Jävlar vad det åskar!

Idag är det ingen rolig dag alls, det regnar massor och åskar som satan! Så idag blir det till att hålla sig inne men det kan vara skönt det med, men jag hoppas att värmen kommer tillbaka snart igen!

Mamma oh jag ska baka bullar lite senare eftersom vi inte hann det när vi höll på sist, men det blir mysigt att vara inne och baka medans det åskar ute.

| Byebye, hörs kanse senare. Puss ;*

Jag suger på att uppdatera, i know!

Men jag har absolut inte haft nån lust alls, knappt suttit vid datorn på flera dagar. Har varit ute i det underbara vädret och bara njutit förutom igår när jag jobbade som fan, blää.

Oh imorse när jag vaknade så höll mamma på att leta en av katterna, den minsta chleo och guud vad vi letade. Jag kläde på mig och gick ut och letade i trapphuset och buskarna utanför men hittade inte henne, gick in oh letade mer sen gick både jag och mamma ut i trapphuset och letade massa sen ringde vi på några granne oh frågade om dom hade sett nåt men inte. När vi kom ner till 1:a våningen möte vi en man som sa att hon låg bakom hörnet och där låg hon. Guud vad glad jag blev! Men jag VET att hon inte låg där när jag var och letade flera gånger så jag tror att kanske gubben hade tagit in henne och kanske skulle ut eller nåt oh hörde oss ringa på grannarna på 3:e våningen och tog ut chleo oh la henne där. Jag skiter iallafall i det nu, är glad att hon är hemma igen.

Ikväll har vi suttiit ute oh grillat, mysmys!

Och jag har läst mycket som senaste dagarna, i boken jag berättade om; Känn pulsen slå. Den är så rak, ärlig och brutal man kan inte lägga ifrån sig den.

Jag vill, vill, vill! NUU ;D

| Får se om min blogglust kommer tillbaka snart så ska jag börja uppdatera lite mer, puss på er iallfall ;*

True love.




| En liten filmsnutt innan jag går och lägger mig. Det är så att man får tårar i ögonen, så fin!

Work tomorrow.

Sov faktiskt till 11:00 idag måste vara det längsta på mycket länge, har vaknat jättetidigt flera veckor nu.

Idag vet jag inte alls vad som händer, blir nog att ta det lungt oh slappa för imorgon ska jag jobba! Härligt, äntligen behöver dom mig, det ska faktiskt bli riktigt kul att få göra något.

| Ska gå och äta frulle nu sen får vi se vad som händer. Heej så länge!

Time to say good night!

Blev inge Kimpa idag men dt var nog lika bra för jag har varit helt utslagen av värmen, det är så hett. Har mest suttit på balkongen och lyssnat på musik, läst och pratat i telefon. Var iväg en sväng till affärn oh köpte frukter för att göra smoothie! Gottgott, hade i banan, ananas, blåbär och jordgubbar.

Nu inatt har jag och Danne suttit på balkongen och pratat massa, mys! Han är världens bästa lilebror <3

| Förlåt att jag är så dålig på att uppdarera men det är så hett i mitt rum om dagarna så jag pallar inte att gå in, nattinatti på er iallafall. ;*

Hot, hotter, hottest!

Det är verkligen föööör varmt just nu, ska inte klaga men ändå jag lider faktiskt lite! Dom sa på nyheterna idag att det är det varmaste perioden i juni i Sverige sen 1973 eller nåt sånt.

Blev inget bad idag för varken jag eller någon annan hade nån lust att sätta sig i en bild och åka minst 3 mil till närmaste bad så mamma och jag cyklade iväg och satt oss i skuggan och åt glass oh solade, myspys!
Sen har vi bara suttit på balkongen och slappat, inte orkat någotannat.

Oh det är verkligen äckel varmt i mitt rum fast jag har min fläkt uppe i nyllet.

Jag älskar Brolles nya skiva, den är underbar!

Imorgon får vi se vad som händer, bror ju på ifall Kimpa kommer eller inte. Jag hoppas det iallafall då ska vi gå till parken oh mysa.

| Nu ska jag gå in till broder D oh  se på film tror jag. Puss ;*

Smälter bort.

Godmorgon!

Idag är det riktigt hett, kappt så att man orkar röra sig en milimeter ju. Sitter framför underbara fläkt jag har på golvet, den är fan min käraste ägodel just nu.

Ska strax gå och göra frukost sen försöka göra mig iording lite fast jag håller på smälta bort som en isglass. Jag som ville äta frukost på balkonge men var ut där oh det gick inte att sitta där ens.

Synd att man inte hade typ strand utanför huset eller en pol och bara dyka i när man vaknar *önskedrömmer* Hur ska man orka leva utomlands då? Jag åker till Spanien eller Grekland i februari och då kommer man få värmeslag, men det är värdt det.

| Hörs senare folket, njut av solen och värmen! Puss ;*

Underbar låt <3

Nu står jag här 
Vid ett vägskäl
En del av mig vill bort en del av mig vill va kvar
Ett tvivel i mig, ett tvivel inom mig
Ingen är stark nog att lyfta det jag bär
Här står jag nu, förlorad vid 27
Alla broar jag bränt och allt som jag känt
Jag ångrar inget, det vet jag nu

Jag älskar när jag försvinner
Jag älskar när jag vinner
Älskar när hjärtat brinner och all ångest blir till sand
Jag älskar att stå ensam
Jag klarar mig på egen hand
Du e de enda som stör, du som bara illa gör
Är det mig du gråter för?

Ibland så river du muren som jag byggt upp
Av rädsla, svek och minnena från en tid
Här står jag nu, förlorad vid 27
Alla broar jag bränt och allt som jag känt
Jag ångrar inget, det vet jag nu

Jag älskar när jag försvinner
Jag älskar när jag vinner
Älskar när hjärtat brinner och all ångest blir till sand
Jag älskar att stå ensam
Jag klarar mig på egen hand
Du e de enda som stör, du som bara illa gör
Är det mig du gråter för?

Låt mig
Låt mig
Ja, du måste låta mig gå
Är det mig
Är det mig
Är det mig
Är det mig du gråter för?

Jag älskar när jag försvinner
Jag älskar när jag vinner
Älskar när hjärtat brinner och all ångest blir till sand
Jag älskar att stå ensam
Jag klarar mig på egen hand
Du e de enda som stör, du som bara illa gör
Är det mig du gråter för?

Solat&badat.

Det är verkligen underbart väder just nu har varit oh badat hela eftermiddagen och kvällen, kanon skönt. Var iväg till Forsbacka och badade, det var lugnt och skönt där idag. Och tror jag klarade mig från att bli biten idag fast det var fullt av mygg och broms.

Kom hem runt tio och då grillade vi lite på balkongen och drack några cider, det var svalt och skönt på balkongen då så man kunde sitta där utan att rinna bort.

Imorgon blir det kanske dra iväg till Bovik och bada, aldrig badat där men det ser mysigt ut åkt förbi många gånger på väg till Bollnäs.

Oh på söndag ska jag kanske ta hand om Kim ett par timmar medans hans mamam hämtar dom sista sakerna i Tierp, om det inte blir senare i veckan.

| Nu ska jag gå oh tvätta mig och sen prata med lite folk på msn, Nattinatt!

Myspys med Kimpa.

Idag ha har det vahrit kanonväder och jag har varit med gullungen min, han växer så det bara visslar om det. Nu har han börjat stå upp med hjälp av en som håller i han såklart och så hoppar han, hoppar i massor! Han älskar det och tjuter av lycka när han får hoppa.
Och han älskar bullar, han är bara flyger ner på talriken där bullen låg oh börjar slita i den och trycka in i munnen, det såg så gulligt ut fast man fick plocka ur massa hur munnen på han så han inte skulle sätta det i halsen.

Sen har jag inte gjort mycket mer faktiskt, mest suttit oh slappat på balkongen för det har varit för varmt.

Imorgon ska vi kanske åka och bada om vi hinner, mamma ska vara i tvättstugan och tvätta mattor först under dagen sen får vi se, annars blir det på lördag och om vädret håller i sig åker vi nog till Limön till veckan. Det är såå mysigt där.

| Ska försöka uppdatera bättre men jag brukar ha annat för mig och då glömmer jag bloggen. Puss på er!

I hate to be sick.

Idag har jag inte orkat uppdatera något alls först ny, haft feber som gått upp och ner hela dagen så jag har inte varit pigg alls. Har tillbringat den mesta tiden i sängen och sett film. Har klarat mig riktigt länge nu ifrån att vara sjuk, men klart det är dags nu.

Har legat och läst i min underbara bok jag fick av mamma också; Känn pulsen slå av Berny Pålsson som jag väntat på nu i 4 år sen jag läste hennes första bok; Vingklippt ängel som är en självbiografi om henne och hennes liv som pyskigst sjuk med Schizofren , missbruk och att vara självmordsbenägen. Den nya boken handlar om hur hon försöker ta sg ur allt och sköta sina mediciner.

Oh så har jag suttit och läst om både rättegången mot tyskan i Arboga och mot Anders Eklund. Läste precis att tyskan antagligen inte kommer bli fälld pga för lite bevis mot henne men är inte mamman bevis nog?! Man blir så jävla arg och frustrerad och Eklund som sitter helt känslokall mittemot offrens anhöriga! Jag förstår verkligen inte hur nån av dom, varken tyskan eller Eklund kan leva med sig själva efter att ha mördat oskyldiga och försvarslösa barn!

Om nu inte tyskan blir fälld hoppas jag iallafall att Eklund får ett långt jävla straff och att inte den nya pyskutredningen visar att han är sjuk för då får han ju vård och lindrigare straff, han förtjänar inte det! Han ska enligt mig sitta i fängelse tills han ruttnar!

| Nu ska jag lägga mig och se mer film, känner mig inte vidare alls. Puss på er!

Shear genius.

Riktigt bra program!

Idag har jag inte gjort mycket alls, har ont i kroppen som jag alltid får när jag är på väg att bli sjuk. Har jag tur är det bara tillfälligt och går över snart.
Har städat mitt rum idag också, det behövdes verkligen nu är det fint igen. Eller fint och fint, jag längtar tills jag ska renovera det, ska få nya tapeter och en spegellvägg, nya hyller och så. Det blir väl nångång i höst hoppas jag.

Ikväll är det det bara att ta det lugnt framför tvn, blir Shear genius och Allsång på skansen.

| Får se om vi hörs senare, puss :*

Jag ska inte bli sjuk!

*tänkrt posetiva tankar*

Jag ska hålla mig frisk även om jag känner mig rätt dålig nu men det är bara för att det är kväll.

Shit vad det åskade och blixtrade här för ett tag sen, blixten slog ner här inärheten och jag har aldrig hört den smälla så högt någongång! Glad att jag vat inne.

Jag ska faktiskt strax gå och ta tabletter och lägga mig oh hoppas på att jag mår bättre imorgon.

| Nattinatti!

Blixtar och dunder.

Det har inte blivit något bullbak ännu, jag känner mig inte riktigt pigg har ont i halsen och haft lite feber. Och mamma har varit ut på nå ärenden.

Åskar om fan är just nu. Vill ha sooool!

Just nu halv ligger jag i sängen och lyssnar på musik, kollade på Våra bästa år förut och nu är det såå spännande att jag håller på dö av att vänta tills imorgon!

Sen ikväll blir det grillning oh mys!

| Höörs senare!

Baka, baka liten kaka.

Haha dey blev inget mer uppdatering igår, kommer till varför snart.

Gjorde mig iordning igår och åkte iväg med mamma till ÖB, DollarStore och sen handlade vi lite grejer eftersom vi skulle baka. När vi kom hem cyklade jag iväg och handla lite saker vi glömde.

Sen började vi baka, vi bakade cupcakes skitsöta ska sätta in bild sen dom är rosa med hallon och hjätan på och så bakade vi daimkakor. Vi skulle också passa på att baka bullar men det hann vi inte för vi skulle se Hajen på kvällen.

När filmen var slut satt vi oss och skulle dricka en varsin aquatini men det blev lite mer än vad jag tänkt så när klockan var vid 00:15 då somnade jag, därför blev det ingen mer uppdatering.

Idag ska vi ta och baka  bullarna vi inte hann med igår.

| Nu ska jag gå oh äta frukost och vakna till lite mer. Puss!

Tjaba! Tjena! Hallå!

Godmorgon!
En ny dag fast idag är det skittväder.. uscha  va tråkigt nu när der varit kanonväder i två dagar, hade hoppas på att det skulle hålla i sig. Får hoppas det kommer tillbaka.

Idag ska jag inte göra nåt speciellt ska iallafall till dollar store och öb och kolla runt lite sen ska jag och mamma baka. Och jag måste plocka lite i mitt rum, ligger kläder lite varstans.

| Ska gå in i duschen och göra mig iordning, hörs sen! Puss!

Me like shopping.

Nu har jag nästan nyss kommit hem, har haft en väldigt trevlig lördag tillsammans med mamma på köpis. Köpte lite små saker, ett halsband, underkläder, en tröja och lite hårspännen. Fick en skitfin handuk av mamma med stjärnor på.

Sen så har vi varit hos mammas kompis och fika lite, alltid trevligt och jag har gullat med hans söta kissar.

Nu ska jag strax äta och sen blir det tv-kväll, det är massa bra på tv, först ska jag se på reprisen av I en annan del av köping jag äälskar Tobbe, sen blir det en av mina favoritfilmer med Robbin William Välkommen Mrs. Doubtfire den är såå jävla bra!


| Byebye, får se om jag skriver nåt mer sen! Pöss!

Guten morgen Schweden!

Det blev inget mer skrivande igår när jag kom hem, vi satt oss på balkongen vid 6 och jag blev rätt så lullig, haha! Fast vid 21 hade jsg nyktrat till och så då gjorde jag marängsviss och så kollade vi på en film jag inte minns namnet på nu,  nån thriller.

Nu har jag precis vaknat typ och ska göra mig iordning, ska åka till Köpis och mamma ska in på Ove Jansson ovh köpa nå underlägg till bänken. Det kan vara rätt kul på den affären.

| Ha en underbar dag idag, det ska jag verkligen ha! PUSS ;*

Sunny day!

Har nästan kommit hem ifrån affären med mamma, vi har varit iväg och handlat massa och varit på systemet oh köpt lite gott. Vi ska strax ta och cyckla iväg till parken och sola & äta glass, myspys!

Sen ikväll ska vi ha myskväll och kolla på tv och jag ska göra marängsviss.

| Vi hörs senare när jag kommer hem, puss!

Filmtajm.

Är verkligen super trött jag sover så konstigt, kan somna runt 01:00 sen vaknar jag vid 04, somnar ett par timmar vaknar igen går upp är vaken till 14-15:00 sen lär jag lägga mig och vila ett tag sen är jag ändå skittrött vid denna tid.

Idag har det ösregnat här så jag häll mig ändå inne framför tvn och hjälpte mamma i tvättstugan, hon skulle tvätta sånt som inte går att tvätta hemma typ mattor och överkast.
Kommer ihåg när jag var liten och jag älskade att hjälpa folk i tvättstugan, hjälpte alltid mamma och hennes vänner när dom skulle tvätta.

Nu ska jag kolla på film och försöka hålla mig vaken i några timmar till. Försöka lägga mig senare så jag inte vaknar vid 04.

| Hoppas alla haft en bra dag så hörs vi imorgon igen. Puss!

Omnia solvunt.

Sorry blev inget mer bloggande igår mådde först inge bra, mådde illa och hade huvudvärk så jag sov ett par timmar sen glömde jag helt bort att skriva något mer. Satt och kollade på film med mamma, sen pratade jag i telefon typ en och en halv timme.

Idag känner jag mig ganska pigg, fortfarande nåt som spänner i huvudet men annars så. Vad som händer idag vet jag inte än inga speciella planer, fast 12:50 ska jag se Våra bästa år, det är faan beroendeframkallande. Haha! Kan inte rå för att det är så spänande men ändå såå fejk.

| Ha en kalas dag så hörs vi senare, byebye!

Happy Birthday Sandie <3

Det blev en tidig morgon igen vaknade lite före 6 men bättre det än vid 14:00 typ. Just nu sitter jag och lyssnar på musik oh äter frukost, rostmacka med oregano.

Vet inte vad som händer idag litar absolut inte på vädret, när jag klev upp var det alldeles svart på himlen men nu börjar det se lite bättre ut men hur länge håller det i sig?
Funderar på att cyckla ner till stan i kväll men vet inte om jag har lust, får se då.

Och Grattis till min söööta Sandie som fyller 19 idag! GRATTIS BABE <3


| Ska la ta och äta klart min frukost och göra nåt vettigt, hörs sen! ;*

Dejta med John Blund snart eller?

Börjar bli tok-trött igen nu jag gick såklart  och la mig runt 17:00 och sov till 18:30 typ men det behövdes verkligen, för jag kunde  inte  hålla ögonen uppe.

Sen så kollade jag på Allsången med  mamma på pudlarna och till en överaskning kom underbara Etype och rockade loss med dom, och så sjöng dom min favoritlåt med dom ifrån melodifestivalen, fattar fortfarande inte varför den inte vann men rock duger väl inte för svenska folket.

Kollat på film med mamma också, blev en till beck. Jag älskar Gunvald Larsson. Jag hoppas det kommer nya filmer där han kommer tillbaka.

| Nattinatti på er människor!

Trötter.

Shit så trött jag är nu, inte alls van vid att vakna så tidigt som jag gjort dom senaste två dagarna. Idag har jag städat mitt rum och sett på cityakuten.

Tror faktiskt inte det blir mycket mer gjort idag, känns som jag skulle kunna sova redan nu men det är inget att tänka på för lägger jag mig ett par timmar nu så somnar jag inte ikväll. Försöker få en normal dygnsrytm igen oh inte sova bort dagarna.

Ikväll är det Allsång också ju, det alltid roligt och speciellt idag när The Poodles med ju!

Vad ska man hitta på när man är rastlös men samtidigt så trött att ögonen går i kors? Haha, vilka problem.

| Vi kanske hörs senare ikväll om inte lilla C har somnat då. Puss på er!

En ny dag, nya möjligheter.

Igår var det absolut inte min dag, därför det inte blev några fler blogg inlägg. Men idag är jag uppe med tuppen och på kanon humör.

Sitter och lyssnar på musik men ska strax in i duschen oh tvätta håret. Har inga speciella planer för dagen tror jag men det kommer väl alltid något. Skriver senare!

| Have a nice day!

Godmorgon världen *sjunger*

FÖRLÅÅÅÅT, jag har verkligen varit asdålig på att uppdatera här dom senasre dagarna. Har inte haft särsildt mycket att skriva om för den delen men ändå. Oh snacka om att jag har sömn rubbningar, har somnat före 01:00 dom 2 -3 senaste kvällarna och vaknat tidigt som fan! Idag vaknade jag vid 03:30 efter en äcklig jävla mardröm om ormar.

Det ser iallafall ut att bli hyfsat bra väder idag, dom senaste dagarna har det bara öst ner som vanligt! Jävla skitsommarväder.

Tror faktiskt jag ska lägga mig en timme eller två och vila, palla gå upp nu liksom.

| Hööörs sen. puss  ;*

Shit, nästan 15 timmars sömn!

Tror aldrig jag sovit så jävla länge. Jag la mig runt midnatt och orkade inte gå upp först 16:30, herregud! Så idag blir det inte mycket gjort alls.

Mamma och jag har suttit och planerat lite grejer! Längtar som en idiot, mer om det får ni veta när det närmar sig. Är ett litet tag kvar.

Ikväll ska jag se på repriserna av I en annan del av Köping, Tobbe är min idol <3

| Byebye så länge!

À l'intérieur.

|

| Så jävla äckligt sjuk film!

Let me be the one, to love you.

Jag blir glad av att tänka på dig, du får mig alltid att skratta! I mina drömmar är du min.

Har suttit och kollat på design; Tomas&Simon nu ikväll med mamma, dom grabbarna är för härliga och jag bara älskar Simons svengelska, haha! Underbar.

Imorgon ska jag kanske ta hand om gullet ett tag annas går jag bara dit och är lite med han. Han växer så det knakar.

Jag tror inte det blir mycket mer ikväll, jag har typ sovit 4 timmar inatt så ögonen börjar kännas tunga nu faktiskt.


| Nattinatti!

Sooooooooooooooooool!

Idag har solen varit här och jag har vart ute och sola, inte för att det hjälper. Bara skönt att ligga i solen, kom ganska nyss hem. Nu ska jag nog strax hjälpa mamma lite med maten.

Ikväll ska jag lägga mig hyfsat tidigt och vända tillbaka dygnet, hatar att sova bort hela dagarna. Kom på att jag måste ta oh fixa min praktik också ju inför vårterminen. Lär göra det någon dag.

| Har faktiskt inte roligt att berätta nu men skriver lite senare. Puss!

Always black.

Idag har det varit en kanon dag faktiskt, inte gjort nåt speciellt alls faktiskt bara varit på ett underbart humör. Sov faktiskt till 14:00 idag med det bror nog på att mamma och jag var uppe till 6:00 imorse och kollade på tv. En av katterna kissade i mammas säng, uscha!

Och jag har färgat min extremt fina blonda utväxt idag också. Det är nog det som är drygast med att alltid färga håret men det är värdt det, aldrig blond!

En annan glad nyhet! Min ryggvärk försvan helt plöstligt idag, jag bara kännde att det inte gjorde ont att röra sig länge. HAPPIIII!

Ska ta och lyssna på musik och fixa lite i mitt rum nu som jag inte har kunnat fixa på ett par dagar.

| Godnatt på er, skriver nog inget mer inatt!

All kärlek åt Gunvald Larsson!

Mamma och jag har legat och kollat på två beck filmer ikväll och jag har säkert sagt det förr men säger det igen, jag tycker Gunvald är grymt bra! Jag älskar hans komentater och hans sätt att agera. Jag har sett alla beck filmer men kan se vissa om och om igen.

Jag ska nog ta och lägga mig strax och försöka få lite sömn, vill inte sova bort hela dagen imorgon. Det känns faktiskt som om ryggen är på väg att bli bättre, jag hoppas det iallafall!

| Godnatt på er, hörs imorgon.

Nyfikna lilla carro.

Ryggen känns faktiskt lite bättre idag tror jag fast jag har inte kännt efter riktigt än. Ligger fortfarande i sängen, illa jag vet men somnade inte först vid 05:00 det är svårt att hitta en skön ställning för ryggen.

Det blir bara att ta det lugnt idag, ska försöka fixa det sista i mitt rum efter att jag möblerade i söndags. Ser ut lite som om tredje världskriget härjat här. Haha!

Oh jag är så nyfiken! Mamma berättade igår att jag ska få en överaskning på fredag så jag blev ju nyfinken som fan. Men det är bara att vänta.

| So long långkalsong (sagt av Bert.)

Fuuck.

Idag är det en sån där dag när man inte ens vill kliva ur sängen, allt känns fucked upp. Min rygg är inte ett skit bättre, vädret suger balle och lite andra saker som jag inte tar upp här.

Lust att bara lägga mig och sova då känner man inget, allt försvinner för ett tag och man lever i sina drömmar.

| Äsch, jag ska gå och kolla på tv. Cya later!

Filmtips.

Kollade precis på filmen Midsommar på 5:an, den var riktigt bra och lite halv läskig speciellt när man satt själv i ett mörkt vardagsrum. Den var sorglig också! Har ni inte sett den så tycker jag ni ska se den.

| Nu ska jag sova klockan är alldeles för mycket!

Piercingdrömmar

Shit min rygg gör fortfarande lika satont om inte värre! Och mina värktabletter hjälper inte. Dödödöd! Så jag har tagit det rätt så lungt idag, fast jag vart väldigt rastlös ett tag så jag bakade sockerkaka.

Jag såg en bra film med mamma nu ikväll på 5:an; Mamma vid 16, som handlade om en tjej som får barn när hon är 16 men dom säger till alla att det är henens bror. Det slutar med att hon adopterar bort honom.

Sitter ooch funderar på om jag ska försöka lägga mig och sova eller se filmen som börjat 01:40. Vi får se men det lutar mest åt sängen, vill inte sova bort hela dagarna.

Nanna och jag planerar att öppna en egen piercingstudio om allt blir som jag vill! Jag hoppas det blir så, jag skulle bli lycklig där!

| Lovar att jag ska försöka upptadera lite bättre och lite roligare, hörs imorgon. Godnatt!




Rygghelvete!

Gick inte upp först runt 13:30 idag, jag har inte sovit så bra. Jag sträckte ryggen när jag skulle flytta sängen igår så nu har jag satont! Blir till att ta det riktigt lugnt idag, varje rörelse är som ett knivhugg.

Jag gjorde som jag tänkte och allt känns lite bättre, visst är jag fortfarande rädd att förlora dig men känns ändå bättre att du vet om det.

| Vet inte vad jag ska skiva nu, hörs senare!

Let me love you.

Jag har haft en rätt lugn dag faktiskt, regnet har öst ner utanför fönstret. Bestämde mig iallafall för att möblera om i mitt rum så man får lite variation. Så nu är det rätt mysigt härinne.

Har inte varit det bästa på att blogga dom senaste dagarna men det har varit massor av tankar snurrandes i mitt huvud så jag har inte kunnat tänkt klart, inte heller haft nån riktigt lust att blogga heller. Men imorgon ska jag ta klivet ut och prata med en person jag tycker mycket om så kanske några tankar klaras upp.Det får bära eller brista, bättre än att gå runt oh inte veta något alls.

Ska nog ta och lägga mig alldels strax faktiskt, börjar bli trött och alla tankar oh känslor börjar bli olidliga men dom försvinner under de timmar man sover.

| Vi hörs imorgon, hoppas jag känner mig bättre då!







Tidig morgon och solen börjar komma fram.

Vad fan gör jag uppe nu egentligen? Det är forfarande tankarna ifrån det förra inlägget som är kvar. Inte kommer jag fram till något vettigt heller för mina tankar och känslor är inte vettiga.

Jag gick iallafall in till broder D ett tag och vi satt oss på balkongen vid 01:00 och pratade och vi fick oss ett och annat skratt åt allt möjligt, speciellt den stackars gubben som vinglade förbi på cyckel och såklart ramlade nästan allseles nedanför våran balkong och vi började garva för det såg så roligt ut.

Kollade mitt nya schema idag och det verkar hyfsat bra faktiskt förutom 08:00 - 17:00 på tisdagarna och torsdagarna 08:20 - 15:25 men det hinner ju ändra sig. Vi har alltid problem med våra scheman dom första veckorna, men på onsdagar slutar jag 10:30 oh måndagar börjar jag 12:30 så det är ju skönt.

Himlen ser alldeles grå ut just nu så, jag funderar på att lägga mig ett par timmar och hoppas att jag vaknar till en blå himmel. Jag får se hur jag gör.

| Hoppas ni andra sover gott just nu. Vi hörs senare!

Tankar som far runt.

Ibland har jag hara lust att slippa känna allt, slippa alla känslor och tankar. Jag vet att jag inte kan tänka och känns som jag gör men jag gör det ändå! Jag kan inte säga vad jag tycker och känner till dig, det går bara inte. Vill inte förstöra det vi har nu genom att säga det, du kommer tycka att jag är för framåt. Jag kan inte hindra dig från saker bara för att jag är svartsjuk fast jag inte ens borde det. Löjligt jag vet! Jag hoppas du förstår att jag menar dig, P.

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag tillsammans med mamma, hjälpt henne med lite grejer oh så. Suttit hela dagen på balkongen ty, massa mys! Allt har varit bra tills nu när alla tankar oh känslor börjar spöka.

Har också suttit oh försökt pillat med min bloggdesign men gick inte sådär superbra så jag gav upp efter ett par timmar då orkade jag inte sitta nå mera.

Tror jag ska gå in till broder D så kanske jag får lite annat att tänka på.

| Säger natti nu för jag lär nog inte blogga nå mer innan jag lägger mig!







Min nya kärlek!



| Lyssna på rösten, vilken gud! Han sjunger underbart och låten är fantastisk.

Godagens!

Sorry blev ingt mer bloggande igår, jag satt oh pillade på min bloggdesign sen så slocknade jag. Så jävla trött var jag.
Idag ska jag hjälpa mamma här hemma lite, hon har världens värk i axeln så hon behöver lite hjälp och vad gör man inte för dom man älskar?

Sen ska jag forsätta med min bloggdesign som inte blev helt klar igår, vart för trött och okoncentrerad så jag fastnade hela tiden.

| Vi hörs senare!


Underbart väder.

Idag har det verkligen varit fantastiskt väder och mamma oh jag har varit ute, vi cycklade iväg till en mysig park. Solade, prata och åt glass. Sen har vi suttit på balkongen och ätit oh flummat.

Nu 21:00 ska vi se på Design; Tomas&Simon, jag tycker dom är roliga att kolla på oh det blir alltid så snyggt. Behöver lite idér till mitt rum. Sen blir det skräckfilm.

| Kolla den söta videon under detta inlägg och så hörs vi senare!

Sötast!



| Underbart söt, måste ses!

Ingen tandläkare.

Idag skiner solen och allt känns riktigt bra. Oh min tandvärk är som bortblåst så jag avbokade tandläkaren, ville inte pina mig om jag inte var tvungen. Jag hatar att gå till tandläkare.

Nu ska jag se på våra bästa år (det är fan beroendeframkallande), sen ska jag göra mig iordning för att cyckla iväg med mamma och sola oh ha det mysigt!

| Ha en kanondag i det fina vädret så hörs vi senare!




Tandvärk och ryggont.

Ingen rolig dag alls, uscha. Har tandvärk så jag ska till tandläkaren imorgon 11:15 och kolla vad det kan vara eftersom det inte kan vara några hål, var ju där alldeles nyligen. Jag tror det kan vara visdomständer som ska upp men jag har mina mjölktänder kvar.
Och så har jag sovit konstigt så rör jag mig för fort så dras det åt i ryggen men det går väl över snart hoppas jag. Drygt att inte kunna röra sig som man ska.

Förutom det så är allt kanon, jag är på skitbra humör och allt känns fantastiskt. Oh så tror jag vädret är på väg att vända, det lilla jag ser just nu är blå himmel.

Har fortfarande inte börjat städa oh vet inte om det blir något idag, blir nog tidigkt iväll är trött och så lär jag ju upp imorgon i en bra tid så jag inte missar tandis.

| Ha en forsatt trevlig kväll, det ska jag! Godnatt på er när ni väl lägger er, jag blir uppe ett tag till men tror inte jag skriver nåt mer.




Regn helvete!

Har precis gått upp och jag är duktigt trött! Men vill inte vara vaken till typ 04:00 på nätterna, det är inte kul att sova bort dagarna så nu kanske jag lägger mig lite tidigare inatt.

Oh när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så förstördes dagens planer jag hade! Det bara öser ner. PISS! Jag hoppas verkligen det underbara vädret som lovats kommer imorgon! Så jag får se vad som hittas på idag, städa mitt rum ska jag iallafall göra men det får bli senare i eftermiddag.

| Nu ska jag sätta mig framför tv:en och äta frukost. Hörs sen!







I <3 Allsång.

Hade en mysig eftermiddag på köpis med mamma, tyvärr så var både klänningen och skorna jag ville ha borta men det kommer väl nya. Hittade ett par andra skor men dom kostade 899 :- så det fick sparas nu.

Oh nu ikväll var det såklart Allsång på Skansen! Jag älskar det, så mysigt att kolla på. Och så var ju Magnus Uggla med och honom diggar jag! Sen är jag lite smygtänd på Peter Jöback måste jag erkänna, han är grymt het!

| Nu ska mamma och jag se på film, skriver kanske senare! ;*




Tisdag.

Godmorgon eller rättaresagt God dag! Haha.

Jag har precis gått upp men är fortfarande trött som satan, går väl över när jag går ut i köket oh gör lunch eller nåt liknade för det är lite sent att äta frukost.

Det blir nog en sväng till Köpis idag också, ska faktiskt kolla på en klänning oh ett par skor. Fast skor har jag fan så jag kan öppna en egen skobutik, och klänningar vet jag inte om jag gillar men har iallafall sett en jag gillar så jag ska se om den finns kvar.

| Ha en trevlig tisdag, så ska jag ta och börja min dag nu! Frukotdags.




Ny design.

Har haft en kanon dag! Mamma och jag var iväg på stan ett tag på förmiddagen och jag handlade lite grejer typ hårnypor, två halsband, nya badshorts och en stor tygblomma till min väska.

Sen har jag jag mest suttir här och försökt pilla med min blogg, den är väl inte värd första pris men jag tycker ändå om den just nu, Bilden är lite konstig men så får det vara nu.

Nu ska jag gå och umgås lite med broder D innan jag går och sover.

| Säger godnatt nu för jag kommer inte skriva något mer inattl. GODNATT!