Mitt 2008..

Hejdå 2008, Hej 2009!

Det är nu mindre än 6 timmar kvar av 2008 och det är alltid svårt att dra sig till minnes och sätta fingret på vad som har hänt, och framför allt när saker och ting hände under året. Tiden går så fort säger vi, men det händer väldigt mycket saker under tiden när den går. Jag vill summera mitt 2008 som ett bra år, helt klart ett bra år i mitt liv men samtidigt har det varit väldigt jobbigt till och från i olika perioder i år. Men jag kan nog ändå tycka att jag har skött mig bättre det här året på att ta tjuren vid hornen och säga som det är och försöka klara upp problemen.

Mitt löfte till mig själv det här året som kommer är att jag ska bli bättre på att tycka om mig själv, och försöka berömma mig själv de gånger jag lyckas med saker istället för att bara uppmärksamma mina misslyckanden. Jag ska också bli bättre på att sätta upp delmål för att nå det stora målen i skolan istället för att bara skjuta upp det eller strunta i saker helt, det gäller även andra saker jag försöker sljuta upp bara för att slippa det. Jag ska också bli av med all min höga frånvaro i skolan som jag verkligen inte är stol över.

Jag börjar mitt 2009 med att åka till Egypten i februari, det känns som en bra början och jag hoppas på att få ett underbart år och inte behöva känna så som jag har kännt ett bra tag nu. Jag har sett till så att jag fått hjälp och hoppas allt kommer att bli bra tillslut.


ETT NYTT ÅR - NYA MÖJLIGHETER!



GOTT NYTT ÅR!

Sista dagen på 2008!

Jag klev precis nyss ur sängen, har legat där hela dagen och varit skittrött och kännt mig konstig fast jag sovit hyfsat bra hela natten efter att jag la mig runt 01:00,

Ska gå och äta något nu och hoppa in i duschen oh göra mig iordning lite sen hjälpa mamma med maten,

Hörs senare!

*slängpuss*

I'm soo tired!

*gäääsp*

Halv ligger i sängen och lyssnar på Green Day,  försöker hålla mig vaken ett tag till så jag inte behöver vakna astidigt imorgon för det är skitdrygt och dagen känns så där evighetslång.

Imorgon är det sista dagen på 2008, tänker skriva några meningar om mitt 2008 imorgon.

Fick föresten mitt mobila bredband idag men dom har tydligen skickat ut fel kort till massor av kunder i Sverige och till mig med såklart men jag har ju internet här ändå som tur är.

Wake me up when september ends ,,, *sjunger*

Jag längtar galet mycket efter att få åka iväg till Hurghada nu, bara få sola&bada, dricka paraply drinkar och slippa kylan här i Sverige.

Nu ska jag gå och se på Navy CSI med broder D.

Godnatt!


*slängpuss*

Glamour.

Guud, vilken såpa alltså! Det är typ intriger hela tiden med allt och alla. Sitter och kollar lite på det tillsammans med mamma, det är en serie som hållt på i evigheter som mamma brukar försöka följa.

Jag har bakat rosa maränger nu på eftermiddagen och beställt lite kläder ifrån Hennes&Mauritz nya vår och sommar katalog.

Hoppas det är något bra på tv ikväll annars får jag väl se någon film på datorn.

*slängpuss*

Huvudvärk.

Har legat i sängen hela förmiddagen med huvudvärk men nu är den nästan borta, har precis varit upp och ätit frukost och nu ska jag sätta mig och bläddra igenom den nya hm katalogen som kom med posten idag.

Sen vet jag inte vad som händer, skulle egentligen följa med mamma och fixa resan men det fixade hon själv istället. Usch jag ser inte fram emot vaccinationssprutorna men det är helt klart värt det, haha!

Min nya mp3 är såå söt när man stänger av den, då säger den See you later... hihi.
Säger detsamma nu!

*slängpuss*

Time to say goodnight!

Hade faktiskt tänkt lägga mig förlängesen men så blev inte fallet så nu sitter man här igen fast jag är inte allt särskildt trött
men vill verkligen inte sova bort hela dagen imorgon som idag, det är såå trååk! Så jag ska lägga mig ner med min söta lilla rosa mp3.

Jag har hoppat runt och städat lite, bara min lilla bok/make up/alltiallo hylla kvar, haha! men den tar jag nog imorgon oh så ska jag damsuga och torka golvet, spilde ut zingo igår.

Har jag riktig tur så får jag både mitt hår och mitt bredband imorgon på posten men antagligen kommer det på fredag eller nästa måndag eftersom det är nyårsafton och nyårsdagen men man kan ju alltid hoppas!

Godnatt!

*slängpuss*

Dåligt med uppdateringar.

I know! SORRY!

De senaste två dagarna har jag sovit skitdåligt på nätterna och därför sovit hela dagarna eller somnat framför tv när jag suttit där, inte haft ork att skriva särsildt mycket. Men nu ska jag försöka få nån ordning på det.

Igår hjälpte jag mamma med hennes mp3 och satt in massa musik hon tycker om, haha dålig musik!

Blev inte att städa rummet igår heller så det kanske jag fixar senare idag eller imorgon när vi vart oh fixat tågbiljetter till och från arlanda och växlat pengar.

Jag har beställt hårförlägning nu och ett mobilt bredband! Så nu är det bara att vänta på posten.

*slängpuss*

Mörkt ute igen.

Jag vaknade typ nu och det är mörkt ute igen, avskyr verkligen att sova bort hela dagen så här. Så det blir att vända på dygnet inatt! Jag ska.

Inatt kunde jag inte sova hur jag en vände och vred mig så det blev att sitta oh rensa bort gamla bilder på datorn, kunde in e somna först runt 08:00 imorse.

Funderar på en ny piercing, haha man är verkligen beroende av det.

Nu ska jag gå och äta frukost sen om ett tag när jag vaknat till så ska jag städa mitt rum, börjar se lite fucked up ut.

*slängpuss*

Halvsyster.

Kanske inte många som vet om att jag har en halvsyster som jag tror är 26 år, vi har samma pappa och vi har bara setts 1 gång och den gången minns jag inte. Jag tror jag har hittat hennes adress och sitter oh funderar på att skriva ett brev för jag hittar inget telefonnummer men jag vet liksom inte om hon vill, ska fundera lite mer.

Jag börjar faktiskt bli trött så jag ska faktiskt snart ta och lägga mig istället för att bli övertrött och blir uppe lika länge som inatt, det är bara trååk. Sen avskyr jag att sova bort hela dagarna.

Goodnight!

*slängpuss*

Slappdag.

Det blev inte mycket gjort i dag, har bara slappat framför datorn och tvn. Hjälpt mamma med maten för vi har haft gäster och vid 19:00 ska jag se på en film på 3:an.

Tidigt i morse var det någon jävla pyroman som eldade upp gävlebocken men i år fick han iallafall vara med på julafton, missar dock att fira in det nya året.

Ska pilla lite mer med min blogg senare ifall det ser helt fucked up ut nu så vet ni varför.

*slängpuss*

Haha, god dag eller något!

Jag klev nästan precis upp, blev att sova längre än jag tänkt så vi får väl se hur det går att sova ikväll igen då.

Ska gå och äta frukost nu, blir det som vart kvar ifrån salladen igår. Gottiligott!

Idag vet jag inte vad som händer men tror jag blir inne, jag vred runt mitt knä inatt så jag har skitont idag trodde det höll på gå ur led eller något igår.

Hörs senare!

*slängpuss*

Tills natten blir till dag.

Nu är det dags för sängen men borde ha sovit för längesen egentligen för jag vill inte vända på dygnen igen så det får väl bli att sova till runt 12 sen tvinga sig upp.

Har suttit och pillat lite på min header nu ikväll så bloggen ser hyfsat normal ut, haha! men nu är ögonenlocken så tunga att dom inte orkar hålla sig öppna längre.

Godnatt på er sötnosar!


*slängpuss*

Det blev körslaget istället.

Pallade inte se det andra programen för dom var så tråkiga så jag kollade på Körslaget och lite på Sing a long eftersom söta Kicken var med *blink*

Nu sitter jag här och sjunger för full hals, haha! Jag skulle inte klara mig en dag utan att lyssna på musik och sjunga!

Usch, jag känner trycket på mig att jag har massor att plugga och det vet jag att jag har också men jag klarar det helt enkelt inte, motivartionen finns inte där och bara tanken på skolan och skolarbeten så kommer känslan i magen som bara växer ock växer. Om det inte vore för alla vänner i Örebro och att jag är klok nog att veta att jag behöver en utbildning för att få ett bra jobb så hade jag antagligen lämnat Örebro förlänge sen.

*slängpuss*

Hemma igen.

Eller ja, har väl vart inne i typ 30 minuter satt och åt med Danne innan han skulle se på Stargates som han alltid måste se, haha! Vi åt sallad med kycklig, räkor, ost och massa grönsaker, mums!

Shit så mycket folk det var på köpis man fick kläma sig in i affärerna, hittade inte så mycket lite smink, smycken oh sånt smått. Fick en datorväska av mamma eftersom dom var slut när hon skulle köpa den före jul.

Nu ska jag gå och äta honugsmelon, älskar melon! Ikväll ska jag se på tv med mamma försts ka vi se Strul sen så ska vi kika lite på vad miniserien om Selma handlar om, har sett lite på reklamerna och det kommer ju handla om ryktena att hon ska ha varit lesbisk vilket var tabu på den tiden hon levde.

*slängpuss*

Dagens planer.

Good morning everyone!

Mamma väckte mig precis och sa att hon hade ringt köpis och kollat på dom hade öppet vilket dom hade så nu ska jag göra mig ordning för mamma vill dit och köpa böcker för presentkortet hon fick av mig och jag är inte sen att hänga på, jag älskar att shoppa.

Så nu har jag satt på en bra spelista här och ska göra mig iordning.
Hörs senare, ha en bra dag!

*slängpuss*

The sun has gone to bed..

.. and so must i.

Ja eftersom jag inte sov något i natt så är jag sjukt trött just nu faktiskt så nu ligger jag i sängen och pratar mrd lite folk oh skriver några rader här.

Är helt såld på Sunrise Avenue - Romeo, så underbar är den!

Imorgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på men man får väl ta dagen som den kommer, hittar alltid på något skojj.

Godnatt på er!


*slängpuss*

I <3 Jonas Gardell!

Han är fan min idol!

Hann inte skriva något när jag kom hem från grannen för v i skulle äta och så var jag ju tvungen att se stjärnor på slottet eftersom Jonas Gardell var med och honom diggar jag hårt! "Knulla mig för den jag är!"

Kollade på Allsång på skansen specialen lite också den slutade nyss oh nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på men jag uppdaterar här om ett tag.

*slängpuss*


En Sony Walkman.

Kom precis hem ifrån Valbo nu behövde bara gå in på Onoff, för där hittade jag en söt rosa liten sak som jag blev förälskad i så nu är den min för bara 899 spänn med 4 GB, helt perfekt för ett rosagalet musikfreak! Köpis var stängt så där blev vi inte insläppta, vi tog en fika på donken istället, så var vi till morfars grav och tände ljus.

Nu har jag satt mp3n på laddning och ska iväg igen på fika hos grannen, det är ett jävla fikande idag. haha! men är det jul så är det.

Vi hörs när jag kommer in igen!

*slängpuss*

Mellandagsrea.

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott.

Själv har jag inte sovit ett smack men ska iallafall snart ta tummen ur arslet och göra mig iordning för att åka till Valbo och kolla efter en ny mp3 som jag fick pengar till att köpa och så blir det väl att tralla runt i lite affärer på köpis också oh mamma ska la köpa böcker antar jag, haha!

Jag kanske skriver några rader innan vi åker iväg annars så hörs vi när jag kommer hem igen.

*slängpuss*



Det tåls att tänka på.

Du kliver upp på morgonen och din dagblir förstörd bara för du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl för hon inte har en enda tröja att ta på sig. Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått, i Indien gråter en 10-årig pojke för han aldrig kommer få börja skolan. Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger i stort sett allt du har på tallriken, i Sudan dör en 2-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till att tömma diskmaskinen, i Somalia blir en 8-årig pojke slagen för han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne på hakan, och i Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes lillebror i Aids.

Musik i natten.



Klockan är snart 03:00 och jag kan inte sova börjar visst vända på dygnen.. igen. Men får försöka tvinga upp mig i hyfsat tid imorgon eller ja senare idag när jag fått lite sömn iallafall. Ska följa med mamma till kyrkogården och tända ljus hos morfar, jag önskar jag han fortfarande var i livet så jag hade fått chansen att lära könna honom. Vila i frid, moffa! <3

Ligger här och lyssnar på denna underbara låt jag länkat till där uppe, låten ska spelas på Robins begravning den 9:e januari. Jag tänker på dig och din familj varje dag, igår (23:e) var det en månad sen du hamnade där ute och sen somnade in. Hoppas du vet att jag tänker på dig ofta även om vi inte gick ihop. Rest in Peace!

Christmas Eve.

Julen är så mysig!

Har haft en fantastisk julafton med mamma och Daniel, sett på Kalle och ätit god mat. Fick superfina julklappar; dator, digitalkamera, kentbox, pengar till mp3 och tatuering, hemmaspa, bäddset, smink, halsband, en bok, presentkort, underkläder, ljus, parfym och ett tungsmycke. Tack såå mycket! <3

Danne och jag var ju iväg i måndags och köpte en gemensam julklapp åt mamma, vi köpte ett presentkort hos en fotograf plus en väggförstoring. Vi ska tillbaka den 5:e januari och ta bilder som mamma kan välja mellan, hon har ju bara syskonkort på oss sen vi var små så det var ju perfekt, Så fick hon ett bäddset, present kort och örhängen av mig. Danne fick en halskedja av silver.

Är så glaaad för min dator och kamera så nu kan jag uppdatera här igen och lägga upp bilder på bdb och även här lite då och då när jag känner för det.

Hoppas alla haft en mysig julafton!

Det blir nog inga mer uppdateringar idag men imorgon när jag vaknat! Nu slipper ni mig inte längre *blinkblink*

*slängpuss*










Last Christmas i give you my heart ..

..but the very next day you gave it away. This year to save me from tears, i'll give it to someone special. *sjunger*

Min dator fick nåt jävla idiotfel igen nu efter att ha fungerat typ två veckor så är den helt död igen så nu sitter jag vid broder Ds dator igen medans han kollar på Bones, jävla skitptogram. Haha!

Nu är det bara två dagar kvar till julafton och jag har massa kul jag ska hinna göra, imorgon ska Danne och jag ner på stan och köpa den sista julklappen åt mamma sen ska jag följa med mamma och handla julmat och grejer. Ska också slå in dom sista julklapparna som jag inte hann med igår.

På tisdag blir det massa julmys och göra julgodis, skinkan och sånt... Älskar dagarna före julafton.

Jag har köpt skitfina julklappar åt mamma och Danne sen så ska ju Danne och jag köpa en jättefin grej åt mamma imorgon, hon kommer bli så glad.

Klockan nio ska mamma och jag se filmen på 4:an, har sett den innan men tycker faktiskt den är rätt så rolig. På tal om filmer, såg en annan film på 4:an förut idag som var skitbra, ena sekunden grät man sen nästa skratta man oh så höll det på hela filmen.

Nej nu har jag iallafall uppdaterat lite så ska bara ta och önska er alla en fantastik jul! Märry Christmas!

*slängpuss*


Grattis lillebror!

Godmorgon!

Har precis vaknat nu och ska snart hoppa in i duschen.

Men först ett stort grattis till broder D som fyller 18 idag! HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!

Så idag blir det först att göra sig iordning och äta frukost sen ska jag och mamma iväg och hämta jordgubbstårta och fixa lite mer grejer.

Vi hörs senare!

*slängpuss*

Jävla sovvanor man har.

Jag sover typ bort hela dagarna ju och är ändå trött när jag vaknar igen men ska fan ta och ändra på det nu, börjar bli riktigt trött nu så jag ska nog ta och lägga mig snart.

Imorgon fyller broder D 18 så då ska vi fira honom massa och bara ha trevligt, ska iväg och hämta hans tårta och fixa blommor imorgon.

igår klädde vi granen och julpyntade massa, myspys! Ni ska få se bild någon dag.

Håller på med min design på bloggen också därför den ser så fucked up ut.

Jag lovar att försöka uppdatera mer här!

*slängpuss*

Ett sömnigt inlägg.

Jag är skittrött men kan ändå inte somna har legat och snurrat hur länge som helst nu så nu fick det vara nog. Ligger och lyssnar på lite musik och hoppas att jag snart kan somna.

Vill inte hålla på och vända på dygnen och sova bort hela dagarna ju.

*slängpuss*

Sorry but now i'm back!

Nu verkar min dator vara i hyfsat skick så jag kan chatta med folk och uppdatera bildagboken och bloggen vilket jag verkligen saknar! Så nu slipper ni mig inte längre *blink* Har jag tur så kommer ju tomten med en ny dator på julafton.

Fast nu är jag för trött för att skriva särskildt mycket, ska ta och skriva klart här sen lägga mig i min nya säng eller ja den är typ en vecka gammal men har ju inte uppdaterat här.

Imorgon ska vi julpynta och klä granen, det är såå mysigt! Julafton närmar sig med stora steg.

Godnatt på er! ;*

Hej mitt vinterland!

Hoppas bara den ligger kvar och kommer mer, vill ha en vit jul.

Jag är i Gävle nu och ska stanna här tills skolan börjar igen i januari, jag behöver verkligen det. Datorn är fortfarande fuckad men jag har mina aningar om att jag får en i julklapp så jag kan börjar uppdatera och ladda i bilder igen, saknar det som fan!  d

Den 20:e åker nog mamma och jag en sväng till huvudstaden och checkar läget lite, trevligt ska det bli!

Känner inte för att skriva något mer nu, vet inte hur länge dator håller sig.


*slängpuss*