We will...We will... Rock you!

guud så skönt det var med sovmorgon imorse :] jag låg kvar till runt elva faktiskt fast jag hade tänkt gått upp vid halv tio. men ja det blir la inte alltid som man tänkt sig. kom iallafall till skolan klockan ett. trodde jag faktiskt inte när jag gick upp. haha!

hade bara en lektion idag ju. dock är den tre timmar men gör inget eftersom sisela också är med på torsdagar :]] lektionerna blir mycket trevligare då. vår humor gör mig alltid glad. idag tex;
- läraren; vi har ju internet i luften.
- sisse; va? *kollar upp i taket*
- jag; ja det är ju trådlöst *sen garvar jag som fan*

du är såå söt :]] oh när vi gick till banken idag så erkände jag att alltid när jag står på banken så brukar jag tänka "tänk om det skulle komma in typ bankrånare med luvor och skrika: upp med händerna detta är ett rån" då sa sisse att hon också brukade det xD jag tror att hade sisse och jag varit tillsammans där då så hade vi nog fått hålla oss för skratt.

idag har jag haft värsta ego kvällen :] bara ägnat massa tid åt mig. stog i ducshen typ 40 min sen smörjde jag in mig, hade ansiksmask oh sånt härligt. det behöver man ibland.

och imorgon bär det hem till gävle :] det ska bli jävligt skönt faktiskt. bara få ta det lungt och umgås med familjen. ska också träffa kim imorgon förhoppningsvis ;D saknar min lillgrabb ju. brukar lyssna på han i telefon ibland om han är hos mamma. shit hur han låter massa.

ska ta och packa klart det sista nu. hatar när man glömmer nåt man använder ofta även om det bara är två dagar :p ska ju till tandläkaren på lördag med ju. USCHA! me not like.


CIAO!

Pick me! Choose me! Love me!

inatt sov jag inte ett jävla skit. så jag har varit som en zombie i skolan typ. men tycker jag vart rätt pigg ändå :] första lektionen gick väl sådär. jag lästa inte uppgifterna så noga så läraren fick la nå ryck på mig. även andra lektionen var jag lite seeg. skulle räkna massa skit om typ resultatbudget. kräkas! hade bara två lektoner idag men långa. började tjugo över åtta och slutade två fast jag egentligen slutar tre.

sisela och jag har riktigt bra humor. vi satt och kollade på giant microbes på rasten. dom är ju faktiskt sööta :]
- vad önskar du dig i födelsedagspresent?
- jag vill ha HIV xD
hahaha!

vi hade riktigt kul imorse med när sisse gick vilse när hon skulle till sin nya lektion :] så jag fick springa ifrån min oh leta upp henne. du är sååå söööt <3

efter skolan gick vi till ojojoj. den affären är verkligen rolig :]] där kan man inte gå in utan att garva xD gusch känner mig faktiskt lite dum att jag inte sa hej till människan. men okej. sist vi sågs var väl inte under dom minst pinsama situationerna ;p haha!

sitter och kollar på vänner just nu. håller fan på att somna. men jag ska se på fråga olle :D yeah! får försöka hålla mig vaken ett par timmar till.

imorgon är det sovmorgon. :] härligt. inte behöva stressa allt. ska till skolan en timme tidigare och äta lunch med sisela och spana lite hahah!

min madonna är öm som fan. satt i en 1,6 mm istället för min 1,2 mm och det känns faktiskt ^^ men blev snyggare faktiskt tycker jag.

det blev wok till middag idag. riktigt gott var det. men såå tråkigt att äta själv. ska bli skönt att åka hem i helgen faktiskt och bli lite bortskämd :]]

jäwlakuk väder ;/ gått runt och sett ut som en dränk katt hela dagen. haha. uscha. fryser gör jag också. har jag gjort hela dagen nu.


CIAO!

you're so hardcore.

helvete vilken natt. jag somnade nog fan inte först vid sex imorse. gud så jag har hostat. känns som mina muskler är helt trasiga. och jag har hostat sönder mina näsa ;/ satan så ont det gör.

jag måste iallafall försöka ta mig iväg till skolan imorgon och vara med dom två viktiga lektioner jag har.

guud va gulligt sagt av johan idag :]
"när kommer du tebax då? vi saknar dig <3" <3

nu ska jag ta och krypa ner i sängen och bara ta det lungt. lär ju inte kunna somna men vila iallafall :]


CIAO!

Sluta upp att kasta pärlor åt svin.

förlåt. har typ inte skrivit på två dagar. hihi.helt glömt bort det. men i lördags kände jag mig hyfsat pigg så jag gick ut en sväng på eftermiddagen och träffade sisse. var tvungen oh handla lite också. sisela köpte hårfärg och så färgade jag håret på henne senare på kvällen :] svart. hon blev kanonfin. måste ta ett kort nån dag.
även igår var jag med sisela. vi gick en runda på stan och checkade läget. köpte typ bara ett par skor på rean och en nessesär :] sisela köpte ett par assnygga pumaskor.

idag var jag i skolan för första gången sen i tisdags. och det märks för jag är trött som fan nu. sen hade jag ju skola till fem idag. egentligen halv sex men läraren skulle iväg på nåt idag. var hem till sisela också en sväng på håltimmen. hoppas du är bättte nu *asg* förlåt! haha.

jag tänker faktiskt snart krypa ner i sängen och kolla på cityakuten :] sen lär ju jag somna. ska försöka somna innan helvetes hostan börjar ;/


CIAO!


du är inte värd det.

idag känner jag mig mycket piggare :]] det är bara näsan som rinner nu. så imorgon ska jag ut och möta civilisationen. börjar känna mig väldigt rastlös här inne.

jag har faktiskt inte nåt särsildt roligt att skriva här idag. blir en sån här lungt kväll ikväll med. sitter oh lyssnar på tokio hotel och pratar med treevligt folk. kan inte bli bättre. okejdå om näsan slutar rinna och jag slutar nysa.

önskade jag kunde åka till pånaz idag ju. fanockså!




CIAO!

ROCKBJÖRNEN .. <3

alla mina sötpojkar fick varsin rockbjörn idag. <3 ..

årets svenska album;
kent.
årets utlänska grupp; tokio hotel.                          GRATTIS <3
årets live-akt; the ark.

det är väl det enda roliga med denna dagen. är fortfarande skitförsyld och hängig. nyser som en idiot så jag börjar undra om inte hela huvudet flyger av snart. gör ont fan överallt. sen är jag jävligt rastlös och utråkad på det. men har ju ingen ork till nåt. knappt att jag orkade fixa käk idag. men jag kokade faktiskt ris utan att bränna det. visst var jag duktig jessy ;] haha!

blir inte så mycket mer skriva här i dag.


CIAO!

god damn.

Ge mig Ge mig Ge mig.


snorigt och hängigt i dag. hade räckt med lite ont i halsen tycker jag. istället har hag tilbringat dagen i sängen med feber. knappt så man orkade ta sig in på toa eller gå oh fixa käk. URK! ska strax krypa ner i sängen igen. orkar inte sitta upp känner mig svag. men imorgon måste jag ut oavsett för jag måste till apoteket och så måste jag handla. det är en av få saker som är jobbigt med att bo själv.

Rest in Peace
Heath Ledger. så otroligt tråkigt att nån så ung ska behöva försvinna. jag minns Heath från 10 orsaker att hata dig. brokeback mountainen. en riddares historia. :]

alltså vad du vill nu är upp till dig. du vet hur mycket du betyder för mig men du har sårat mig tillräckligt. jag vet att jag inte är helt perfekt jag heller. det är ingen. men du har sårat mig allt för mycket dom senste månaderna. vill du ha kvar det vi har tillsammans. alla underbara minnen så får du ta och tänka om. äkta vänskap ska klara det mesta.

vaknade imorse vid tio av att sisse ringde och behövde vägledning till stadion där vi åker skridskor. oh det var inte lätt att förklara i telefon :p plus att jag var helt borta i huvudet. men vi klarade det gums <3

undra om jag orkar se fråga olle om tjugofem min xP skulle ju vara kul.


CIAO!

your style is like a school on a sunday.

No class.

mitt senaste dygn har väl vart lite fucked up och jag är täppt i näsan och har ont i halsen. men har haft väldigt roligt i skolan idag med freddie och johan sen kom emma på slutet :]
jag skulle ju åka skridskor idag men hann bara åka typ tio min innan fötterna börja krampa och en av lärarna ska hjälpa mig av med själva skridskon från kängan och hela min värld börjar snurra. är väldigt glad att läraren kom när han kom annars hade det nog gått riktigt illa. så lilla jag fick kolla på dom andra resten av lektionen.

sista lektionen var vi utan lärare typ trettio min och ja som ni förstår så blev det ju inge jobba för vaken mig johan emma eller freddie xP vi satt och pratade om allt möjligt. bögar. transor. filmer man gråter till. jao det mesta pratade vi om haha! freddie och johan skulle ta en sväng förbi pååårrbutiken ieftermiddag. hoppas dom hittar nåt trevligt ;P

vi är udda. i know!

sen möte jag sisela utanför klassrummet och vi gick in till stan för att möta annica och vara smakråd åt henne när hon skulle checka in nya bågar :] passade på att fixa en tid hos optiken imorgon för undersöning oh sånt. ska prova färgade linser. får se om jag ska ha det. det blir riktigt jävla dyrt om man jämför hur jag har det nu.

jag ska nog krypa ner i sängen och kolla på i huvudet på gynning klockan nio. är riktigt trött och är ju inte sådär skitpigg heller :/ tack daniel för att fått din fina förskyldning <3

together - vänner <3

träffade min gullemimmi en snabbis idag i city innan jag drog hem :] lovelovelove. <3

ibland undrar jag om du verkligen förstår hur du sårar folk även om du inte menar det. men tyvärr så gör du det gång på gång mot folk som betyder för dig.


CIAO!

satan knows youre a poser.

nu är jag tillbaka i örebro och det känns skönt. även om jag har grymt ont i halsen. min älskade lillebror som varit så snäll och smittat mig. han stackarn har ju inte ens nån röst kvar. blir väl min tur nu om ett par dagar gissar jag. men ja man ska väl bara vara glad att det är en försyldning. finns så mycket annat hemskt.

imorgon ska jag åka skridskor :D ska faktiskt bli kanonkul även om jag måste ta det försiktigt med mitt jäwla knä. helt jävla fucked up är det.

jag borde plugga. men har ingen lust. har typ samhälle. projekt och företag. näthandel och svenska. näej det får vänta tills imorgon. jag funderar på att krypa ner och se en film.

såg en riktigt sjuk film på väg till örebro idag; i know how killed me. den var så jävla sjuk men riktigt riktigt bra.


CIAO!

magsjuka.

euwh hatar magsjuka. fast nu är jag pigg igen som tur är. så imorgon blir det örebro :D

har inte haft mycket annat för mig idag. sett på tv och slappat. nu ska jag ta och läsa lite. måste läsa ut boken nångång :p haha.


CIAO!

how to save a life.

idag har jag haft otrolig värk i knät. guud. riktigt jäwla jobbigt! måste ta och göra nåt åt skiten snart. och jag som vill åka skridskor på tisdag med mimmi johan niklas och fredde såklart :] men jag lär ju vara jävligt försiktig så jag inte ramlar fast det kommer jag ju göra. haha! tillochmed en apa åker bättre skridskor än mig.

jag har iallafall bara tagit det lungt idag skulle egentligen till tandläkaren och köpis idag med mamma hade tagit fel på tandläkartiden :/ och jag hade ingen kraft i knät att knalla runt på köpis. så jag var bara ut en sväng.

sen så har jag kollat på film :] dead silence, riktigt bra film. lite små läskig faktiskt. inte ofta jag tycker det.


CIAO!

brother oh brother <3.

home sweeeeeet home. jag måste säga att det är riktigt sköönt att vara i gävle ett par dagar. underbart att träffa mamma och daniel. oh jag mötes av en trevlig överaskning när jag kom till gävle. KIIIIM <3 min älskade gulleunge. han växer så fort att man knappt hinner med ju. han blir ju snart fem månader ju :]]

så träffade man massa trevliga människor på stationen idag :] wiiie.

och jag hade en skitrolig tågresa med två av mina flickor och så tess. ja jocke var med ett tag han med ju. dom andra i vagnen lär ha lessnat på oss. haha! tur att dom som satt vid bordet brevid inte pratade svenska xD med tanke på allt vi snackade om! allt ifrån lesbisksex till ja gud vet vad. haha!

har haft en myskväll med film oh snacks med mammi :] beck. beck. beck. <3

ibland vet man varken vad man vill eller känner. man bara vet vad man inte borde men sen hur kan känner är en helt annan sak. fan att allt ska vara så komplicerat .

jag undrar om inte mitt knä fan går åt helvete snart. känns fan som det :/ lär vara försiktig när jag åker skridskor på tisdag så det inte går ur led eller nåt sånt skit.


imorgon ska jag till tandläkaren. orka?! men ja jag måste ju. uscha ...


CIAO!

JAG LER NÄR JAG SER PÅ DIG.

idag har jag faktiskt haft en helt fantastiskt underbart vanlig dag. först hade man sovmorgon vilket alltid är bra. och så hade jag lektion med sisela idag :] sen gick jag hem till mimmi i hennes mysiga lägenhet och var där ett par timmar och åt middag med henne och pratade en massa. är så glad att jag har dig. det är du och jag mot världen oavsett vad. <3

sen gick vi ner på nollnitton typ tjugo min innan hon skulle iväg på tränning. då gick jag och möte sisela så gick vi till nollnitton igen och kollade på "fotbollen". haha! så jäwla vacker är människan. jag dööör. iiiiiih :]]

imorgon åker jag heeem. ska bli riktigt skönt faktiskt. börjar bli väldigt skoltrött eller ja det har jag väl vart ett tag nu men blir bara värre. jag saknar daniel och mor min <3

gush. vet inte vad jag ska göra. jag vet vad jag borde men inte om jag kan ;] hihi.

nu ska jag ta och packa lite och så. palla göra det imorgon. och jag börjar få ont i halsen igen och i vänster öra såklart. vart annars ;/ fuck.!


CIAO!

why did you not include me in your life?

jag förstår inte hur faan jag kan sakna dig!

idag är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv. jag klev upp halv sex och gjorde mig iordning :] började ju en ny kurs idag; information och layout. okej kanske inte världskul då. men ja man måste väl. hade mycked heldre haft engelska med johan emma niklas och fredde. det är riktigt roligt! johan dissade mig på bussen idag. jäwla apa xP haha.

har typ suttit vid datorn heela dagen i skolan. gush så trött man blev i ögonen då. hade riktigt roligt med mina lärare sista lektionen. han och var själva dom sista minuterna och så börjar vi prata musik. han är typ sextiotvå tror jag och gillar rolling stones. så började vi eller okej JAG prata om tokio hotel och han blev nyfiken på vad det var för nåt så jag satt på en låt på youtube och lät han lyssna. och tro på fan!; han tyckde dom va gryma xD riktigt cool snubbe det där.

när jag slutade gick jag och sisela hem till henne en sväng och kollade i nya skolkatalogen xP haha. vid fyra gick vi till stan och träffade annica. vi gick till pizza planeten och åt. har alltid skitkul mer er babes. riktigt sjuk humor vi har. haha. speciellt jag och sisela faktiskt. haha. jadu jag tror och hoppas att han inte hjälper honom med hans sexuellabehov. hahahahaha!

jag börjar bli riktigt jävla trött nu. och imorgon har jag sovmorgon :D börjar ett men ska till skolan tolv och äta lunch med sisela och kolla efter *piiiiiiip* haha.

jag har träningsvärk idag också efter vollybollen igår. ont i axlarna och benen. haha men det var värdt det. hade skit kul ju. wiiie :]

funderar på om jag ska krypa ner oh läsa min bok som är kanonbra. läser typ aldrig längre. haha har blivit laaaat.

på fredag åker jag hem. ska bli riktigt skönt faktiskt och får åka hem tillsammans med sisela&rosemarie :] yeah! <3.

ska gå och ta ett glas vattebn (intresseklubben skriver haha.) sen får vi se vad jag hittar på.


CIAO!

i huvudet på gynning.

verkar riktigt bra. carolina gynning är nog lite av min smygidol. hon är riktigt cool faktiskt. och älskar hennes bog; ego girl. vilket liv hon har levt liksom. kul att se henne nu iallafall när hon försöker laga mat åt åtta barn xD shit! haha.!

tro på fan att jag inte försover mig idag. uuuh. missade iallafall bara en lektion. på samhället lyckades jag få läraren att låta oss få mer tid på eget arbetet. går inge vidare för mig ju. ingen motivartion alls. sen så passade jag och emma på att mobba fredde lite. förlåt. hihi.

på idrotten spelade vi vollyboll :] riktigt roligt ju förutom att carro är bollrädd. haha! men börjar faktiskt bli bättre. men
det är ju bara för att killarna envisas med att skicka alla bollar på mig när dom vet vad jag tycker xP.

på svenskan pratade vi det mesta tiden haha. men det är väl dom vanligt det. haha.

sen åkte johan och jag in till city :] vi får ta oh festa lite snart!

imorgon börjar jag en ny kurs. blää. och min engelska med johan fredde emma oh niklas blir inställd bara för mig då. FUCK! och ska i n t e försova mig imorgon.

vet snart fan inte vad jag ska göra med människan. är så otroligt jävla trött på dig och hur du beter dig. du lär dig aldrig att du sårar folk så som du beter dig! ja vissa människor ändrar väl aldrig på sig. och inte går det att säga ett skit åt dig för då blir det hus i helvete. SÅ JÄWLA BARNSLIGT OCH OMOGEN!


CIAO!


i'm no superman.

jag sov inge vidare alls i natt. låg bara och snurra runt. men dagen blev hyfsat bra ändå. såg honom flera gånger idag :] hihi. sen så var jag hem till sisela en stund när jag har ledigt två timmar. sen var det bara att gå tillbaka till skolan och ha individuellt val. var faktiskt rätt trevligt. men kommer nog bli en hård kurs men en utmaning. är glad att johnny är med i gruppen :] jag började även en ny handelskurs idag. dock inte lika kul. ska börja en ny på onsdag också. euuwh.
nu sitter jag och försöker pyssla med en massa. skriva blogg. diska. städa se på cityakuten och tvätta. haha.  och min mobil är lite weird just nu men det ska nog vara fixat till imorgon :]] hoppas jag. man känner sig borta utan sin mobil. kan inte nå folk och folk kan inte nå mig. blää.
är aptrött och folk har ringt på min dörr hela kvällen. först var det mamma i telefon eftersom min är fucked up. sen så skulle dom byta batterihelvete i brandlarmet. borde inte släppa in folk här så som det ser ut. haha!

näej nu ska jag ta och se klart på cityakuten sen skynda mig att göra klart allt tråk.


CIAO.

hur kan man tappa orken att andas.

idag har vart värsta slappdagen. vilket verkligen lilla jag behövde. dock kanske det inte var så super att sova bort halva dagen även om det var väldigt skönt. och konstigt nog börjat jag bli trött nu. men det är bra. måste upp och iväg till skolan imorgon jag tror inte min lärare är sjuk fortfarande. men man kan ju allitid hoppas ;] men måste ändå till skolan fast inte först halv tre isåfall. börjar min nya kurs imorgon ju.

idag kollade jag på per gessle - en händig man på tv :] man får verkligen sommarkänslor. jag hoppas sommaren 2008 blir varmare än förra sommaren :] jag som älskar att sola och bada.

läste även massa gamla dagboksinlägg och blogginlägg idag. vilka minnen man har. både massa underbara minnen som man vill göra om. och massa skit som alltid kommer finnas kvar och som har satt sina spår i en föralltid.

imorgon måste jag ta och röja upp lite här xD haha.

oooh jag längtar tills kim kommer hit :] ska bli kanonskojj. han kommer la typ i mars-april. :D


CIAO.

tjejkväll.

okej dagen började väl inte sådär skitbra igår. försov mig och missade det lilla skolan jag hade. uuuh.
vid halv tre kom iallafall sisela och vi åkte in till stan och träffade rosemarie så åkte vi till willys. blää vilken jävla väg det var dit. iallafall så hade en bil kört in i en stolpe så vi hoppade va mitt i gatan. och gick resten av vägen sen flummade vi runt på willys ett bra tag innan vi gick för att leta efter en bisshållsplats in till stan igen.
sen gick jag oh sisse in på ica oh handla det sista innan vi drog hem till mig och rosemarie började ta reda på MIN disk :D haha. sen lagade hon skitgod mat till mig. sisse åt sin lax. vad rosemarie gjorde vet jag inte riktigt nån gryta haha. gotti. sen såg vi en skitbra film jag fick av rosemarie i julklapp nån film om andra världskrigen. den va skitbra och hade en del komediögonblick dock bara för att vi tre har sån jäwla humor hahah!

sen blev det dricka :] jag älskar att blanda drinkar med massa bär oh sånt. gott blev det. lite mycke kanske jag fick i mig men men. värst var nog söta sisela haha. vi ska nog inte gå in på det här. right? haha.
jag hade iallafall kul som fan. ett minne för livet babes <3

när vi vaknade idag åt vi frukost sen kröp  vi alla ner i och såg en skitbra film. om en kille som hamnat helt snett med droger  och sin familj och så men som tillslut kom upp med hjälp av sin pappa som tyvärr gick bort den.
shit så snygg killen var :D

sen har jag vart på i stan och ätit med rosemarie och sisela idag sen gick jag och sisela hem til henne och kollade på film sen gick till nollnitton där vi stanna typ tre sekunder. fanns vissa personer där som lilla jagD xär allargisk mot xD

ikväll blir det lungt för mig :]

lägger in bilder på bildagboken imorgon.


CIAO!


be strong.

idag var jag ledig från skolan bara för att mina lärare var sjuk.
jag borde varit på kanonhumöroch hitta på massa skojj.
men icke. jag har vart på skithumör hela dagen. sur på allt och alla
och allmänt bitchig. jag vet inte vad som flyger i mig ibland.
får lust att bara rymma från allt. allt kanske skulle försvinna då -
tror man. om det verkligen skulle det tror jag inte. eller ?

jag har iallafall försökt pluggat lite idag och lyckades väl skriva en halv sida
eller så. och faktiskt så måste jag medge att jag är stolt över mig själv för det
lilla. med tanke på hur allt är just nu.

ibland underar jag för mig själv varför jag inte pratar om saker och ting.
utan jag håller det alltid innom mig. kanske skulle allt vara lättare om man
pratade om saker istället för att bara tänka dom.

jag tycker verkligen inte om att ha den här känslan. jag känner hur den
kommer närmare och närmare men jag måste försöka hålla den ifrån
mig men det är inte lätt. verkligen inte lätt.

jag vet precis vad jag borde ha gjort idag och vad jag borde göra överhuvudtaget
men det går inte.
det går bara inte. HELVETE!

okej. imorgon är det två lektioner. den första börjar tio över nio
och jag SKA vara där.
jag har lovat mig själv mamma och sisela. i can do it.



say fuck you and smile.

wow jag kom upp och iväg till skolan till halv nio :] och tur var väl det!
hade bara två lektioner idag eftersom en av mina lärare är sjuka :]
jag hoppas faktiskt att han är det imorgon också för då är jag ledig
heeela dagen :D hoppas kan man ju alltid.

idag har jag haft en trevlig eftermiddag tillsammans med sisela och
rosemarie :] sisse oh jag har hjälpt rosemarie att hitta bra dans
steg till hennes audition. guud så kul vi hade hahah.

innan det åkte sisela oh jag till rosemarie och annicas skola
och hälsa på dom :] hihi.

nu ska jag ta och ta ur mina linser och se på film. verkar vara
en bra film på trean; under ytan.


CIAO!

jag har allt med jag har ingenting alls.

urk. vilken dag.
skulle upp typ tjugo i åtta. men när vaknar jag?! typ tio över fem.
är pigg då men sen när jag väl går upp runt halv åtta är jag skit
trött. men jag kom upp ändå och iväg till skolan. BRAVO!

i skolan träffa man först niklas eller ja honom traffade jag redan
hemma. sen träffa jag johan. och det var ju riktigt längesen. minns
knappt när det var. så när man stog där oh prata med dom så kom
sisela :] fast hon skulle till en annan lektion. blää.
hade en trevlig lunch tillsammans med niklas och johan. pratade
massa om tatueringar och piercingar. ett ämne jag gillar ;]
på idrotten pratade johan jag oh niklas om växning och rakning
av benen. haha jaa udda samtals ämnen.

blev konstigt varm och yr idag när jag gick från samhällen. allt
blev suddigt och allt snurra. ucsh det är så obehagligt.
känner mig iallafall piggare nu efter ett par timmar isängen framför
tvn. och nu fryser jag som en apa.

imorgon börjar jag halv nio. orka! fast okej det är värdt det ;] haha!

på fredag blir det tjejmys med sisela och rosemarie. guud va skojj.
vi ska ha skitskojj girls. <3.


CIAO!

örebro. i'm back.

nu är man tillbaka i örebro :] det blir ett kort inlägg idag.
jag är trött som en apa och ska snart se på cityakuten
sen ska jag faktiskt lägga mig. vaknade runt fem imorse
och var kanonpigg vilken jag inte är nu då xD

fick ett trevligt möte på tåget av sisela :D guud så glad jag
blev :D har saknat dig i massor babe <3 vi hade väldigt
skojj på tåget ^^

lovar att det blir ett bättre inlägg imorgon :]


CIAO!

jag vet hur man flyr från den här planeten.

jaaa.
pöh.



saker och ting är konstiga just nu.
don't know.

idag har kim varit här. shit vad ungen växer.
han kommer ner till örebro om ett tag när han blivit
lite större.

jag är trött idag med. vaknade vid fem imorse. så det blir väl att
sova snart igen.

imorgon åker jag till örebro. nu saknar jag min lägenhet och
mina söööta vänner <3


CIAO!

i don't wanna cry a tear for you.

wow första inlägget på typ tre dagar xP jao jag har inte vart i det piggaste stadiet. haft feber och varit allmänt klen. är nog lite piggare iallafall förtillfället. lär ju bli sämre till kvällen igen :/

ja jag har inte särskildt mycket alls att skriva. jag har bara legat ner bäddad  i en fotölj dom senaste dagarna och sett massa film. sen somnat vid åtta varje kväll och så klart vaknat vid tre - fyra.

nu ska jag krypa tillbaka i fotöljen men vi hörs :] kanske skriver lite senare.måste försöka pigga på mig nu vill ju bli pigg nu när jag ska tillbaka till örebro. har en grej som ska fixas där xP


CIAO!

man märker när någonting betyder mycket.

urk vilken dag.

idag har jag varit hos tandläkaren. ska dit på fredag igen. idag är jag absolut inge pigg alls. har ont i armarna och benen vilket jag brukar få när jag ska bli sjuk. jag har ont i magen vilket jag aldrig brukar ha. ont i halsen. ja jag känner mig riktigt bläääh idag.

jag ska gå oh se film nu. det enda jag orkar göra typ :/


CIAO!