En uppdatering från lilla mig!

HEEEJ!

Jadå jag lever, haha! Jag passar på att sitta vid Dannes dator en stund medans han är i duchen, jag lämnade in min dator i lördags och hoppas det kommer hem snart! Man känner sig väldigt utanför när man inte har någon dator så man kan läsa alla bloggar och kolla bilddagboken, mail.

Har inte gjort så mycket ändå nu känns det som eftersom jag var sjuk förra veckan så jag åkte hem sen nu denna veckan är det ju lov, var iväg med mamma igår på em salong och färgade ögonfransar och bryn och noppade dom. Idag har jag färgat håret igen så nu känns allt rätt bra.

Imorgon ska jag till tandis, har tandvärk till och från så det är lika bra att ftxa det nu när man är hemma och så i december så är det ju slut på gratis tandvård för mig eftersom jag fyller 20 nästa år.

På fredag kommer Jessy hit och jag längtar massor! Vi ska ha så mysigt.

Ska förhoppningsvis träffa min gullunge någon dag om han är i stan, just nu är han med sin mamma hos hans pappa för han har haft en hjärtinfarkt så dom bor utanför gävle hos honom just nu.

Ja en liten uppdatering blev det ju iallafall, får se om jag lyckas låna Dannes dator något mer. Han sover ju hela dagarna sen sitter han här själv ju.

Hoppas alla mår bra iallafall! Och ha en underbar Halloween ifall jag inte hinner uppdatera något mer!

*slängpuss*

Myskväll med Sisse.

Lånar Sisses dator på kollektivet och uppdaterar lite så ni vet att jag lever!

Har suttit och läst massa bloggar och kollad bilddagböker, saknar der ju! Haha.

jag har varit sjuk typ hela veckan legat hemma med feber och öronverk men nu är jag riktigt pigg faktiskt och nu till veckan är det praktik sen loooov! Så skönt det ska bli att få komma hem och bara vara.

Ska se på film med Sisse nu!

Ska lämna in datorn när jag kommer hem på lovet och hoppas att den inte blir borta allt för länge.

*slängpuss*


Extra plugg i skolan ..

och utnyttjar datorn!

Sitter med Sisse i skolan och vi pluggar oh lyssnar på musik, jag lär skirva klart min grej till pyskoloig som jag ska redovisa på måndag så jag vill ha helgen på mig att läsa igenom så kan kan det hyfsat bra iallafall.

Fick veta att jag fick VG i samhällskursen idag så nu är den avklarad, riktigt skönt även om jag kommer sakna TB.

Haha och idag på engelskan så hade vi rollspel som var helt impulsiv och gud vad vi garvade, det blev hur konstigt som helst även om det blev rätt så samanhängande iallafall.

Nej man kanske skulle forsätta att skriva i word, vi hörs kanske nåt mer men antagligen inte.

*slängpuss*

Time to say goodnight!

Sitter inne hos Rosemarie och lånar hennes dator hon gick precis och la sig vilket jag med ska göra alldeles strax, ska bara skriva ett par rader här.

Min dator behöver tydligen en ny fläkt och kanske ett nytt grafikkort, jävla skit asså! Man känner nu när man inte ar någon dator att man är rätt så beroende av den.

Föresten så vill jag skriva att jag hade en kanontrevlig dag i söndags tillsammans med min sötunge som håller på försöka lära sig gå, och han skrattar massa! Såå sööt.

Idag har jag och Sisse bakat chockladkaka och haft dt trevligt.

Nej nu ska jag ta och gå in till mig och göra natt.


*slängpuss*

Dator helvete!

Min dator är helt fucked up just nu och nu så är dt inte bara msn som krånglar längre så jag vet inte om det blir så mycket uppdaterande här nu på ett tag, får se om datorn funkar normalt snart!

Lär försöka låna en dator i skolan imorgon och skriva arbetet som ska redovisas på psykologin på måndag.

Vi hörs väl lite då och då iallafall, annars är dt bara att smsa mig för er som har mitt nummer!

*slängpuss*

Bakar hallonpaj.

Har varit ut en sväng med mamma idag men det är världens jävla pissväder så man håller sig helst ine faktiskt, just nu håller jag på bakar en hallonpaj som är i ugnen nu och mamma sitter i telefon med en gammal väninna sen 100 år typ.

Har fortfarande inte fått tag på Erik som ska få hjäpa mig med min msn för just nu kan jag bara vara inne typ 5 minuter åt gången innan den fuckar up sig!

Ska gå och kolla om både pajen och mamma är klar snart börjar bli rastlös.

Hörs kanske senare eller nåt ska se på Stjärnor på is ikväll eftersom Markus Fagervall, Kicken och Tony Irving är med så då måste jag ju se det.

*slängpuss*

Ett regnigt Gävle.

Blev en lugn resa hem idag tillsammans med Sisela vi satt och kollade på film, åt godis och pratade massa bara sen så hann hon precis med ett tåg vidare till Sundsvall.

Nu ikväll har jag bara haft det mysigt framför tvn med mamma och ätit popcorn så skönt att bara vara hemma, ska alldeles strax lägga mig och sova är trött som fan.

Hörs imorgon, godnatt!

*slängpuss*

Home today!

Gud va kul jag hade igår eftermiddag/kväll tillsammans med Rosemarie och Sisela, tack flickor <3 Alltid en nöje att vara mer er! Vi har våra extremt udda samtalsämnen, haha!

Och nu är min första praktikvecka över, nästa är vecka 43. Igår stod jag mest för mig själv och packade upp damtröjor, mysbyxor och jackor. Och vid 15:30 kom Sisela och hälsade på mig, riktigt trevligt ju nästan precis innan så hade min metor vart där och hälsat på dock inte lika kul! Haha!

Åker hem idag 13:00 tillsammans med Sisela det ska bli så skönt att få komma hem har inte vart hem på 6 veckor nu så man börjar faktiskt få hemlängtan!

Jag hoppas jag får hjälp med att fixa min msn i helgen för msn är typ det viktigaste ju!

En annan rolig sak, den 31 oktober kommer Jessy till mig! <3 Saknar henne skitmycket nu, inte träffat henne sen midsommarhelgen nu!

Ska forsätta packa och göra mig klar nu men vi hörs senare ikväll eller nåt när jag kommit hem, ska försöka uppdatera mer här och på bdb även fast inte msn funkar.

*slängpuss*

Ibland hatar jag datorer!

Jag kan inte vara inne på msn just nu för att jag var så smart och klickade på en länk Nanna skickade till mig men ska försöka få hjälpt med det i helgen  när jag kommer hem.

Gud så ont jag har i fötterna idag! Men det är riktigt kul att jobba iallafall, men vart lite enformit nu med att prismärka och larma varor.

Sitter och pratar med mamma i telefon och ska snart se på på säsongspremiären av Grey's Anatomy som börjar idag, har väntat på hela sommaren.

*slängpuss*