste filmen du såg på bio?

Härmed förklarar jag er Chuck och Larry, med jessy i sthlm.

4. Favorit-TV- program?
Greys anatomy.

5. Vad åt du till frukost?

Ost och skink-paj.

6. Vad är ditt andranamn?
Ida.

7. Din favoritmat?

Lax.

8. Vilken mat gillar du inte?

Blodpuddig är det värsta som finns.

9. Favoritchips?
Dill.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Håkan Hellströms nya För sent för Edelweiss.

11. Vilken bil kör du?

Har inget körkort än.

12. Favoritmacka?

Baguette med tonfiskröra.

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?

Egoism

14. Vilka är dina favoritkläder?
Mitt hellokitty linne och min tunika.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?

Tokyo.

16. Favoritklädmärke?

HM's Divided.
 
17. Var vill du dra dig tillbaka?

Oj.. jag vet inte.. jag planerar inte så långt i förväg.

18. Favorittid på dagen?

Lite efter 16.00 när skolan slutat.

19. Var är du född?
Gävle.

20. Vilken är din favoritsport att se på?

Fotboll.

21. Coca Cola eller Pepsi?
Ingen av dom, Fanta om jag får välja.

22. Fotboll eller ishockey?

Fotboll.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?

Nattuggla.

24. Pedikyr eller manikyr?

Manikyr.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?

Skolan börjar på måndag (.... gud så spännande.)

26. Vad ville du bli när du var liten?

Neurokirurg

27. Bästa barndomsminnet?

All underbar tid i Bollnäs. <3

28. Varit i Afrika ?
Nej förfan!

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?

Nej. varför skulle jag vilja det?

30. Varit med om en bilolycka?
Nej.

31. Favoritdag i veckan?
Fredag, då börjar helgen.

32. Favoritrestaurant?
Vet inte om jag har någon.

33. Favoritblommor?

Rosor.

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Pizza Planeten.

35. Äger du en cykel?
Jadå.

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Gina och HM.

37. Läggdags?
Runt midnatt.

38. Vad lyssnar du till just nu?
Kent - Hur jag fick dig att älska mig.

39.  Favorit färg

Rosa.

40. Hur många tatueringar har du?
Tre.

Dom trollar fram stjärnor.

Haft en lugn dag idag med fast nu är jag riktigt pigg faktiskt så imorgon ska jag ut :] oh så ska jag till Hemtex och hämta mina betyg och säga hejdå :]

Mamma och jag har först sett cityakuten idag :> bara repriser men ändå bra. vart några av mina favorit avsnitt nu dom senaste dagarna. Sen såg vi en Beck ;D så blev det såklart Så ska del låta samtidigt som vi zappa lite på talang 2008 :] jag tycker tobbe blom är sååå sööööt när han ler :]
och just ja. vi har bakat idag. :] hihi

nu ska jag lägga mig och läsa min bok. den är så sorglig *ledsen i ögat*


Tjingeling!

Jag samlar drömmar i fickan.

är mycket piggare idag. även om jag har jävligt ont efter allt hostandet ;S och jag är sur för att jag missade nästan heela veckan av praktiken. blev ju bara måndagen. oh imorgon lär det ju inte heller bli nån.

såå idag blev det meer film; Heartbreak hotel, Välkommen mrs doubtfire och charm school. I <3 film.

Nu ska jag se The best of Gunvald Larsson *blinkblink*


Tjingeling!

Calleth you cometh i.

Jag börjar bli galet rastlös av att bara se film oh trååk. men efter mina "otroligt trevliga" nätter orkar jag inte ett jävla skit. på dagarna slipper jag iallafall hostan men då är det febern som går upp och ner hela tiden istället. FUCK! Inatt såg jag iallafall skräckfilm med Danne sen så pillade jag lite på min blogg. Riktigt nöjd blev jag med tanke på att det är första gången jag ger mig på det. :]

Idag så var det iallafall greys anatomy :> så bäst. Så söööt Derek var mot Bailey på slutet. hihi.

Sitter och lyssnar på gamla The Ark låtar :] läängesen man hörde dom nu ju. Ska väl snart krypa ner igen framför nån film eller läsa min bok som faktiskt är bra. det är inte ofta jag tar tag oh läser böcker längre.


CIAO!

Die die die my darling.

Vilken jävla natt jag hade. trodde fan jag skulle hosta upp alla mina organ och shit så ont jag har ibåde rygg och mage nu ;/ jag hostade flera timmar inatt tillslut orkade inte magen mer och jag kräktes en massa. jag lär väl ha väckt hela grannkapet. sorry. !

så idag blev det bara att slappa framför massa gammla såpor och film. tråååk. vill ju till praktiken. men blir nog hemma imorgon med. har jag tur kommer jag iväg torsdag och fredag :]

nu ska jag nog bara sitta här en stund till. känner att febern är på väg igen. jag blir såå svag när jag blir sjuk. ;S

Jag saknar Örebro och mina sööötisar <3.


CIAO!