Don’t let the devil ruin it all.

Nu sitter jag och lånar broder D's lilla laptop igen, var och hämtade min igår men den är fortfarande helt fuckad för att do, jävlarna inte fixat den än så jag ska lämna in den igen på lördag.

Är som sagt hemma just nu för jag behövde verkligen bara försvinna ett tag, allt kändes bara väldigt jobbigt och jag hade inte kraften att ta mig till saker alls men det ska nog bli bättre snart, just nu mår jag riktigt bra.

Kom hem i tisdags och mamma oh jag har bara roat oss dom senaste dagarna med massa shopping och mys, mamma var ju hos mig i helgen också och vi hade satkul!

Har köpt lite nya kläder, skor och smycken oh så var jag och hämtade min nya mobil i fredags också.

Nu vill jag bara skriva ett par meningar och visa att jag verkligen bryr mig och att jag tycker det är så jävla hemskt att det ska behöva hända en sån ung människa! Jag vet att du och jag inte har vart bästa vänner precis men jag är uppvuxen med er, har massor med fantastiska minnen från när vi var mindre och nu är du borta .. att ingen jävel hjälpte dig! Jävla värld vi lever i! Jag tycker så otroligt synd om alla som blev kvar, alla som älskar dig. Rest in Peace!

Imorgon ska jag hjälpa mamma med att hänga upp julgardiner sen så kanske jag ska vara barnvakt åt gulleplutten min som jag saknar massa mycket!

Oh vad jag längtar till Egypten! Det ska bli så underbart att bara få resa iväg härifrån.

Har ju som sagt ingen dator och vet aldrig när jag får chansen att uppdatera så de som vill får plinga mig eller smsa! - 0768193046 -

*slängpuss*

Uppdatering by me again!

Fortfarande ingen dator så jag sitter i skolan och surrar lite med folk och uppdaterar lite.

Jag är på riktigt bra humör just nu och imorgon kommer mamma hit över helgen, det ska bli super mysigt och på fredag är jag ledig. På lördag är det öppet hus på skolan så då ska man dit en sväng.

En annan skitkul sak är att mamma och jag var iväg och betsällde en resa till Egypten i februari så den 12:e åker vi och kommer hem den 26:e.

Nu ska jag läsa lite bloggar medans jag väntar på Sisse sen ska vi in till stan en sväng och kolla lite sen ska jag hem och städa oh tvätta.

Och imorgon ska jag förhoppningsvis hämta min nya mobil som jag beställde i måndags!

*slängpuss*

I'm happy today!

Nu är det fredag igen och jag ska alldels strax gå iväg och äta lunch med Sisela sen ska vi skynda oss hem till Sisse och hämta biljetter till Rosemarie och åka tillbaka in till stan.

Idag när jag kunde sova till 7:00 så vaknar jag klockan 5:00, så jävla typiskt! Skulle till skolan 10:00 på öronundersökning. Träffade Emma, Fredde och Niklas som jag inte sett på över en månad typ! ILLA!

Får se vad som händer ihelgen, ikväll blir det nog bara att umgås med Sisse och bara ta det lite lugnt, skulle spela nåt spel med henne som hon hade.

Jag hade en fantastiskt dröm inatt men den känndes så verklig även om jag vet att det aldrig blir på riktigt fast jag vet inte riktigt om jag vill att det skulle hända heller.

Ska ta och prata lite med Fredde nu sen dra iväg och äta.

*slängpuss*

Allt går så låångsamt!

Sitter i skolan .. har min första lektion på 3 veckor nu. Känns inge vidare alls. Jag är absolut inte på bra humör just nu, har hamnat i nån jävla svart hål igen men känns lite bättre att sitta här med Sisse.

Jag hade iallafall en underbar halloween tillsammans med Jessicka som kom i fredags, vi åkte till valbo oh shoppade lite sen har vi bara haft det mysigt och skrattat massor som vanligt.

Skrev ju sist att jag skulle till tandläkaren men dom hittade inget fel i munnen men har fortfarande ont till och från, just nu känns det inget alls.

Klockan 15:00 ska jag till våran kurator, är inte särsildt framåt för det men det kan ju inte bli värre.

Jag försöker tänka på posetiva saker; den 20:e kommer mamma hit, i december kommer Jessy, julen är snart här, åker utomlands med mamma runt sportlovet någongång och sen fyller jag 20. Alla har ju sina nedgånger men jag har haft det för ofta nu, det börjar bli riktigt jobbigt.

Min dator är forfarande på lagning och har inte hört något på en vecka nu så det är bara att vänta.

Kanske ska försöka jobba lite men går inge vidare, känns som jag har massor att skriva här men vill ändå inte skriva alt här.

Nej kankse skriver någon annan dag!

*slängpuss*