Falskt alarm.

Kom ingen bebis så dom skickade hem henne .. så det är bara att forsätta vänta.

Har varit en lugn dag idag, varit ute och lekt i snön med Kim och åkt pulka. Det tyckte han är kanon skojj, han tjuter av skratt och nu så försöker han sjunga och det låter så sött.

Känner inte för att skriva något just nu, är galet trött.

Puss ;*

Bebis på väg!

Godmorgon!

Har precis kommit ur ducshen och jag är på galet bra humör, Kim kommer troligen hit snart och hans nya syskon är på väg Kims mamma har precis åkt iväg till BB för vattnet har gått.

Ska ta och göra mig iordning och fixa håret nu. Vi hörs senare!

Puss ;*

Galet lugn dag.

Idag har jag inte alls gjort mycket, känner mig inte sådär skitpigg och är trött och slut i kroppen.

Så jag har mest slappat framför tvn och packat upp lite fast det känns lita halvt onödigt eftersom jag åker till Örebro på söndag men måste packa upp tubtoppar, kjolar och sånt.

Just nu känner jag mig faktiskt rätt så posetiv att försöka komma tillbaka till skolan igen och verkligen statsa på att må bra och klara av skolan.

Har suttit och kollat på Så ska det låta med mamma för Brolle var med och som ni vet så är jag lite smått tänd på den karln, haha! Nu sitter jag sneglar på Let's dance, måste säga att jag blev besviken när jag kom hem och fick veta att Kitty åkt ut, henne diggar jag! Men jag håller också på Niclas så honom har jag ju. Så blev jag mega glad när söta Kicken var med idag!

Blir nog sägen för mig snart om jag inte får nåt för mig.

Hörs kanske senare annars hörs vi imorgon, (مساء الخير) godnatt ;*

Egypten

Ja nu så ska jag skriva massa om resan hade jag tänkt fast egentligen är jag galet trött och har öronvärk men ändå ..

Jag har haft det fantastiskt, träffat underbara människor även om de flesta människor vi träffade där var galet jobbiga.

Ska försöka skriva lite om allt vi gjorde, blev inte så mycket uppdaterat när jag skrev ifrån hotellbaren.

De bästa vi gjorde var nog att åka ut ca 2 timmar med båt mitt i röda havet och snorkla och bada med delfiner, det var galet häftigt!
Vi åkte också ubåt vilket också var jävligt coolt, man såg miljontals vackra fiskar, korallrev vattnet var alldeles blått. Och vi var till ett akvarium och kollade på hajar, jättesköldpaddor, spinrockor och massor av andra fiskar.

Sen liksom små saker som också var fantastiskt var ju typ när man vaknade på morgonen eller gick ut för att äta att man fick stanna för det gick förbi kameler, här i Sverige stannat man för bilar.

Träffade tre underbara människor där som jag verkligen kommer sakna, Ashmed, Karim och Adam, av någon konstig anledning så fanns det knappt några tjejer i min ålder där som man såg förutom muslimer som inte umgicks med oss på nätterna på alla möjliga klubbar jag blev meddragen till.

Att rida kamel var en upplevelse resten av den dagen var rätt tråkig, vi åkte och kollade hur beduinerna levde och dit fick vi inte ha någon kamera med oss för då skulle dom beslagtas så vi fick inga bilder på när vi red kamel men jag har tagit massa bilder på kamelerna runt om där vi mest var. Sen så smygtog jag några bilder med mobilen från lägret vi var på.

Jag körde motorcykel vilket var skitsvårt, jag är alldeles för svag för att orka hålla upp den så jag åkte mest med. Bilarna och bussarna körde som galningar och hela tiden varsig man var inne eller ute så hörde man hur dom tuttade som idioter.

Personalen på hotellet var fantastiska eller ja förutom ett äckel jag verkligen inte tyckte om, han verkligen råraggade på mig och han var bara vidrig.

Stränderna var underbara, saknar verkligen värmen och solen nu när man är hemma igen, vill ligga oh sola och bada.

Sen så har man ju trallat runt och kollar i massa små butiker även fast det är jobbigt, man får inte kolla på något i fred för ägaren står bara och pratar om vilken bra kvalitet varan har och vilket bra pris den har och sånt, jobbigt!

En annan sak som var riktigt härlig att man bara behövde gå nån meter ifrån hotellet för att köpa färska underbart söta jordgubbar till galet lågt pris, man fick ett kilo för ca 25 svenska kronor. I Sverige kostar typ 1 liter 25 kr i bästa fall så jag leve typ nästan på jordgubbar, haha!

Jag köpte lite parfymer där som är egengjorda av Ashmed som jag blev väldigt bra vän med, han har en egen parfymshop som han äger tillsammans med Mashmud som blev galet förälskad i min mamma.
Ashmed har en alldeles egen parfym som bara han har på sig som luktar ljuvligt, en doft jag aldrig kommer att glömma.

Så köpte jag två par converse som jag ska ha till våren/sommaren, en Louis Vuitton bag kopia som är galet vacker och mycket biligare än en äkta som kostar ca 6000 kr sen så blev det massa presenter och souvenirer.

Nu börjar jag få slut om ord .. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men kommer säkert på något mer så jag skriver det en annan dag! Ska också lägga in massa bilder när jag gått igenom dom vilket jag inte har orkat än.

Puss ;*

Ändrade planer.

Jag blir inne hela dagen idag och tänker tralla omkring i min pyamas för jag känner mig helt slut, har sovit alldlels för lite dom senaste två veckorna. Har för det mesta vart med mamma på dagarna och med några jag träffade där på kvällarna som var lite roligasre att festa med än mamma, haha.

Håller på att skriva massa om resan som jag ska uppdatera här senare men det tar en stund och jag är som sagt skittrött, sen så kommer jag inte att skriva allt dag för dag för det minns jag inte, men kommer skiva om allt jag tyckte om.

Vi hörs senare, ska prata med lite folk på msn nu! Puss ;*

Hello Sweden!

Nu är jag hemma igen, har haft det fantastiskt! Även om jag vissa stunder bara ville släppa en bomb över alla jobbiga araber, dom är verkligen påfrestande.
 
Jag lovar att jag ska skriva allt om resan  och ladda upp bilder både rån mobilen och kameran senare idag eller i kväll men just nu har jag inte ork, är skittrött och jag är upptagen hela dagen. Vi är hembjudna till en familje vän, sen måste ja hadla lite saker som är slut sen lär vi väl till Ica, var rätt tomt i kylen när vi kom hem.

Men jag har iallafall haft en undernbar resa, träffat fantatiska nya vänner som jag kommer sakna otroligt mycket! Ni får höra om allt senare i bloggen!

Puss på er ;*

Egypten ar super!

Nu har man var har i en veckan och det ar kanoners. Araberna kan visserligen vara galet jobbiga men man vanjer sig och forsoker att ignorera dem best man kan, vadret ar underbart och manniskorna ar skittrevliga och roliga. Manga av dom pratar lite svenska och sager massa knasiga saker som: hoppa hoppa lilla loppa, tjena mittbena och sex laxar i en laxs ask.

En annan rolig sak, mamma blev tungkysst av en arab igar och jag holl pa att flabba ihjal mig.

Idag har vi matat en kamel, man traffar kameler hela tiden pa gatorna. Stranderna ar kanon vackra och vattnet alldels blatt.

Nu har jag bara 8 minuter pa mig tills datorn stangs av sa jag ska ta avsluta har vi ska ga och ta lite drinkar i baren sen ringa lillebror.

Far se om jag uppdaterar nat mer har innan jag aker hem, har varken haft lust ellet tid forst nu.

Pusspuss hjartegull! :*

Egypten, here we come!

Nu är det inte långt var alls tills jag ska till stationen så jag uppdaterar jag lite snabbt här och ska strax stänga av datorn och göra mig klar.

Känner mig skit stressad fast jag egentligen inte behöver det.

Hoppas ni får det kanon här i kylan och att ni har ett trevligt sportlov i fjälen med skidor och allt vad det är, bryt inga ben bara.
Jag ska försöka uppdatera något där nere, finns dator på hotellet eller ja det står så iallafall så vi får hoppas på det.

Puss på er alla ;*

Packar och donar.

Sex timmar sen jag skrev sist typ! Har inte gjort speciellt mycket sen dess. Har färgat håret och packat lite smått, käkat kycklingpizza och just nu sitter jag med ansiktsmask och lyssnar på musk, känns lite udda att göra sig iordning den här tiden, haha!

Har lite små saker kvar att göra men väntar på att jag ska skölja av masken sen sminka mig och fixa håret men det blir inte än på nån timme.

Jag har garvat åt mamma hela eftermiddagen för att hon är så nervös, typ rätt att hamna vilse på Arlanda och så men eftersom att jag är så van vid att resa om så bara inom Sverige så är jag inte nervös alls.

 Nu ska jag forsätta lyssna på musik och gå igenom lite allt igen så inget blir glömt!

Hörs senare. puss så länge ;*

I fell asleep.

Haha, jag låg och kollade på filmen typ en timme sen så somnade jag och vaknade vid åtta imorse och tänkte uppdatera bloggen då men då funkade det inte så jag la mig och sov tills 12:30, då gick jag upp och kollade på Våra Bästa år och nu sitter jag här.

Väntar  på att mamma damsugit klart så hon kan ha i färg i mitt hår sen blir det väl att bara ta det lugnt lite, har massa tid på oss och packa och göra klart det alldra sista.

Kommer nog att uppdatera ett x antal gånger idag/ikväll.

Puss så länge ;*

Andra Avenyn och fotbad.

Jag är glad för Kim hade inte HIV, det blev nå fel med testerna. Och Tony är sååå het *dregla*. Sen är jag glad att Greger fick sparken, jävla tönt!
 
Funderar på att lägga mig och se en film eller nåt, jag är rastlös och börjar bli trött men kan absolut inte lägga mig än för då klarar jag aldrig av att vara vaken fram tills vi är i Hurgahada. Har precis laddat hem The curious case of Benjamin Button och har hört så mycket bra om den även fast det är lite väl lång.

Borde ta och lägga upp lite bilder på bildagboken men har inga roliga bilder att lägga upp just nu, haha! så då blev det svårare får bli några old pics senare.

Ska nog bara fixa klart mina fötter  har precis suttit i fotbad så lägger jag mig och ser på filmen, uppdaterar innan jag lägger mig.

Puss så länge ;*

Fixat ögonbryn och fransar.

Nu tror jag att det mesta är klart inför resan, har bara lite grejer som ska packas ner nu men det gör jag imorgon typ såna saker som jag ska använda imorgon och lite kläder som fortfarande är blöta.

Idag har jag gjort rätt så mycken faktiskt, först vart iväg och fixat ögonbrynen (vaxat, noppat och färgat. Ajaj!), vart och köpt det sista sakerna som jag ska ha med, typ lite avsminkningsservetter, hårserum, handkräm och sånt.
Sen nu ikväll har jag färgat ögonfransarna, ser lite tätare och svartare fast jag behöver egentligen inte det har redan rätt så långa och täta fransar men dom var bättre förr men såklart det blir ju så när man har mascara på dem varje dag.
Skulle egentligen färga håret också på de ställen mamma missa här när vi hade Kim samtidigt men vi pallade inte det idag så vi gör det imorgon istället, har ju hela dagen och kvällen på oss innan vi ska iväg till stationen.

Nu ikväll ska jag la inte göra så mycket mer än att se på Andra Avenyn! Kommer ju att missa två avsnitt nu men egentligen så är det ju värdt det men ändå så vill man ju inte missa något spännade. Just nu tycker jag så jävla synd om Kim! Liksom vara 16(?) år och HIV posetiv, vet att det bara är påhittat men ändå när man ser en serie länge så lever man liksom sig in i den världen.  Och Greger vill jag bara kastrera, jag spyr över honom!

På tal om att spy över skådiskaraktärer så kollar jag ofta på Våra bästa år när jag är hemma och inte har något för mig och Jan Spears hatar jag med hela mitt hjärta, blir liksom förbannad bara över att se henne! USCH! Hon förstörde mitt favorit par, Belle och Shawn.

Nej nu ska jag ta och plocka undan lite saker i badrummet innan jag ser på Andra Avenyn.

Hörs senare! ;*

Good Morning, Honeys!

Wow klockan är inte ens 09:30 och jag är vaken och har faktiskt varit det i över en timme, måste vara ett mirakel eller något! Haha nej men idag har jag inte tid att sova, ska ut och fixa dom sista sakerna idag för imorgon blir vi nog inne och gör klart allt inför natten.

Ska köpa hårspray till luggen udda som jag är så har jag en spray till håret och en till luggen, haha! Sen så måste jag köpa hårserum för mitt är nästan slut, sen 16:30 ska jag iväg till min skönhetssalong och fixa ögonbrynen igen dom börjar se lite weird ut nu.

När jag kommer hem ska jag fixa håret också sen ögonfransarna och sist så ska jag kanske bruna mig lite i ansiktet så jag slipper se ut som världens blekfis men bror på om jag hittar min brun utan sol, längesen jag såg den nu.

Ja det var min dag, vi hörs senare! ;*

Today.

Idag har jag typ inte gjort ett skit! inte haft lust till något alls. eller ja jag har börjat packa ner en del grejer och gått igenom lite smycken och sånt som jag ska ha med mig och så har mamma & jag skrivit upp lite grejer som är bra att komma ihåg.

Sen så har jag gjort smoothie och kollat på Design: Simon&Tomas med mamma, Simon är så underbar och idag var den en av dom roligaste programen jag sett.

Just nu gör jag inte mycket alls, är rätt så rastlös och uttråkad.

Kommer inte på nåt mer att skriva här nu så det får bli ett kort och tråkigt inlägg!

Och lär ju inte skriva här något mer inatt så godnatt! ;*

Ojsan hoppsan!

Haha Godmorgon eller nåt! Jag har verkligen lyckats att vända på dygnet igen så man sover till 14:00 på dagarna, inge vidare alls! Fast egentligen spelar det ju ingen roll eller jo jag måste ut imorgon och fixa klart det sista inför resan sen så spelar det ingen roll eftersom jag och mamma ska vara uppe lääänge imorgon kväll för att sova länge på onsdagen så vi inte är så trötta när vi ska åka iväg mitt i natten.

Idag blir det en lugn dag för jag är fortfarande trött och jag har ingen lust att ens sticka ut lilltån för att det kallt som fan och metervis med snö överallt, ser ur som ett mini snökaos 98!

Ska ta och göra mig lite frukost eller ska jag säga lunch fast det är egentlien försent det med, lunch är la mellan 11-14. Haha ..

Ikväll är det Design; Simon & Tomas. Loooove u, guys!

Mamma och jag ska ta och skriva upp lite saker som vi ska ha med oss, olika tips vi fått på typ resturanger och sånt. Sen så ska mamma ha i lite färg i håret på mig, hon missade några fläckar sist hon gjorde det för vi hade Kim här samtidigt och det är inte lätt att färga håret och vakta honom samtidigt.

Vi hörs senare! ;*

Musik från Sweeny Todd!







Njut av fantastisk musik och det är även en underbar film!
Och så klart en mycket vacker Johnny Depp *dregla*

Beck is the shit!

Egentligen så har jag inte alls gjort speciellt mycket sen jag uppdaterade sist, har lagat mat och sett på Beck. Till middag blev det fyllda paprikor med ris, köttfärs, ärtor och majs och smält ost, riktigt gott faktiskt för att vara första gången jag gör dem.
Sen så kunde man ju inte låta bli att se Beck - Flickan i jordkällaren fast jag har sett alla filmer förut speciellt dom äldre som jag säkert sett minst tre gånger vadera men denna film är en av mina favoriter sen så får jag aldrig nog av Gunvald Larsson och hans komentarer och heta temprament.

Har inte börjat packa än men det hinner jag göra, har ett par dagar till på mig att gå igenom allt som ska med, allt från smycken till kläder.

Sitter och lyssnar på musik nu ifrån Sweeny Todd, väldigt bra musik!

Kanske skriver något mer senare, men vet inte är riktigt trött fast jag sov så länge idag.

Godnatt iallafall ;*

I don't like sundays!

Jag vaknade för lite mer än en timme sen men jag behövde verkligen sova ut idag för jag var verkligen helt slut igår så nu känner jag mig riktigt utvilad.

Var tvungen att byta stav idag när jag vaknade också för min var för liten så nu känns det bra igen, vill ju inte ha ont när jag åker.

Idag ska jag bara ta det lugnt och börja packa lite och städa mitt rum sen så blir det filmtajm med mamma ikväll, alltid lika mysigt!

Nu ska jag gå och äta lite lunch eller vad man ska kalla det.

Hörs senare! ;*

Wallander; Mastermind.

Det börjar bli dags att hoppa i säng alldeles snart, är galet trött eftersom jag inte sov bra alls inatt när plogbilen så snällt kom och väckte mig.

Åkte som sagt till Valbo med mamma och där köpte jag; två stycken bh:ar med matchande trosa, fyra andra trosor, kajal och foundation, örhängen och ett par byxor. (ska lägga in bilder imorgon, är för trött just nu.)

Ikväll har jag haft filmkväll med mamma, käkat popcorn och kollat på Wallander Mastermind som är en av dom bästa av Wallander filmerna faktiskt. Riktigt spänande och rätt så sjuk är den.
Och så har jag suttit och pillat med en kompis bloggdesign, vet inte om den är klar än får se vad hon tycker när hon ser den imorgon.

Imorgon ska jag förhoppningsvis sova ut sen bara ta det lungt och börja packa lite smått, vill ju inte packa ner kläder och så för dom blir ju så skrynkliga.

Asså shit vad snön vräker ner här! och det har gjort den nu också dom två senaste dygnen, jag börjar faktiskt bli trött på snön nu men jag slipper den snart!

Nej nu får det räcka för denna lördagsnatt, känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre!

Goodnight, sweethearts! ;*




Shopping i Valbo / Filmkväll med Wallander.

Har inte uppdaterat något mer här sen i morse och så visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på idag men blev iallafall en sväng med mamma till Valbo och kikade runt lte där, blev lite underkläder och smycken bara.

Och här snöar det för fullt världens yrväder.

Sitter och kollar på Wallander på fyra plus med mamma, passar på attt uppdatera lite medans det är reklam.

Skriver lite mer senare ;*

Johnny Depp är vacker.

Har precis kollat färdigt på Edward Scissorhands med Johnny Depp i huvudrollen, den är rätt så gammal filmen eller ja 19 år är det och den är så fantastisk! Ena sekunden skrattar med medans man nästa bara vill gråta och Johnny Depp är så vacker i filmen, som i så många andra Tim Burton filmer där han oftas har en goth-liknande stil och just i denna filmen är han så otroligt söt också, han har inte fått levt i en civiliserad värld.

Johnny Depp är alltid vacker i sina filmer, minns den första filmen jag såg med honom och det var Gilbert Grape eller om det var Terror på Elm Street. Terror på Elm Street filmerna  var det iallafall skitlänge sen jag såg, måste ta och se dom någon dag.

Mina favorit filmer med Johnny är:
1984 -Terror på Elm Street.
1991 - Freddy's Dead: The Final Nightmare.
2003 - Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse.
2006 - Pirates of the Caribbean - Död mans kista.
2007 - Pirates of the Caribbean - Vid världens ände,
2008 - Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet.

Och nu är det bara att vänta tills 2013 när Pirates of the Caribbean - the fountain of youth har prämiär!


''
(Här är trailern på Edward Scissorhands)

Humor på låg nivå!



HAHAHA!

Jag hatar plogbilen!

För typ två veckor sen så vaknade jag tre nätter av plogbilen för det var så mycken snö men sen så smälte ju det så då slapp ju plogbilen ut och ploga och jag fick sova men nu så idag eller ja igår då så har det varit världens jävla snöstorm så idag vid 03:00 så var ploghelvetet tillbaka och väkte mig! Jag hör ju inte plogbilen men därimot så vibbrerar hela min säng när den kör fram och tillbaka här utanför. HELVETE!

Så nu har jag suttit här i över en timme och pillat med lite små bloggsaker: lagt till några viktiga nedräkningar, ändrat komentarsidan lite och så. Och så har jag beställt lite saker men dom kommer inte först i april för dom har inte kommit till Sverige än så det är bara att vänta ..

Jag ska väl lägga mig snart ett par timmar till tror jag fast egentligen så vet jag att jag bara blir tröttare då när jag väl ska upp så vi får se hur jag gör.

Hörs senare iallafall ;*

Musiktips.

Kommer ni ihåg att jag lovade att jag skulle lägga in ett musik-klipp minst två gånger i veckan med låtar jag tycker om, har minnen med och så? Musik som jag lyssnar på både nu och när jag var yngre.

Har inte riktigt kommit igång med det som ni märkt men jag loovar att skärpa mig.

Här får ni en galet fin låt att njuta av!


Vart hos frisören.

Idag har jag egentligen inte gjort speciellt mycket alls för jag vaknade med världens huvudvärk eller jag somnade med den så det var därför jag inte uppdaterade här nåt mer än en gång igår, ska bättra mig dom dagar jag är kvar i Sverige sen forsätta när jag kommer hem.

Jag sov iallafall riktigt länge bara för att bli av med huvudvärken vilket tillslut funkade sen så gjorde jag mig iordning vid 15:00 för att jag skulle iväg till frisören, ville egentligen göra något nytt men håret men jag har idétorka så jag toppade bara skiten och klippte upp det lite för jag är ändå nöjd med min frilla som den är även om jag haft den ett x antal år men mitt tupperade hår har liksom blivit ett kännetecken för mig. Sen så tycker alla att jag ska ha så för det är vad som passar mig bäst så jag får väl lyssna på dom.

Har suttit och kollat på Let's dance också fast jag inte alls tycker det är speciellt bra utan för att jag alltid har varit såld på Niclas Wahlgren, när jag var mindre såg jag på Nicke&Nilla/(Molle], sen när jag blev äldre så har jag alltid älskat hans musik för man blir så glad av den och så är han extremt snygg! Sen så är jag ju faktiskt svag för Tony Irving och jag diggar hans dialekt och komentarer.

Mamma och jag har varit in och förbeställt lite varor i taxfreen på Arlanda tills vi kommer hem ifall vi inte hinner in där själva eftersom vi kommer ha rätt så lite tid på oss när planet landar i Sverige igen och missar vi tåget till Gävle då så går inte nästa först ca 8 timmar senare så det kanske inte är så kul men iallafall så handlade vi för nästan 4000! Shit liksom.

Nu sitter jag och lyssnar på Enrique Iglesias just nu, har börjat tycka om hans musik mer och mer dom senaste åren. Funderar på att börja pilla lite bloggdesign men jag har inga bra bilder just nu som jag känner att jag vill använda så jag får nog vänta ett tag till.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag behöver ut och handla dom sista grejerna inför resan så jag har det klart men man kommer hela tiden på nya saker som man glömt att handla.

Blev ett långt inlägg så det får väl igen dom gångerna jag inte skrivit och att jag inte uppdaterar något mer ikväll, är konstigt nog trött fast jag sov så länge idag men blir uppe ett tag till så skriv på msn ifall det är något!

Hörs imorgon, godatt sötnosar! ;*

Shopping dag!

Tjoflöjt!

Hann inte uppdatera något i morse för mamma väkte mig och drog ner mig på stan så vi har trallat runt där hela dagen, alltid lika trevligt om inte trevligare idag. Köpte två par toppar och en svart tunika, örhängen, en berlock, duchcream och bodylotion från bodyshop (galet dyr men så värd det, dom luktar underbart.)

(klicka på bilderna.)

Träffade en gammal bekant från när jag var liten som jag inte träffat på säkert 8 år, det var skitkul! Blev så glad av att se henne, jag var alltid med henne och hennes son när jag var liten. Dom har alltid betyt otroligt mycket för mig och jag saknar dom väldigt mycket.

Och mamma bjöd på god mat, friterad kycklig med wook. Så det har varit en kanon dag idag!

Ska se på tv nu men vi hörs senare! ;*

Time to say goodnight!

Jag är galet trött så jag ville bara skriva och säga natti.

Godnatt sötnosar! ;*

Gamla dagboksinlägg ..

Idag tog jag en riktig sovmorgon och sov riktigt länge så nu känner man sig utvilad.

Hade tråkigt så jag har läst massa dagboksinlägg sen 2002 och framåt och man ser verkligen hur mitt liv har varierat från år till år, hur jag har mått och vänner jag har haft som jag verkligen saknar fast allt gått åt helvete.
Och hur man skrev?! Haha, värsta fjortis språket och massa slanguttryck!

Blir en lugn dag idag och ska ta hand om mitt rum lite senare och fixa i mitt badrum (har ju eget), mamma har satt upp en till hylla för min som jag har är full.

Och så ska jag spela spel med mamma, det är skitroligt!

Hörs senare! ;*

Lite pics ..

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och lagat mat, sett på Andra Avenyn och så.

Jag är verkligen galet seg på att ladda upp bilder här som jag lovade att göra men jag ska verkligen försöka skärpa mig, okej? *ler sött*

 



Pics ett; Kimpa leker i sängen.
Pics två; Crazy Wilma med slicken ute.
Pics tre; Kimpa hjäper mig att färga håret.
Pics fyra; Mitt nya halsband med en häftig gitarr!
Pics fem; Ego bild på mig.
Pics sex; Mina nyfixade naglar.

Skulle egentligen lägga in lite fler bilder men bloggen strejkar! Kolla på bildagboken annars ifall ni är intresserade. Säg till om ni behöver gästis.

Nu till en annan sak. Jag hatar mina katter, dom har pissat ner min handväska så det luktade helvete ur den. Jävla cpkatter!

Strax dags för sängen! Sitter bara och gäspar så tårarna rinner.

Godnatt sötnosar! ;*

Snygga naglar!

Har precis kommit innanför dörren har vart ute sen 12:00 idag, först var jag iväg och fixade mina naglar så nu är dom satsnygga (ni ska få se bild senare, loovar!). Sen var vi iväg till läkaren och tog spruta fast vi inte trodde vi skulle få den idag utan bara få prata med en läkaren.

Vart och växlat pengar idag med både till euro och egyptisk pund så vi har det klart inför resan.

Nu ska jag ta och börja med maten, jag tycker det är så kul att laga mat åt andra men när man är själv så suger det! Så nu när jag är hemma så lagar jag massa mat, ikväll blir det kött och pomes med beasås.

Sen klockan nio blir det Andra Avenyn!

Hörs senare! Ska lägga in lite bilder oh sånt sen. ;*

Guten Morgen, Süßen!

Mina tyska kunskaper är verkligen inget att skryta om, haha! Vill lära mig mer.

När jag väl somnade inatt så sov jag riktigt bra men jag har fått alldeles för lite sömn så jag är riktigt trött men det blir nog bättre när jag väl kommer igång och göra mig iordning.

Läs detta .. Haha!
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1443265/get-misstankt-for-vapnat-ran

Det blir en riktigt rolig dag idag! Nu ska jag gå och få i mig lite frukost sen göra mig iordning.

Vi hörs senare! ;*

Borde sova för länge sen.

Har inte orkat föra över några bilder idag men lovar att göra det imorgon kväll när jag kommer hem för imorgon har jag fullt upp, ska först iväg och fixa min naglar 12:30 sen så ska jag till farbror doktorn och prata om vaccinationen antagligen så får jag ingen spruta imorgon utan det blir några dagar efter.

"You look like a old man on the dancefloor" Jag älskar Simons underbara komentarer som han alltid har! Och han är så charmig när han  pratar svengelska.

Jag borde verkligen sova just nu men jag är inte trött alls så därför sitter jag här och dunkar musik och klockan är över 02:00. Illa!

Har iallafall börjat med städningen, haha! Sitter och funderar på vad jag ska göra av alla grejer!

Godnatt på er iallafall, sötnosar! ;*

Fixa middag strax.

Kom hem för typ en timme sen men har kollat på Glamor med mamma, kan vara riktigt .. ja nu kommer jag inte på ordet, haha! men det kommer väl nångång.

Ska snart ta och fixa middagen det blir hamburgare, det är barnsligt gott! Med ost, lök och mycket senap.

Klockan 20:00 ska jag se på Design: Simon&Tomas!

Sen om jag orkar senare så ska jag ta och börja med min nya header och plocka upp alla saker jag har på golvet, har för mycket saker och för litet rum!

Ska nog ta och föra över lite bilder senare ifrån kameran!

Hörs senare! ;*


Beck + popcorn och systemuppehåll.

Godmorgon på er!

Jag har inte sovit bra inatt utan har vaknat till hela tiden så jag känner mig lite halv seeg men blir nog bättre när jag vart uppe ett tag eller nåt.

Igår kväll såg jag på Beck med mamma och käkade popcorn, jag älskar Gunvald Larsson, han är så jävla bäst! Hans komentarer är underbara.

Sen när jag skulle uppdatera min blogg innan jag la mig så var det systemuppehåll så då blev det ingen uppdatering.

Tog bort min header lessnade på den lilla gubben, haha! Ska ta och fixa en ny när jag orkar och har tid. Idag ska jag följa med mamma och handla och gå på dollar store.

Hörs senare! ;*

Barnvakt och färgat håret.

Kimpa kom hit vid 16:00 så då lekte jag massa med honom fast sen blev han trött och bråkig så han fick hjälpa mig att färga håret, haha! Eller ja han fick packa upp alla saker ur kartongerna sen färgade mamma håret på mig medans han facinerande såg på.

Gud vad jag älskar hans skratt för det låter så gulligt och det är helt äkta, han är så lättlurad och skrattar speciellt mycket åt studsbollar när dom studsar runt.

Oh så skönt att vara svart i håret igen, jag hatar verkligen när jag får en blond utväxt.

Så har jag haft lite hemma pedikyr, fotbad, skrubb och målat tånaglarna mörklila, grymt snyggt!

Klockan 21:00 ska jag och mamma se på Beck även om jag sett alla filmer minst två gånger och dom äldre filmerna har jag nog sett minst fyra gånger.

Jag pallade inte att städa idag heller så jag skjuter upp det till imorgon eller nåt, haha!

Uppdaterar lite senare! Puss ;*

Jag gillar inte söndagar.

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag.

Idag ska dessa saker göras!
- Städa mitt rum och dammtorka.
- Färga håret.
- Pedikyr.

Senare i eftermiddag kanske Kimpa kommer en sväng och leker en stund, myspojken min.

Byebye så länge ;*