I'm back :>

nu funkar mitt internet igen :]] ingen aning om hur. såg bara att lamporna på "dosan" lös som dom skulle så jag provade logga in på msn oh det funkade ;D yeah! känns riktigt skönt faktiskt. har saknat att pratat med folk. oh just nu har jag inga pengar på mobilen. ska ladda på den imorgon :]] orkade inte gå ut idag vet inte riktigt vad det är med mig just nu men har varit så ett par veckor nu. men det börjar kännas bättre faktiskt. blir nog bättre sen efter lovet och så när man sluppit skolan ett par dagar :]

imorgon s k a jag iallafall till skolan. jag kan inte hålla på så här. mår ju bättre när jag väl kommer ut :]. men alla har väl sina dåliga tider liksom. det är en del av livet.

satt oh kolla på outsider; en man som är rädd för gamla tanter så han kan inte ens gå ut. han är rädd att han ska göra dom illa. oh en kvinna som är rädd för typ ledningar oh rör så att hon knappt kan gå på toaletten oh i tvättstugan. jag är nog nöjd med min ormfobi om man jämför den med deras.

i lördags tog jag hål i ena örat på sisela ;p haha. men ska ta oh byta smycke på henne imorgon. sen ska jag träffa rosemarie efter skolan. hon ska faktiskt få göra nåt åt mitt hår :] vågar jag?! haha nädå det går nog bra gums <3 ska iallafall ha min längd kvar. försöker spara mitt hår ju.
sen ska jag ju snart göra en hårförlängning tror jag. inte riktigt bestämmt mig än men jag tror det blir en :]] blir isåfall svart/rosa, svart/rött eller kanske svart/vitt :]. svårt att bestämma mig.

nu ska jag se på cityakuten :] sen blir det la att plugga lite. har ju prov på torsdag ;/ har verkligen ingen lust alls. men jag måste försöka. ska nog också ta oh prata med min mentor imorgon eller på onsdag. men jag är ingen sån som tycker om att prata om såna saker med vem som helst.


CIAO!

Kommentarer



För & Efternamn, tack!

Mail/Msn: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat, honey?

Jag är en flitig läsare, spara mina uppgifter!
Trackback