MSN HELVETE!

Min msn är helt fucked upp för att min söta Nannish smittat min msn men jag orkar inte hålla på nu är med Sisse och vi sitter och pratar massa. Har vart på stan med henne i eftermiddag och sen ätit pizza och nu är jag sattrött och ska alldels strax gå och sova.

Haft en rätt så lugn dag på praktiken har mest fått larmat massa varar och så, har börjat bli grymt ont i fötterna.

Blir ett kort inlägg idag, godnatt!

*slängpuss*

Åkte och möte Sisse.

Jag hade rätt tråkigt här hemma och hade ingen lust att skriva om psykologin så jag tog bussen efter många om och men och åkte för att möta Sisela på stationen när hon kom vid 20:00 sen satt vi och pratade massa så att vi missade bussen som vi skulle med så det blev att sitta och prata ännu mer, och garva massa.

Följde med henne hem och så satt vi och pratade massa med Jåjja och Sisse började garva så att hennes oboy sprudade ur näsan, haha!

Ska ta och lägga mig nu, godnatt!

Första praktikdagen

Första praktikdagen blev rätt lugn jag fick typ börja med att ta upp massa damm på golvet sen så har jag mest fått märkt och larmat varor men det blev en kort dag eftersom jag skulle vara på Virginska 14:30 och ha psykologi men kom inte till stan först typ 14:36 så jag nästan sprang med andan i halsen till Virginska.

Vi har fått en uppgift på psykologin nu att skriva om en nevros eller psykos och jag har valt att skriva om borderline som är en personlighetsstörning så nu är vi lediga ifrån lektionerna imorgon och dom två nästa vecka.

Skulle träffa Rosemarie på stan och guud så vi strulade till det jag ringde henne och vi så sa jag att jag var vid conventum då sa hon att vi skulle mötas vid bänkarna oh det finns ju där så jag väntade där men hon kom aldrig och ho hade inga batterier på mobilen så jag gick till våghustorget och väntade där typ 15 min men hon kom inte då heller så jag satt mig på bussen och började åka hemåt oh då ser jag henne gå förbi när bussen kör förbi så jag kliver av vid nästa hållplats men då hade hon sprungit iväg för att kliva på bussen och kliver på den på Järntorget där Mia sitter och säger att jag redan gått av så Rosemarie får ta en ny buss tillbaka till Våghustorget och där stod jag! Haha tänk hur det kan bli bara för att man inte har någon mobil, vi är rätt beroende av dom små grejerna.

Jag har precis diskat och vet inte riktigt vad jag ska göra tror jag ska ringa på Rosemarie om hon kommit ner för hon skulle äta men hon ska åka iväg till Kunta snart så jag hoppas Sisela kommer snart så att jag kan se på Simpson och Family Guy med henne.

Borde kanske leta lite mer information om boderline också så man har det klart sen.

Hörs senare!

*slängpuss*

Goodmorning everyone!

Sorry blev ingen mer uppdatering igår för jag la mig i sängen och kollade på en film till elva typ sen så somnade jag men nu är jag uppe igen och håller på göra mig klar för att åka iväg, lite pirrigt är det som vanligt men det kommer bli skitkul. Känns lite ovant att gå upp så tidigt en måndag jag är ju van att börja skolan 14:30 då.

Gjorde iordning min matlåda igår men pallade inte att diska och städa efter mig så skiten får vara kvar till eftermiddagen när jag kommer hem från pyskologin, är glad att jag inte missar psykologin med Sisse så man får ha lite lektioner med jämnåriga även om det ska bli skönt att komma bort från skolan då oh då.

Funderar på om jag ska hem till helgen eller inte för jag börjar faktiskt få hemlängtan nu efter 6 veckor här men alla är ju kvar i helgen typ, ja vi får se lite längre fram i vecka men jag lär ändå vara för trött för att göra nåt i helgen så det kanske är skönt att få komma hem då.

Hörs senare är jag kommer hem, ska fixa håret nu ska med bussen 08:32.

*slängpuss*

Tyst och tomt.

Ska alldles starx se på Andra avenyn sen göra matlåda tills imorgon.

Var iväg med Sandie till tåget som gick 17:47 så nu känns det riktigt tomt här när man haft nån här hela helgen och vi har haft kanonkul! Ska sätta in dom få bilder vi tog när Sandie skickar dom till mig senare ikväll.

Känns lite konstigt att min pappa är med mig ibland, låg oh tänkte på det igårkväll när vi la oss.

Och just ja, Sandie har tat hål i öronen på mig så nu har jag 10 hål i öronen.

Hörs senare.

*slängpuss*

En lördag i Örebro med Sandie.

Vi åkte in till stan vid 15:30 idag när båda var färdig sminkade och fixade i håret så handlade vi lax, klyftpotatis och beasås som vi gjorde iordning när vi kom hem vi lånade ugnen på 4:an. Gott blev det!

Nu i kväll så har vi bara suttit och garvat, lyssnat på musik och pratat massa. Vi avände också Sandies spökpinnar och det verkar som om att jag har en skyddsande/skyddsängel som troligtvis kan vara min pappa som vill be om förlåtelse för att han aldrig fanns för mig, det känns lite mysko.

Sandie ligger i telefon med sin pojkvän så jag passar på att skriva några rader här, vi kom typ nyss in efter en stunds lekande i parken!

Lär försöka komma ihåg att jag har praktik på måndag, glömmer det hela tiden

*slängpuss*

Nyvaken ..

Vi kollade på en rätt så konstig film igårkväll innan vi gick och la oss och nu sitter jag i sägen och bloggar, har nästan nyss vaknat så är fortfarande lite halv vaken men man vill ju inte sova bort hela dagen precis.

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men Johan kommer ikväll iställer och ser film han hade massa saker att fixa igår när han va klar med sin match.

Ska följa med Sandie ut och röka nu... i pyjamas!

*slängpuss*

Nu är Sandie här!

Åkte härifrån 13:32 till stationen och möte upp Sandie sen åkte vi tillbaka hit innan vi drog till stan igen och kollade läget sen handlade vi mat på ICA åkte hem och lagade mat och bara satt oh pratade.
Sen gick vi ut oh lekte utaför heden på snurrorna där, haha!

Nu har Sandie sminkat mig och fixat mitt hår lite sådär på skojj bara det känns lite ovant, vi ska snart gå till ut igen för hon ska köpa cigg.

Så sen kommer kankse Johan hit efter sin basketmatch så ska vi se på film.

*slängpuss*

Underbart vacker <3



I came to ask you out, been wanting to for days, will
you go with me tonight I will pick you up, on my blue
motorbike, I'll be there sevenish and you'd better hold
on tight, cause I like the sense of speed, and I like the
sense of you, maybe you like me to..

I know a secret place, where the rock steeps into sea, will
you go there with me tonight we can dive into, the black and
eerie blue, maybe we'll even kiss and you'd better hold on
tight, cause I like the sense of falling, and I like the sense of
you, maybe you like me to.

Can I have this dance, cause life's a grim waltz, and I'm to young
to dance can I have this jive, cause life's a grim waltz, and I'm to
young to dance, I'm to young to dance.

| Är helt fast i låten .. så otroligt fin!

Vaken alldeles förlänge.

Jag låg och kollade på film alldeles för länge inatt så jag försov mig såklart idag fast jag hade sovmorgon så jag har räknat ut nu att jag inte hinner mer än till skolan och vara där typ 20 min innan vi slutar så jag skiter i den idag, alla kan ju försova sig och jag brukar faktiskt inte försova mig särskildt ofta det är bara vissa perioder ibland om jag har svårt att sova eller så.

Har typ precis kommit ur duschen och ska börja göra mig iordning lite ska till stationen vid 14:00 och hämta Sandie, hon kommer med samma tåg som mamma brukar ta när hon kommer ner hit.

Vi hörs senare!

*slängpuss*

Kim + Adam = <3?

Ikväll har jag bara tagit det lugnt för jag är grymt trött och så har jag precis kollat på andra avenyn och jag är så glad att Adam är tillbaka för han är så jävla vacker! och så är han och Kim sötaste paret så jag hoppas dom får nåt ihop.

Jag ska ta och diska också innan jag går och lägger mig sen men man skjuter ju upp allt tråkigt hela tiden.

Guud jag sitter bara och gäspar hela tiden så det blir en tidig kväll och så jag inte är lika sjukttrött imorgin när Sandie är här! Iiih! Jag längtar massa nu! Och så har man ju bara två lektioer i skola imorgon.

Godnatt på er om det inte blir något mer inlägg innan jag lägger mig sen.

*slängpuss*

Kort skoldag idag.

Kom precis hem slutade klockan 11:30 idag men har varit på stan ett tag och sen suttit hos Sisela och kollat lite på tv nu sitter jag här och dricker smoothie och ska kolla på Cityakuten på 3:a.

Jag klarade båda proven idag! Fick VG på ena och G på den andra så jag är kanon nöjd! Och så har man sovmorgon imorgon.

Hörs senare, ska kolla på tvn nu sen fixa lite här hemma.

*slängpuss*

Somnade om.

Jag vaknade 06:00 av klockan sen smart som jag var stängde jag av den och skulle bara vila i typ 15 min men jag somnade om och sov tills 07:20 typ så nu missar jag första lektionen men hinner iallafall till samhällen så jag kan göra proven.

Det är en kort dag idag ju jag slutar vid lunch 12:00 då ska jag till stan och handla lite sen hem och fixa lite och så ikväll är det ju andra avenyn vilket jag måste se!

Vi hörs när jag kommer hem!

*slängpuss*



Life is ours, we live it our way.

Nu har jag suttit och pluggat i 90 minuter typ och jag funderar på att krypa ner i sängen och ligga där och plugga en stund till men vet inte om det behövs för man får ju inte plugga för mycket heller då blir det bara stopp, och så funderar jag på att göra båda proven imorgon så kanske jag slipper gå på samhällskuskapen på fredagmorgon och kan börja 09:25 istället för 08:20 det vore ju skönt.

Imorgon slutar jag 12:00 vilket känns skönt och har jag tur så kanske jag hinner klart med kursen imorgon men jag vet inte om jag har ork att satsa på det, har inge bråttomt precis tror jag tar och gör några test imorgon istället som jag inte gjort utan jag har bara jobbat rakt av.

Känns så skönt jag har varit på kanonhumör nu i flera dagar varit sådär jätteflummig och glad! Och idag träffade jag Johan vilket var kul har inte sett människan på evigheter! Och mimmi träffade jag också.

Sen så har jag faktiskt ritat en rätt så fin skiss på mig själv idag, jag har alltid tyckt att jag suger på att rita men denna blev jag rätt nöjd med men jag satt bara och så ritade medans jag väntade på lärare.

Nu är det bara imorgon kvar sen kommer Sandie! iiiih!

Nej nu väntar samhällsboken på mig. Godnatt, blir ingen mer uppdatering idag!

*slängpuss*

Haha jag somnade.

Jag satt mig i sänge för att plugga eftersom det är mjukare för min svanskota än att sitta här vid skrivbordet men så somnade jag och vaknade precis så nu sitter jag upp och ska plugga ett tag.

Måste ta och göra mig några mackor först innan jag fortsätter men vi hörs lite senare!

*slängpuss*

Underbart väder!

Slutade skolan 14:45 så jag har varit hemma ett tag men inte hunnit uppdaterat nån är sattrött just nu och har bara lust att krypa ner och lägga mig men det är inge bra idé alls och jag måste plugga inför proven jag ska ha imorgon och på fredag.

Det har varit en rätt så lugn dag idag faktiskt har mest suttit och pratat med Sisela och vi har garvat åt massa idiotsaker som vanligt.

Och det är underbart väder ute, typ värsta sommarvädret!

Men okej, hörs senare!

*slängpuss*

Gutenmorgen süßen!

(min tyska stavning och gramatik är väl inte världsbäst.)

Min väckarklocka funkade iallafall perfekt för här sitter  jag och jag känner faktiskt rätt så utvilad fast jag bara sovit lite mer än 5 timmar inatt.

Blääh jag känner verkligen inte för att ha matte 08:20 med ja måste man så måste man ju sen så har jag ju håltimme från  10:15 - 13:10 och det är så jävla drygt! Får se om jag lyckas flirta till mig en dator som jag kan sysselsätta mig med annars får jag sitta och läsa.

Nu ska jag fixa klart min hår och kleta på lite mascara på fransarna sen kolla så jag har allt med mig till skolan.

Ha en bra dag sötnosar!

*slängpuss*

It's time to say goodnight.

Har suttit och kollat på en film på ettan med Torkel Petterson "Mamma pappa barn" kanske inte världens bästa film men ändå rätt roliga komentarer då och då.

Sisse har suttit i telefon typ sen 20:30 nu sen så gick hon nyss hem med min mobil men hon kommer tillbaka snart, jag ska gå och tvätta mig och göra mig klar för sängen, känner hur ögonen och linserna är trötta nu.
 
Imorgon har jag matte som första lektion och jag hatar matte det är fan det värsta ämnet av alla! Men jaa man lär väl försöka klara av det med ju.

Och det är onsdag imorgon! Bara två dagar kvar tills Sandie kommer <3 Wiiie!

Godnatt på er!


Praktik.

Sisse kom hit för tyå sådär två och en halv timme sen så det blev inte mycket mer pluggande ikväll men jag har haft grymt kul, haha! Hennes pojkvän är skitrolig snackade nyss med han i telefon oh shit vilken humor!

Nu är jag klar med tvätten också och disken med, känner mig riktigt duktig.

Sisse sitter i telefon fortfarande så jag passar på att skriva några rader här.

Föresten! Har jag berättat att jag fick praktikplatsen och den börjar nästa vecka sen blir det typ en vecka i månaden ska bli trevligt att komma ut och praktisera lite!

*slängpuss*

Äckelpäckel tvättstuga!

Nu har jag pluggat lite och fått lite i magen så nu är illamåendet borta och så har jag diskat väntar bara på att disken ska torka och så håller jag på i tvättstugan, usch så vidirg den var idag plus att det låg kläder i torken som jag var tvungen att ta ur man märker att jag bor granne med 3 killar.

Jag är på kanon humör just nu och har superhög musik på stereon och bara skuttar omkring och sjunger som en galning, haha! Nu vet ni den det stora sanningen om mig! Nej men seriöst jag älskar att sjunga men är rak nog att stå för att det låter förjävligt men det skiter jag i. Eller som Jonas Gardell säger; "Man kan inte sjunga falskt bara alternativt."

Dom som vill får göra utmaningen i inlägget här under!

Nu ska jag forsätta plugga och plocka upp disken när den har torkat sen 20:30 ska jag se på Andra Avenyn!


*slängpuss*

Utmaning

Niklas valde att skicka en rolig utmaning till mig:

Fem saker i min frys: Isformar med hjärtan och stjärnor, mer får inte plats i mitt lilla frysfack.
Fem saker i min kyl: Citronvatten, wookgrönsaker, yougert, smootihe och skinka.
Fem saker i min garderob: Massor av toppar, jeans, trosor, palestinasjalar och bh-ar.
Fem saker i min bil: Jag har ingen bil än, inte körtkort heller för den delen men jag ska börja med det snart (a).
Fem saker i min väska: Jag har typ allt i min väska men okej fem saker .. tuggummi, smink, paraply, mp3n och plånboken.

Jag väljer att utmana:

• Sandie
• Rosemarie
• Linn
• Fredirk
• Annica
• Johnny
• Evelina


Om du läser det här och inte står med på listan men ändå vill vara med så utmanar jag dig också.

Hemma igen.

Gick hem från skolan lite tidigare för jag mådde illa men får väl skylla mig själv när jag är så dålig på att äta men jag kan ju inte äta frukost för då mår jag illa halva dagen sen och hade ingen lust att ställa mig i den där meter långa kön till matsalen idag alldeles själv.

Har iallafall varit och fått en ny och modernare väckarklocka av hörseltekniken på skolan denna är mycket bättre än min så nu kanske jag vaknar på morgonen vilket vorde bra :D

Ikväll blir det en lugn kväll för jag ska plugga till proven och så ska jag tvätta lite.

Hörs senare när jag vart i tvättstugan och pluggat lite, ska bara fixa nåt att äta och fixa till väckarklockan först.

*slängpuss*

Damn!

Jag försov mig idag jag vaknade bara inte av klockan så jag vaknade av nån konstig anledning 08:10 precis när lektionen börjar, var väl nån omedveten grej.

Eftersom lektionen slutar om en timme så hinner jag inte alls dit nu så jag ska krypa ner i sängen och se klart på slutet av Rix morgonzoo innan jag gör mig iordning eftersom lektionen nästa lektion börjar 12:20.

Vi hörs senare!

*slängpuss*

Welcome to my life - Simple Plan.

Har älskat denna låt enda sen jag hörde den 2005 den är så otroligt jävla .. kan inte beskriva riktigt .. så powerful .. vissa låtar tröttnar man aldrig på ovasett hur många gånger man haft den på replay.

På tal om musik jag har ju precis vant mig vid att min granne som är döv spelar Britney Spears, Laleh och Kelly Clarksson på riktigt jävla hög volym men så nu har han börjat spela nåt som låter som jävla idianmusik.. jag dör!

Asså gud vad en uppfattning av vissa personer bara kan förändras på ett ögonblick! Idioter!

Efter maten gick jag och Sisela över till henne och satt oss framför tvn med Jåjja och kollade på Vänner sen så zappade vi mellan Outsiders och Simpson/Family Guy och guud vad vi garvade när vi kollade på Outsiders som handlade om nudister, haha! Jåjja satt och komenterade hur små grejer killarna hade, att man bara kommer på idén att leva naken.
Det blev inget pluggande idag för mig! Skäms på mig.

Nu ska jag ta och gå och tvätta mig oh göra mig klar för sängen sen ska jag väl sitta här en stund till men skönt att ha allt klart så man slipper göra det sen när man är ännu tröttare.

Godnatt!

Middagsdags.

Har precis kommit in till mig har stått utanför i typ 30 min och pratat med Rosemarie, Jåjja och Andre och vi har ganska så udda konversationer, haha! Men det är underbar humor.

Håller på koka ris nu ska göra mat och så tror jag Sisse kommer strax för hon skulle äta macka hos mig eftersom hon inte gillade maten som severades där uppe idag.

Guud vad jag flabbade på psykologin idag fast jag försökte att hålla mig hyfsat bra men det är svårt sen när man vänder sig ser man Sisela sitta där och skaka av skratt då går det bara inte att hålla igen.

Ska forsätta med maten sen så ska jag plugga samhälle så får vi se vad jag hittar på sen. Hörs!

*slängpuss*

Bara för att jag har världens dåligaste humor!

Vad gör blondinen när hon lägger örat på väggen? ..






















.. lyssnar på House! *asg*

A new day has come.

Vaknade för typ en timme sen och håller på göra mig iordning nu för att åka in till stan sen och träffa Sisse innan vi drar till virginska, och jag måste in i nån affär på stan och köpa en ny hårborste min är rätt slut haha!

Jag är på kanonhumör idag och hoppas på att jag kommer vara det hela veckan för i helgen vet jag att jag kommer vara på topp när Sandie kommer! jag hoppas veckan går fort men det gör det, i know!

Hade en udda dröm inatt också men den stannar hos mig *blinkblink*

*slängpuss*

Scream it out loud.

Sitter och lyssnar på Tokio Hotel och har börjat gäspa så det kankse börjar bli tid att lägga sig eller något snart fast jag har sovmorgon men det skadar ju inte att gå upp en bra tid ändå ju, haha!

Kollade ju på Andra Avenyn och bara njööt att det är tillbaka även om jag egentligen hatar att följa serier för då vill man ju aldrig missa det.

Och nu är jag svart igen! Precis som det ska vara. Alltid! Sandie blev också svart idag, hihi!

Man kanske skulle ta och se någon film? Vi får se.

Och föresten här under, ta den inte så seriöst! Haha.

Godnatt iallafall!

*slängpuss*



List my flaws.

Okej, jag kände att jag inte slösat tillräckligt med tid än, så en lista.

VÄLJ EN ..

Hög på tjack alltid eller en butplugg i analen alltid?
Ge mig tjack.

 

Bara en arm eller en sko och inga strumpor för resten av ditt liv?
Alltså det känns ju som om jag har mer användning för en arm än en sko..

Äta mänsklig avföring eller dricka urin varje dag?
Måste jag välja?.. Urin.

Sälja din kropp till aidssjuka pensionärer eller operara näsan så den sitter uppe på huvudet?
Aids är ingen fara va? Det går över med penicillin. right?

Döv eller blind?
Utan tvekan döv.

Endast bära kläder gjorda av plywood eller gammla heroinsprutor?
Heroinsprutor har sin charm, men plywood verkar mer praktiskt.

Leva under vatten eller i underjorden?
Under vattnet. Jag är fisken.

Bo i ett minfält eller åka tillbaks i tiden och bo i Auschwitz som jude?
Kan man bo i ett minfält? Annars har jag hört att frukosten på Auschwitz var okej.

Heta Hitler i efternamn eller få en bit av dina fingrar avklippt varje dag?

Ja, det är ju inte direkt värre än mitt nuvarande efternamn. Så goddag, Caroline Hitler.

Bra eller anus?
Filip och Fredrik!

Hängd i använda kondomer eller skjuten med knappnålar tills du dör?
Kondomerna tror jag bestämt.

Hoppa fallskärm utan fallskärm eller operera in en vitlök i axeln?
Enligt Liftarens Guide till Galaxen ligger tekniken att flyga i att hoppa och missa marken. Det kan ju faktiskt funka.

Tatuera in ett hakkors i pannan och bo i rosengård eller ha på sig byxor gjorda av förhudar?
HAHA vad? Förhudbyxor är nog säkrare.

Ha sex med en klamydia smittad Bush eller Oprah winfrey med rakblad i vaginan?
Jag trodde aldrig jag skulle säga att jag vill ha sex med George Bush.

Strypa en katt inför publik eller låta din bästa vän strypa dig inför publik?
Min bästa vän får gärna strypa mig.

Dricka koncentrerad spolarvätska eller äta 1 kg fågelfjädrar?
Spolarvätska smakar nog okej. det luktar ju gott?

Gå på jobbintervju naken eller gå på jobbintervju med ett hakkors målat på kinden?
Naken. Man ska vara sig själv right?

Ha sex med ditt husdjur eller äta upp din dators hårddisk?
Min hårdisk med lite sallad.

Se dina föräldrar ha sex eller låta dem se dig när du har sex?
Öhhh... låta dem se mig känns minst jobbigt.

Äta upp en, till en början, levande katt eller äta endast vitkål livet ut?
Jag gillar vitkål så svaret är enkelt!

Sitta och ta heroin på din jobbintervju eller äta pubishår 2 gånger om dagen resten av ditt liv?
Ge mig heroinet. Det ska ju vara mysigt.


Besök av mamma.

Ja nu har mamma varit här en sväng på väg hem från Karlstad och vi åkte iväg och åt på pizza planeten och hade det trevligt innan vi åkte och handlade på willys, passade ju på när jag kunde åka bil. Och så hade ju mamma med en ny tv till mig så nu kan man se på tv och dvd med en bra bild och tvn är mycket större!

Så ikväll ska jag inviga nya tvn genom att se säsongsstarten av Andra Avenyn, som jag har väntat nu! Slutet var ju så spänande som alltid när det är säsongsavslutningar.

Har köpt ny hårfärg idag så nu ska jag bli riktigt svart igen och inte ha en brun/grå utväxt som jag har nu, haha!

Och mama berättade en sak idag som jag inte tänker berätta här men det gjorde mig så jävla arg! Jag har fan lust att ringa upp personen och fråga vad i helvete han håller på med! IDIOTFAN!

Vi hörs senare!

*slängpuss*

Godmorgon!

Nu har man typ precis gått upp och ska snart börja göra mig iordning så jag inte står i pyjamas när dom kommer, haha! Ska bli så skönt med en ny tv eftersom min är helt fucked up sen ska vi åka iväg och äta lunch och åka på Willys, passa på när man kan åka bil annars blir det så jävla långt med buss plus att man lär gå en bit mellan Willys och bussen.

Oh gud så jävla kallt det var här inne i lägenheten när jag klev upp så det blev att dra på sig tofflor och en hood och värma upp sig innan man kan göra något vettiig, dom sätter ju inte på elementen här först ett visst datum i oktober/november någongång tror jag det är.

Hörs senare när jag är hemma igen och dom har åkt hem.

*slängpuss*

Ett litet inlägg bara.

Enligt svenska folket så ligger en av mina favorit låtar på 8:e plats över sveriges super hits! Is takes a fool to remain sane med The ark <3 Den låten är så underbar!


Oh jag blir så glad av att se Jonas Gardell på tv han är så spralig och glad hela tiden, har sett honom på två program nu ikväll och han sjöng Aldrig ska jag sluta älska dig som han har skrivit och den är så fin. Och så hade han bästa komentaren om låten Öppna landskap, han så nåt i stil med; Jag hatar den här låten så intensivt. Den är hemsk, riktigt, riktigt rådålig. Fan Ulf Lundell, skäms!  Sen så sa han en annan bra sak; Man kan inte sjunga falskt bara alternativt.

1 oktober börjar Greys Anatomy igen! *happy* Och imorgon börjar Andra Avenyn!

Ibland vet man bara inte vart man ska ta vägen när man känner sig ledsen och sårad, jag vill ta tag i problemen och få dom ur världen medans andra inte vill det. Det är riktigt jobbigt! Men du vet att du betyder mycket för mig, har alltid gjort och kommer alltid att göra.


Funderar på om jag ska se på film nu eller på Outsider, vi får se!

Oh godnatt på er för det blir inga fler inlägg idag!

*slängpuss*



Det finns en längtan.

Förlåt att jag inte uppdaterat något alls idag men har verkligen inte varit på något bra humör alls fast nu på eftermiddagen har jag blivit gladare och poppat musik på hög volym.

Har försökt pluggat lite samhälle idag och bara tagit det lugnt, det känns skönt att bara vara för sig själv ibland faktiskt man behöver det för att bara kunna rå om sig själv.

Imorgon kommer ju mamma förbi en sväng ett par timmar det ska bli trevligt, kommer ju hit med min nya tv och sen ska vi iväg och äta pizza i stan.

Ikväll ska jag se på Jonas Gardell på tv! älskar den mannen.

Jag längtar till nästa helg när Sandie kommer! Vi ska ha så jävla kul. <3

Lovar att uppdatera bättre från och med imorgon, okej?!

*slängpuss*

Rensa ut allt.

Ibland behöver man verkligen låta tårana bara falla och man känner sig lättad men ändå så är det nåt som tynger än, jag önskade jag hade lättare för att prata om saker och förklara hur jag verkligen känner mig.

Jag vet att jag inte är något ängel jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli vi har alla brister och fel som vi får lära oss att leva med och försöka göra så gott det går av det. Nobody is perfect, take it or leave it!

Har inte mått något vidare alls idag varken fysiskt eller psykiskt .. Ibland vill man bara försvinna långt härifrån. Föresten, tack Fredde för du fick mig att skratta.

Jag tror jag ska försöka gå och lägga mig och försöka koppla bort allt för en stund.

Behövde bara skriva av mig lite, hörs imorgon!

Bad days.

Ja alla har väl dåliga dagar speciellt när man inte får sova riktigt jag har ju inte sovit bra först idag och det efter nästan två veckor, så jag är väl inte på mitt bästa humör om dagarna och absolut inte idag. Allt känns riktigt piss just nu och jag har bara lust att gå oh hänga mig eller nåt!

Ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma alldels själv för jag har ingen som helst lust att varken prata eller träffa någon när jag är på det här humöret.

Har iallafall ätit lunch med Annica idag efter att jag följde med henne till USÖ sen gick jag runt på stan en sväng och på ICA innan jag åkte hem och nu sitter jag här. Skriver kanske någon rad senare.


Sitter i skolan ..

Nu har man samhälle och ska skriva om ett land, jag skulle egentligen ha haft prov idag men skjuter upp dom till nästa vecka pga sömnbrist så jag inte orkat plugga nåt.

Jag blev rätt deppad när jag åkte till skolan för på vägen låg en överkörd igelkotte! vet att det heter igelkott men igelkotte lät sötare, jag tycker igelkottar är söta därför blev jag lite ledsen när jag såg den ligga där vid vägkanten. *ledsen i ögat*

Nej man kanske skulle läsa vidare på wikipedia eller nåt .. men jag har ingen lust att sitta ner, jag har fortfarande ont i svanskotan sen jag ramlade ner för trappan för typ två veckor sen.

Hörs senare!

*slängpuss*



Happy Birthday ;*

Idag fyller mina änglar Jessicka och mamma år! Grattis till er <3

Jag har sovit rätt så bra inatt somnade ganska så fort efter att jag hade lagt mig vid 22:30 och känner mig hyfsat så utvilad just nu bättre än på länge iallafall och jag har inte försovit mig eller någon huvudvärk.

Idag slutar jag 11:45 och då ska jag till stan och äta lunch med Annica och så lär jag in på H-M och så ska jag hämta en bh som jag la undan i onsdags.

Ha en trevlig fredag så hörs vi senare!

*slängpuss*

Riktigt slapp dag ..

och dåligt uppdaterd också .. sorry!

Jag har varit på riktigt pisshumör idag men det är väl bara för att jag inte får sova som jag ska, sen att huvudvärke går upp och ner men nu var det iallafall ett par timmar sen den försvan så jag hoppas jag får somna sen utan huvudvärk och sova tills klockan ringer imorgon.

Har färgat utväxten idag eller ja försökt det var ju nån bilig toning från Rusta som inte fastnade på mitt hår så nu är det typ mellan brunt eller nåt.

Nu ska jag kolla klart på Simpson sen Family Guy innan jag tar hand om disken som jag inte hade nån lust med igår.

Jag är nog inte på humör att skriva något mer inlägg ikväll så godnatt på er! Hörs kanske imorgon innan jag åker till skolan om jag hinner.

*slängpuss*

Huvudvärk .. igen.

Jag somnade faktiskt lite tidigare inatt sist jag kollade på klockan var den 02:40 men istället vaknade jag vid 07:30 och har världens huvudvärk som jag har sluppit nu i flera dagar, men jag förstår ju kroppen också får den inte tillräckligt med sömn (energi) så mår den inte bra och visar väl det genom att ut huvudvärk. Haha vilken jävla läkar förklaring!

Somnade iallafall om tills nu typ och nu har jag ingen huvudvärk och jag hoppas den håller sig borta ett tag igen nu.

Idag ska jag ta och städa oh greja, försöka plugga och sen kanske ta och färga håret vi får se sen, nu ska jag iallafall gå och göra frukost. Hörs sen!

*slängpuss*

Jävla sömnrubbningar!

Klarade mig igenom dagen hyfsat så bra trots att jag var typ nån helt annanstans hos John Blund eller nåt, har varit skittrött och det är jag fortfarande.

Var ju iväg till marieberg med Tommy (min lärare) och pratade med en eventuell praktikplats och dom verkade väldigt trevliga och Tommy skulle ringa chefen imorgon och höra vad hon bestämmt sig för och jag själv tror på ett ja för som det verkade så gillade dom mig.

Slutade typ 14:45 idag och så passade jag på att tralla runt på stan ett tag och kolla lite innan jag skulle till ICA och handla och så köpte jag en snygg topp på Zara.

Nu ikväll har jag försökt att plugga men inte gått något vidare alls för jag är alldels för trött i huvudet för att kunna ta in nån fakta inför proven så jag får plugga inför proven imorgon på lektionen istället.

Träffade Mimmi idag också men vi ses alldeles för sällan ju träffades vi ju varje dag hela dagarna sen när vi flyttade till Örebro har det blivit mycket mindre men vi får ta och ändra på det.

Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med just nu för att inte somna, jag känner att det inte riktigt är läge än att sova för då lär jag väl vakna vid 2 - 3 inatt. Disken väntar ju ifs men den känns inte så lockande .. fast man kanske skulle ta hand om skiten ändå ..

Orkar antagligen inte skriva  nåt mer ikväll så godnatt på er när ni väl går och kramar kudden.

*slängpuss*

Damn it!

Jag försov mig idag också! Jag sover alldeles för dåligt om nätterna ju därför vaknar jag inte av väckarklockan, jag la mig ju och kollade på film igår typ 21:30 sen vid 23:00 så slutade filmen och jag släckte och skulle sova eftersom jag sov så lite natten innan och var astrött men sov typ till 00:30 sen vaknade jag då och kunde inte somna först klockan var över 04:00. Jag låg typ bara och snurrade runt i sängen det gick bara inte att få nån ro att somna även fast jag kände hur trött jag var.

Så jag missar dom två första lektionerna idag sen vid 11:20 ska ju jag och min lärare iväg till marieberg och kolla nån praktikplats där som han hade bra kontakter i och dom var intresserade av att lära sig teckenspråk vilket då är perfekt om jag kommer eftersom jag har tecknat sen jag var 4 år typ.

Efter skolan lär jag försöka komma ihåg att jag måste in på ICA och ha apelcinjuice och bröd och så ska jag försöka gå in på Gallerix och kolla efter några saker.

*slängpuss*

Pluggat ..

ikväll har jag iallafall varit rätt så duktig och pluggat lite har dock inte pluggat något alls till provenmen vadfan det får jag väl göra imorgon, jag hade verkligen ingen lust alls.

Sitter och planerar fredagen och lördagen med ett par personer också det ska bli trevligt sen på söndagen kommer ju mamma förbi en sväng på vägen hem från Karlstad och kommer med min nya tv sen ska vi in till stan och käka.

Imorgon ska jag troligtvis till Marieberg med min mentor och prata med en praktikplats där, skulle egentligen dit i fredags men då hade jag ju sån huvudvärk.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Sweeny Todd - the Demon barber of Fleet Street för jag vet inte vilken gång, jag älskar den filmen helt enkelt.

Efter det ska jag sova är galet trött idag eftersom jag sov så dåligt inatt eller dom flesta nätterna den senaste veckan, funderar på att köpa nåt sånt där "hjälp-att-sova" grejs på apoteket. Godnatt på er iallafall!

*slängpuss*

Slutade tidigare idag.

Blev en kort dag i skolan idag från 12:20 - 14:20 för våran idrottslärare var sjuk så den blev ingen idrott vilket var skönt så trött som jag är idag sen så fick vi slua en timme tidigare på den andra lektonen för våran lärare är så snäll.

Kom hem vid 15:00 men gick hem till Sisse istället och satt och pratade med henne istället för jag höll på somna, behövdes piggas upp. Kom typ precis hem nu och ska ta och sätta ingång med pluggandet så man slipper det sen.

Ska plugga ett tag nu sen göra middag sen forsätta plugga lite till tror jag om jag inte hinner klart allt före.

Hörs senare!

*slängpuss*

Försov mig imorse!

*ledsen i ögat*

Jag vaknade typ 20 minuter innan jag skulle till bussen så det blev ingen psykologi idag och det är faktiskt tråkigt, jag är inte den som bryr mig om jag missar en lektion eller två men psykologin vill jag verkligen inte missa ju! Men Jag kunde faan inte sova inatt tror jag lyckades somna vid 04:00 så det var väl därför jag inte kännde när klockan ringde men vaknade av ett sms.

Nästa lektion börjar 12:20 så jag sov typ 2 timmar till innan jag gick upp och började göra mig iordning är inte klar än men tänkte bara skriva några rader här för jag behöver inte stressa, ska med bussen 11:12 eller 11:32 har inte bestämmt mig riktigt än.

Och när jag kommer hem efter skolan blir det att försöka plugga för jag har saker som ska lämnas in idag men som inte hunnit blivit klara sen har jag ett prov på torsdag och ett på fredag som jag knappt pluggat till heller, men jag är så jävla trött på tisdagseftermiddagarna eftersom vi slutar 17:00 då.

Have a nice day!

*slängpuss*

Tralalala ..



Denna låten gillar jag skarpt just nu ..

Whooow typ en rubrik ..

HAHA ...

Jag är typ på kalas humör just nu är skitglad fast vet inte precis varför men ändå, har iallafall haft en riktigt trevlig kväll tillsammans med Sisse och kollat på Simpson och Family Guy. Jag äälskar våran humor!

Nu sitter jag och dricker varm choklad och lyssnar på musik försöker varva ner känner mig helt uppskruvad och rastlös just nu, ska lägga in några bilder på bdb jag tagit idag några på mig och Sisse, haha.

Imorgon börjar jag 08:10 men psykologi igen lika trevligt varje gång även om det är lite tidigt för mig jag tycker om att sova länge på morgonen ju men för Leffe går jag upp, HAHA!

Blir inget mer inlägg ikväll så godnatt på er folket!

*slängpuss*


ASL.



Bara för att jag tycker att han är skitsöt! Men jag fattar bara hälften eftersom det är ASL och inte svenskst teckenspråk.

Shopping på rusta.

Jag hann men bussen precis idag så jag kom inte försent gick och möte Sisse på biblioteket och vi traskade iväg till psykologin, jag älskar verkligen psykologin och våran underbara lärare vi har.

När vi slutat åkte jag och Sisse till rusta för jag skulle handla hårfärg men slutade med att jag handlade för nästan 500 :- köpte en matta, hårfärg, diskgrejer, toa-hushållspapper, hårspray, mousse och annat smått.

Och jag vill att Sandie ska komma NU! Jag hoppas dessa två veckor går skitfort för vi ska ha kanonskojj när hon kommer då ska vi kolla om det verkligen spökar här på Heden som det har sagts i alla år att gamla mentalsjuka som bodde här förr fortfarande finns kvar, så ska vi se på film med Johan och Sandie ska pierca mig. <3

Sitter och äter en smörgås nu för jag pallade inte att laga någon mat idag pch ska snart gå över till SIsse ett tag och slappa framför tvn men henne och hålla henne sällskap medans hon tvättar.

Hörs kanske lite senare när jag kommer hem ifrån henne

*slängpuss*

Godmorgon!

Sov inge bra alls inatt somnade inte först runt 04:00 efter att ha legat och snurrat i evigheter för jag la mig faktiskt i en bra tid vid 00:30. Hade tänkt gå upp idag 09:30 men gick inte upp först efter 11:00 så känner mig lite halv stressad och sur för att pengarna är försenade men det är dom typ varje månad, kommer aldirg det datum som står på papperet.

Sitter och väntar på att håret ska torka till lite har haft i mousse annars skulle håret bara lägga sig och se helt fucked up ut, ska iväg och möta Sisela sen 13:45 men tror att det blir ett par minuter senare för jag lär nog inte hinna med min buss som jag hade tänkt men vi hinner ändå till Virginska.

Det är så intressant med psykologi och just nu håller vi på att prata om olika försvars mekanismer om hur man kan reagera vid olika beteenden och så.

Hörs senare!

*slängpuss*

I'm a plugghäst ..

inte nej .. fast jag har försökt lite idag iallafalll så jag har kommit en bit framåt.

Jag har mest suttit och pratat med Sandie hela dagen så trevligt så, jag längtar galet mycket tills hon kommer hit för då ska vi ha grymtskojj! heeela helgen.

Imorgon börjar jag ju inte först 14:30 så då ska jag passa på att tralla runt i stan och kolla efter lite små saker som jag behöver, känns som det var evigheter sen jag gick på stan men det är väl lika bra för man shoppar bara massa då ju, haha.

Tror jag ska ta och sätta på en film eller något börjar bli uttråkad och rastlös, Sisse skulle komma förbi men gissar på att hon fastnade på annat håll *blink*

Hörs kanske inget mer idag men skriver några rader innan jag drar iväg in till stan imorgon.

*slängpuss*




Idag måste jag verkligen plugga.

Vart kankse uppe lite för länge igårkväll men spelar väl ingen stor roll ändå, varit vaken i typ 25 min så jag ska strax göra iordning lite frukost eller ja kankse låter bättre med lunch, haha.

Sen idag måste jag plugga! Jag måste verkligen göra det för jag bara skjuter upp det till sista minuten så nu har jag både psykologi och praktiskmarkadsföring a&b men psykologin går fort så det är ingen fara men det andra ser jag inte fram emot att gå igenom men behöver ha det till praktiken sen. Och så måste jag plugga till två prov i samhälle och skriva klart en uppsats i samhälle. Och så ska jag städa klart jag orkade inte igår, ska fixa i badrummet och så damsuga.

Jag hade värsta sjuka drömmen inatt, det var faktiskt en av dom mest sjuka jag haft tror jag. Började att jag var i stan här i Örebro med Rosemarie sen träffade vi Sandie och gick runt, det var natt och mörkt men så helt plöstligt kommer Hanelie en gammal personal från min och Rosemaries gammla skola och tog Rosemarie och var skitförbanad. Sen sprang jag efter Sandie och vi gick ett tag när polisen började jaga oss och så helt plöstligt var min lillebror där också och blev jagad, polisen jagade oss i evigheter men när vi äntligen lyckades fly var det ljust ute igen.

Kanske dags att ta itur men pluggandet då, eller ska fixa käk först. Hörs sen!

*slängpuss*

I <3 Pirate of the Caribbean.

Okej jag erkänner! Jag hade fel, sååå fel!

Jag såg ju Svarta Pärlans förbannelse förra helgen och tyckte den var helt underbar så nu ikväll har jag sett Död mans kista och Vid världens ände och dom är fantastiska alla tre, jag har liksom dissat den enda sen 2003 då den första filmen hade premiär men nu har jag som sagt ändrat helt uppfattning. Och jag bara älskar Jacks komentarer och finuliga påhitt som har har för sig, sen är han så underbart snygg i filmerna också ju.

Så har jag städat min lägenhet idag också så nu har jag bara lite små saker kvar att fixa, måste plocka in disken som antagligen har torkat nu och så.

Tror jag ska ta och se en film till sen när jag är klar med allt jag har aldrig varit någon riktig film människa har mest haft koll på musik, men nu dom två sista året har jag verkligen fastnat för film och börjat kolla på olika typer av filmer som jag alltid har dissat förut för att dom inte varit min stil.

*slängpuss*


Publicerings fel!

Inläggen "Sömnlös natt." är ifrån igår men av någon jävla anledning uppdaterades det idag så det står den 13:e istället för den 12:e.

Lööördag ..

Rubriktorka...

Jag klev upp för typ sådär 20 minuter sen och pratade med SIsse innan hon skulle iväg och handla med Bella och Markus, hade ingen lust att följa med för jag vaknade vid 07:00 och hade satont i huvudet men det har försvunnit nu när jag sov några timmar till.

Ska ta och diska och städa lite snabbat sen för det börjar se lite jävligt här nu och skulle ha diskat igår men det blev aldrig av så nu har man det kvar istället. Så det är bara att sätta på musik och köra igång ..

Sen vet jag inte vad som händer men egentligen skulle jag behöva in till stan och handla lite men jag tror inte jag har någon lust idag så jag gör nog det på måndag istället för då börjar jag ju inte först 14:30 och jag har lite ärenden att göra då innan så det får bli då.

Hörs senare!

*slängpuss*

Sömnlös natt.

Har inte sovit något bra alls inatt så jag sov nästan till 14:00 idag men spelar väl inte sån stor roll eftersom det är helg nu men jag är sur eftersom jag ville iväg till marieberg och kolla praktiken som fanns där, får väl göra det nästa vecka istället.

När jag vaknade och slog på tvn blev jag glad för att hela Sex and the city gängen var hos Oprah så då var man ju tvungen att kolla, gillar inte Oprah egentligen med ändå.

Just nu har jag inte alls så ont i huvudet men öronen är inge vidare alls idag men har tagit tabletter nu så jag hoppas dom hjälper lite iallafall och så får vi se hur länge jag klarar mig utan huvudvärk idag.

Hörs lite senare!

*slängpuss*

Party hos Rosemarie.

Har varit inne hos Rosemarie och haft trevligt hela kvällen tillsammans med henne, Sisela, Bella, Markus och så sist kom Kunta. Först spelade vi anden i glaset och det gick väl lite upp och ner, vet inte riktigt om jag tror på det även om jag fick ett par svar. Sen har vi haft några konstiga lekar för oss haha, typ "jag har aldrig" och sånt.

Inatt ska Sisela sova här för att Bella och Markus har hennes rum men hon sitter i korridoren och pratar i telefon just nu och jag ska strax in till Rosemarie en stund till innan vi ska sova för jag börjar bli grymt trött nu och känner spänningar i huvudet jag som klarat mig hela dagen nu men det är antagligen för jag har tagit några groggar.

Känns som det är söndag imorgon fast det bara är lördag men tror det blir en lugn lördag imorgon, kanske ska in till stan en sväng eller så.

Ville bara upptadera lite, vi hörs nog inget mer inatt.

*slängpuss*

Kvällen har varit lugn.

Ja det kan man säga väldigt lugn för jag har haft huvudvärk till och från så jag la mig och sov ett par timmar innan Sisse kom förbi en sväng när hon var inne hos Rosemarie som höll på med en modellsession.

Nu är huvudvärken iallafall borta för stunden bara öronen som värker, hoppas det gått över tills imorgon för jag vill känna mig pigg när jag ska på marieberg med min metor oh kolla praktiken.

Har pratat massa med Sandie ikväll också och hon kommer ner den 26:e denna månaden och jag längtar galet mycket, vi ska ha kanonskojj! <3

Och den 21:a kommer mamma förbi en snabbis påväg hem från Karlstad så ska hon ta med en ny tv till mig eftersom min är helt störd.

Ska klart på Family Guy nu sen göra mig klar för sängen klockan är inte mycket men jag behöver faktiskt sömn just nu, tror att min huvudvärk bror mycket på sömnbrist och även vätskebrist så jag försöker dricka mer.

*slängpuss*

11 september.

Ingen har väl missat att det är 11 september idag ett datum som man alltid kommer att minnas, men jag förstår inte riktigt hur det kan ha gått 7 år sen WTC?! känns som om det var alldels nyss för jag minns den dagen så väl, precis som när Anna Lindh mördades så minns jag den dagen också.

Idag slutade jag 12:00 vilket var riktigt skönt för jag är galet trött och det gör så att jag är på rätt pissigt humör också så nu är jag hemma och tar det lugnt, ska nog se på Cityakuten på min extremt dåliga tv men först försöka få nåt i mig sen ska jag ta och fixa lite här hemma.

Får se vad som händer ikväll om det bara blir att ta det lugnt och kanske försöka plugga lite men det är ganska säkert att det inte blir av.

Imorgon ska jag ut till marieberg med min lärare och kolla en eventuel praktikplats där, lite drygt att vara enda där ute med vadfan.

Hörs senare!

*slängpuss*

Ett snabbt inlägg.

Ville bara skriva Godmorgon och hoppas alla får en bra dag!

Jag ska alldels strax gå iväg till bussen fast egentligen har jag ingen lust alls, mår illa för att jag försökte få i mig lite frukost som jag är så dålig på att äta men fick i mig två tuggor av mackan och ett glas oboy.

Hörs senare!

*slängpuss*

A boring day at home.

Har fortfarande ont i öronen och huvudet värker men inte lika mycket längre som tur är, trodde det skulle explodera tidigare idag. Har inte gjort mycket alls idag mer än att tvättat lite och ordnat upp i min klädgarderob där det var kaos.

Ska inte vara uppe länge till kväll jag ska bara fixa klart lite små saker och hämta den sista tvätten sen lägga mig och se på film. Imorgon ska jag försöka komma iväg till skolan, kanske försvinner huvudvärken om jag får sova lite mer.

Och nån helg här framöver så kommer Sandie ner till mig och i början på oktober kommer Jessy! Jag längtar <3

Jävla msn som strular idag också, många som har problem.

*slängpuss*

Damn headache!

Kom inte iväg till skolan idag för jag vaknade med världens huvudvärk oh ont i öronen och mina tabletter hjälpte inte alls, har tagit både alvedon och när inte det hjälpte efter typ 40 min så tog jag ipren.

Sitter och kollar på Våra bästa år som man typ alltid gör när man är sjuk men det blir bara mer och mer överdrivet nu och inget går som jag vill.

Ska bara se klart det sen försöka få nåt i mig och gå i tvättstugen, lika bra att få något gjort värken blir inte bättre av att bara sitta stil och glo.

Hörs lite senare.

*slängpuss*

Sjukt trött idag.

Som jag sa imorse så har jag sovit alldeles för lite inatt och har vart på pisshumör i skolan hela dagen typ men det har ju sina orsaker med tanke på vilka jag träffat, och det har varit en tråkig jävla håltimme också från 09:20 - 12:20.
Så sista lektionen var det idrott och vi spelade innebandy vilket jag tycker är rätt kul men inte idag, jag var alldeles för trött för att hålla koll på bollen.

Kom hem runt 18:00 och skulle in till Rosemarie 18:30 men dom ändrade till 19:00 så när man kom in till henne så hade Sisse och hon lagat en överaskningsmiddag till mig, såå söta är dom! Det var en lite försenad födelsedagsmiddag men det gjorde inget alls, var skitmysigt ändå. Så fick jag en söt flaska med rosa sten och blommor i.
Sen hade vi lite udda saker för oss tillsammans med grannen, haha guud vad jag skrattade sen råkade jag dunsa ner för trapporna och det gjorde satont!

Var hos och började kolla på en av mina favorit filmer Om en pojke men jag orkade faktiskt inte se mer så nu sitter jag här och ska alldles strax göra mig klar för att gå och sova, är verkligen galet trött.

*slängpuss*

Godmorgon världen!

Idag fyller min gullunge 1 år ;* Grattis älsk!

Shit va trött jag är idag! Jag gick och la mig alldeles för sent igår eller egentligen inte men jag sov ändå för lite, drygt 5 timmar och det är allldels för lite men jag kommer väl in i det snart.

Ska gå till bussen om typ 25 minuter och är nästan klar ska bara packa ner lite grejer, klä mig och kleta på lite mascara sen är jag redo för ännu en "sooolig" dag, jag blir fan deprimerad av det är vädret, är iaf rätt glad att vi är psykologi nu första lektionen på Virginska men sen har jag håltimme från 09:30 - 12:20 vilket inte känns lika kul. Sista lektionen är det idrott och jag hoppas VERKLIGEN vi är inne då annars strejkar jag, aldrig att jag är ute på gräsplan och håller på där.

Sen ikväll ska jag ju vara med Rosemarie och Sisela men vet som sagt inte vad vi ska göra, haha. I'm curious.

Skriver väl någon rad när jag kommer hem för jag får inte göra nåt annat än sitta här fram till 18:30 .. så det är väl bara att lyda då.

Undra om jag hallicunerar för jag hörde precis ankor utanför .. kanske var grannarna eller nåt, haha!

*slängpuss*

Falling like rain.

Seriöst?! Vilket jävla skitväder men blir ju helt dränkt så fort man sticker ut näsan, regnet är verkligen det jag hatar mest med hösten.

Har varit hos Sisse och kollat på Family Guy med henne och Jåjja sen före det så har jag lagat mat så det räcker ett tag, jag hatar att laga mat men gjorde lite köttbullar sen min specialare med köttfärssås, ris, ärtor, majs och paprika.

Psykologin var lika intressant som vanligt fast Sisse var inte med för hon har grymt ont i halsen och är svullen men imorgon är hon förhoppningsvis med, träffade Farah också innan lektionen började och pratade lite med henne ;* Jag har saknat henne grymt mycket.

Imorgon eftermiddag vet jag inte alls vad jag ska göra men det vet Rosemarie och Sisse oh jag är riktigt nyfiken på vad dom där två hittat på, för jag vet att dom kan ha riktigt udda idér speciellt Rosemarie.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och sen läsa två sidor tills imorgon. Godnatt!

*slängpuss*

Me <3 sovmorgon.

Jag gick upp för typ 30 minuter sen och känner mig rätt så utsövd, det är så skönt att få sova lite extra på måndagarna med tanke på vilken tid jag går upp tisdag-fredag, då blir det runt 05:15 typ.

Och nu kan jag göra mig iordning i lugn och ro för behöver inte stressa iväg alls, tar bussen som går 13:32 härifrån och möter Sisela i stan.

Jag måste skriva upp vad jag ska handla på ICA idag också annars glömmer jag det sen när jag väl är där och så går man runt där i evigheter sen.

Vädret verkar lika pissigt som igår, faan!

*slängpuss*

Tillbaka i Örebro.

Sorry, det blev inget bloggande alls igår.

Fast gjorde inte speciellt mycket igår faktiskt men hade skrivkramp, jag kollade iallafall på Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse och tro det eller ej men jag tyckte om den! Jag har inte velat sett såna filmer innan för det är inte min stil men Sisela har sett till så att jag fårr upp ögonen för såna filmer också, dom kan vara riktigt bra sen så visste jag ju redan att Johnny Depp är sjukt snygg i filmen.

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag. Åkte till Örebro tillsammans med Sisse som idag fyller år! Grattis till dig igen, bruden ;* Och när vi kom till Örebro så åkte vi hem till Rosemaries pojkvän för att Rosemarie och jag hade planerat att överaska henne så Rosemarie ringde henne och sa att Kunta hade varit otrogen och dumpat henne så vi var tvungna att komma och hjälpa henne att bära hem lite saker ifrån honom men när vi kom dit blev det tårta. Väldigt mysigt blev det!

Jag kom hem för typ en timme sen och regnet bara öser ner så jag sitter och väntar på att håret ska torka så jag kan borsta ur hårsprayen annars kan jag inte gå ut imorgon för dom stänger av varmvattnet här imorgon fram till 14:00.

Börjar ju 14:30 imorgon så jag skriver några rader när jag vaknar eller nåt sånt.

*slängpuss*





Rösta på mig!



Klicka på bilden och rösta på mig, samma bild som ovan finns där... : )

Nostalgitripp.

Skrev innan idag ju att jag lyssnade på gamla låtar från när jag var runt 11 - 15 sen så har jag kollat på en film med mamma son var rätt konstig och utdragen handlig men nu har jag suttit här ett tag och läst gamla dagboksinlägg på luderstorm och minns en massa.

Det kommer massa tankar och känslor jag saknar den tiden väldigt mycket det finns så mycket därifrån som jag saknar, och människor!  Speciellt 5 personer som jag verkligen har några av mina finaste minnen ihop med som alltid kommer vara mig varmt om hjärtat, jag har fortfarande kontakt med dom även väldigt, väldigt sällan. Och våra relationer är väldigt tunna förut visste pratade vi om allt och nu nästan ingenting.

Även om jag skulle träffa alla och börja umgås med er igen skulle ingen bli som förut, vi har förlorat så många år av varandra.

Jag är uppväxt mer er speciellt en av er som träffade mer än någon annan överhuvudtaget, inget gick före dig inte ens min familj. Er andra träffade jag ganksa så ofta iallafall så ofta alla hade tid iallafall och nu har vi inte träffats på hur många år som helst, jag är vuxen nu och det är ni med snart.

Och dig som jag träffade mest du är också vuxen du är väldigt vuxen, du har ett helt nytt liv och jag vet inte varför vi inte träffas. Jag tror att jag känner en viss rädsla för att allt har förändras och att vi inte längre är varandra nära.

Jag behövde bara skriva av mig lite tankar, jag ska alldels strax sova för jag är rätt trött men kan inte sova med massa tankar som far runt.

*slängpuss*

På bättringsvägen.

Har inte haft riktig ork att skriva blogg först nu har mest slappat framför tvn och kolla på Våra bästa år och Cityakuten, känner mig lite piggare idag fast känner som om jag har feber som går upp och ner så fort jag anstränger mig minsta lilla.

Sitter och lyssnar på massa musik som jag lyssnade på när jag var yngre runt 11 - 15 och man får massor med minnen både bra och dåliga, saker man aldrig vill glömma och saker man önskade aldrig hänt och ger tankar som "tänk om?". 

Nu ta och kolla på en film på tvn nu men vi hörs senare!

*slängpuss*

I mitt huvud just nu.



Han har inte bara en underbar röst, han har stil också ; )

Ibland stör det mig bara.

Nu är jag hemma eller ja jag har vart det ett par timmar kom hem vid 20:00 men har inte orkat koppla in datorn först nu, känner mig inge pigg alls. Det känns riktigt skönt att vara hemma iallafall.

Ooh ibland vet jag inte vad det är för känsla som kommer över mig känns som en typ svartsjuka fast egentligen är jag inte svartsjuk alls, känner bara att det jag vill ha mer tid och uppmärksamhet av vissa personer men jag känner också att jag inte har några såna känslor alls för personerna i fråga. Ibland vet jag inte alls vad jag känner och vill, har bara lust att stänga allt ute.

Väntar på att Sex and the city ska börja det är alltid lika kul att se även om jag sett alla säsongerna ett x antal gånger, sen ska jag nog se på Prison Break med broder D innan jag försöker få lite sömn med min underbara hosta .. *ironi*

*slängpuss*

Gävle nästa!

Jag bestämde mig för att åka hem ändå jag känner inte för att sitta här i min lägenhet alldels själv och vara sjuk hela helgen, jag tycker inte om att vara ensam. Så jag åker hem med tåget som går runt 17:00 bara för att slippa stressa jag orkar knappt packa så jävla svag är jag just nu, och jag hatar verkligen att vara svag och känna mig hjälplös.

Vi hörs senare när jag kommit hem eller nåt sånt.

*slängpuss*

Helt förstörd.

Vilken natt! Jag har hostat som en idiot så nu har jag skitont i både magen och ryggen av allt hostande, och jag somnade inte först runt 04:00 imorse. Hostan är det värsta när jag blir förkyld det har alltid varit så, när jag va yngre var jag ofta tvungen att åka in till sjukhuset för att jag hostade så mycket så jag fick sprutor med kortison (stavning?). Är glad att jag inte minns så mycket infrån just sjukhusbesöken vilket är konstigt jag som minns så mycket från när jag var liten, har minnen från när jag var lite över året.

Idag blir det bara att ta det lugnt fast egentligen beöver jag till stan och till affären men jag vet inte riktigt om jag orkar det idag, får se hur det känns lite senare det finns ju en ICA Nära här brevid men allt är dyrare där där och vet inte om dom är så frächa med sina produkter.

Sitter och funderar vad jag ska göra i helgen för jag lär ju inte vara riktigt pigg för att gå ut med en par kompisar och sen så är varken Sisela eller Rosemarie kvar i helgen så här finns inga roliga filurer kvar. Men vet inte om jag har lust att åka hem igen i helgen eftersom jag var hemma igår.

Jag får se vad som händer och bestämms senare.

*slängpuss*

Städat och känner mig piggare.

Jag känner mig faktiskt rätt pigg idag förutom en täppt näsa och hosta så jag ska försöka gå till skolan imorgon, får se hur natten blir först om det blir bara att vara uppe och hosta så blir jag nog hemma imorgon också för att hosta så som jag gör tar all kraft.

Idag har jag försökt att städat lite men orkade inte klart allt så det får jag fixa imorgon eller nån dag, var tvungen att göra nåt idag för jag blev så rastlös jag hatar att vara sjuk.

Varför ska det ta sån jävla tid för?! Jag är trött på att vänta nu, jag har planerat så mycket nu både själv och tillsammans med mamma. Det ska bli såå kul!

Ska se lite på tv nu sen försöka lägga mig och sova känner mig rätt slut i kroppen nu och jag vill försöka komma till skolan imorgon men även om jag är blir hemma måste jag till stan och handla mat.

*slängpuss*


Sova bort förkylningen.

Jag vaknade för typ sådär 30 minuter sen har nästan sovit sen 16:30 igår eftermiddag förutom vid 23:00 då jag var upp och försökte få nåt i mig men efter det har jag sovit, det behövdes verkligen för jag känner mig mycket piggare men fortfarande väldigt täppt i näsan.

Nu ska jag ta och kolla på Våra bästa år sen försöka städa lite här och plugga men vi hörs om ett tag!

*slängpuss*

Dunderförkyld igen.

Blev ingen skola för mig idag för att jag har knappt sovit något alls inatt bara legat och nyst , haft feber oh haft världens huvudvärk, och nu är jag alldeles täppt i näsan.

Ska bara ta det lugnt idag och hoppas på att jag är piggare imorgon för jag avskyr verkligen att vara instängd här alldles ensam, det blir så långtråkigt.

Vi hörs lite senare.

Underbar kväll!

Nu sitter jag äntligen i lugn och ro i mitt rum efter en kväll med mina girls, vi har verkligen levt livet och SIsse oh Rosemarie klädde ut sig till spöken och gav bort risifrutti till grannen som trodde dom var muslimer, haha! Sen kom Ågren oh höll på dryga sig i en evighet och tyckte att jag skulle följa med han till hans rum och dela säng med han inatt! HAHA!

Jag, Sisse och Rosemarie har verkligen udda samtal vart vi än är spelar ingen roll om det på tåget, på vägen till affären eller i bussen. Vi pratar faen om allt möjligt udda.

Just nu känner jag mig inge vidare alls, mitt huvud dunkar och näsan är både täppt och rinner, ska alldeles strax gå och tvätta mig oh lägga mig.

Och jag träffade en av världens finaste människa idag <3 Kändes så jävla underbart även om det bara var för ett ögonblick, det var ett år sen vi sågs sist och jag kommer alltid att älska dig! Grattis på dig igen ;* Nu är du 19 år!

Ett litet grattis till Kaulitz pojkarna som också fyller 19 idag ;*

*slängpuss*

UPPDATERING!

Min mentor ringde precis och sa att inte behöver inte komma idag så nu sitter man här nästan klar och vet inte vad jag ska göra, ska nog diska och städa lite innan jag ska in till stan vid 13:30 och träffa Sisse.

*slängpuss*

*snörvel*

Har ganska så precis gått upp och ska göra mig iordning och åka in till stan och träffa min mentor, vi ska gå och prata med lite folk och fixa min praktik. Inte för att jag känner mig sådär supersugen att göra det för jag har vaknat miljoner gånger i natt och fått snyta mig, halsen kliar och jag nyser typ hela tiden. Mys!

Sen efter jag fixat praktiken ska jag träffa Sisela och  vi ska gå till Virginska och ha psykologi efter det blir det ica sen heem och fixa lite här, ser ut som fan och sen ska jag bara ta det lungt oh lär plugga lite tills imorgon och hoppas jag blir piggare imorgon men eftersom allt redan är igång så kommer jag antagligen vara ännu mer krasslig.

Vi hörs senare när jag kommer hem lär ta och sätta fart nu, allt tar dubbelt så lång tid när man inte är pigg ju!

*slängpuss*